2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست
میگم اگه هم تشکیل بشه سقط میشه چون ضعیفه

عزیزم جنینی که ضعیف باشه اصولا تو همون مرحله ی قبل از انتقال مشخصه
جنین ها گرید بندی دارن
گرید آ عالیه
ا ب خوبه
ب متوسطه
سی ضعیفه
اما از سی به پایین رو کلا انتقال نمیدن چون خودشون میدونن مثبت هم بشه سقط میشه
پس نگران این مورد نباش
فقط وقتی جنین خوب باشه انتقال میدن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشم اواخر بهمن میکرومه. چه مکملی براش بگیرم؟الان مولتی ویتامین جوشان ...

میتونی چهارمغزم اسیاب کنی و با عسل مخلوط کنی روزی 1 ق م بخوره

یا فقط گردو و عسل رورو روزی ی ق ناشتا بخوره

فلفل سیاه و زنجبیل یکم به غذاهات بزن

البته به اندازه ای که طبع بدنتون بپذیره

من خودم کلا غذاهام پر ادویه و هات هستن

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناجون و دوستان ان شاالله بهترینها نصیب همتون بشه آناجون دوستم هفته پیش انتقال داشته الان ترش ...

عزیزم برا لک اولش باید استراحت کنه اگه با استراحت کنترل شد که چه بهتر نه که به تجویز دکتر پروژسترون زیاد میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
در ادامه این حرفت در مورد طرازی بگم ک ی بحث کوچیک یک ساعت پیش با همسرم داشتم...بهش گفتم فردا میخوام ...

طبق آز سرم نیاز نداری
اما من خودم هیسترو و خراش رو دارم از دکترم میخوام
چون ضرر هم نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
میتونی چهارمغزم اسیاب کنی و با عسل مخلوط کنی روزی 1 ق م بخوره یا فقط گردو و عسل رورو روزی ی ق ناشتا ...

فدات امید زندگی جان. مرسی حتما اینکارو میکنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
در ادامه این حرفت در مورد طرازی بگم ک ی بحث کوچیک یک ساعت پیش با همسرم داشتم...بهش گفتم فردا میخوام ...

ببین من سه سال پیش طرازی می رم. دوتا انتقال باهاش داشتم خراش و هیسترو و سرم رو خودش پیشنهاد داد من می دونستم سرم چیه اما اون دوتا رو نه. تا حدودی باهمسرت موافقم مثلا من کلی پی جی دی جنین رو بهش گفتم گفت نمی خواد.

به نظرم شما شرایط روحی و جسمی خودت رو براش توضیح بده. من انتقال اولم با خودش منجر به سقط شد و خودش دید خیلی خیلی اذیت شدم. دفعه دوم گفتم من نه توان جسمی نه توان روحی دارم دوباره این آخرین بارمه. ولی دارو و آزمایش و... رو باهاش چک می کنم یا پیشنهاد می دم اما چیزهای اساسی با خودش بوده

بچه ها توروخدا جواب منم بدين امروز روز ١٢ انتقالم بود جنينم ٥ روزه بود هيچ علايمي ندارم پنج شنبه بايد برم آز بدم ولي كن طاقت ندارم به نظرتون بي بي چك بزارم نشون ميده؟ خيلييييي نااميدم آخه هييييچ علايمي ندارم واسه همين دوست دارم زود تكليفم مشخص شه و از اين همه اضطراب خلاص شم

بچه ها یه سوال، دکترم هیچ مکملی بهم نداده، نه رد کیوتن نه ویتامین نه اوابوست، بهشم زنگ زدم گفت لازم ...

فدات شم خودت بخر بخور
اونا فقط ویتامین هستن
هر خانومی قبل از پانکچر بهتره به مدت 3 ماه اینوفولیک و اوابوست بخوره
اوابوست پیدا نکردی فرتیل اید بخر
البته هم برا مردان دارن اینو هم زنان

بچه هامن اگه پریودم عقب نیفته و23همین ماه پری بیاد یعنی پنج روزدیگه،آمپولاموشروع کنم برای میکرو ب نظرتون برای شروع خوردن امگاسه،یا ویتامین دی یا هرمکمل دیگه ای دیرنیست؟اصلا بنظرتون بخورم یانه؟

بچه ها توروخدا جواب منم بدين امروز روز ١٢ انتقالم بود جنينم ٥ روزه بود هيچ علايمي ندارم پنج شنبه باي ...

به سلامتی عزیزم،

حتما که نباید علائم داشته باشی،ان شاءالله که مثبتی ،خیلیا علائم نداشتن و باردار بودن،خیلیا هم علائم داشتن و باردار نبودن مثل خودم

به نظرم از بی بی چکم استفاده نکن،اگر عجله داری میتونی یکی دو روز زودتر آز بدی،اونطوری بهتره

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینج ...

ازیتا جون خدا رو شکر که 5 تا تخمک گرفتن
خدا رو شکر واقعا
امیدوارم هر 5 تا جنین عالی بشن عزیز دلم