2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048428 بازدید | 684655 پست

لی لا جان تا حالا حتما انا جون جواب شما رو دادن
حالا منم چیزایی که میدونم مینویسم
تعدادش خوبه
تحرک گرید آ 10 درصد هست که برای میکرو خوبه ، البته دقت جنین شناس هم خیلی شرطه که حتما همین اسپرما رو برداره
مورفو 2تا3 درصد هست که اونم برای میکرو خوبه
مقدار جرم سل و گلبول سفید خیلی زیاده ، اصولا درمان عفونت رو قبل از سیکل شروع میکنن

تو اون نقاشی ها هم نوع ابنرمالیته اسپرم ها کشیده شده
مثلا اسپرم های دو سر، دو دم ، پین هد یا گرد ، کروماتین ناقص و ....
البته اون زیر باید درصد هاش مشخص باشه که مال شما ننوشته

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لی لا جون ببین زمونه بدی شده....... دلم نمیخواد خیلی حرفهارو بزنم اما دیگه گذشت زمونه خواهر و برادر ...

وای این عالیه
من خیلی برا این مورد غصه میخوردم قبلا اما در نهایت به همین نتیجه رسیدم
الان هم من فقط یه داداش دارم که خب به داداشا نمیشه خیلی از مشکلات رو گفت
مامانم هم مشکل فشار و قند عصبی داره هیچی از مشکلاتم نمیشه بهش بگم
فقط دو تا دوست دارم که اونا همدم تنهایی ها و غصه هام هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام خانما آزمایش کاریوتایپ یا ایمنی انعقادی که دوستان میگن رو همه باید بدن؟؟؟  ما اولین بارمو ...

عزیزم به دکترا باشه که بعد سه چهارتا منفی تازه باید التماسشون کنی تا این آزمایشا رو بنویسن. به قول آنا جون نهایتا آزمایش میدی میگن سالمی.بهتر از اینه که کلی هزینه میکرو کنی بعد به خاطر چندتا آزمایش که ندادی خدای نکرده منفی شی. مثلا ثمین طفلی بعد 12 تا انتقال منفی تازه آزمایش داد علت منفی هاش رو فهمید. که انشاالله اینبار مامانه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم یاس جون. نه قبلا هم آزمایش دادن مشکلی نداشتن. یعنی دکترا گفتن خوبه آزمایشش. اون یکی آزمایشاش ...

لیلا جون اگه زمان داری تا شروع سیکلت (حد اقل 3 ماه) خودت برا همسرت دارو بخر عزیزم
من از دکترم سوال کردم تابستون هم از دکتر قبلیم قبلیم سوال کردم در مورد یه سری داروها گفت مشکل نداره مصرف مکمل ها چون ویتامینه هستن و مشکلی برای کسی ایجاد نمیکنن

لی لا جان تا حالا حتما انا جون جواب شما رو دادن حالا منم چیزایی که میدونم مینویسم تعدادش خوبه تحر ...

به نظرت عفونت داره یعنی؟

مرسی از توجهت لاله جان

سلام خانما آزمایش کاریوتایپ یا ایمنی انعقادی که دوستان میگن رو همه باید بدن؟؟؟  ما اولین بارمو ...

عزیزم معمولا کسایی که چند بار منفی میشن اینا روانجام میدن، من دفعه پیش که منفی شدم خودم رفتم دکتر گفتم بنویسه برام،یکسری از ایمنیا و انعقادیا رو دادم،البته مهمترها رو

خیلیا هم اولین بار بدون انجام اینا باردار میشن که ان شاءالله شما هم از اون دسته باشی.

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
والا من ی پسر دایی دارم فوق تخصص زنان هستش تویه اتریش برام ی قرصی فرستاد با یکی از دوستاش دونه ای 30 ...

ثمین جون خیلی برام جالبه بدونم چه دارویی بوده که این قدر سریع و این قدر زیاد رو مورفو تاثیر داشته
تا اون جایی که من میدونم و تو مقاله ها خوندم هیچ دارویی تا حالا نتونسته مورفو رو تغییر بده به مقدار محسوسی

شرمنده من چون کارم شبکه است،از صبح تا آخر شب صفحه نت جلوم بازه،واسه همین یه سره اینجام

دشمنت شرمنده عزیزدلم...چشم و چراغ اینجایید شما و بهار...نباشید سوت و کور میشه...

من که تنهام کلی حالم خوب میشه با این شوخی ها و سربسر گذاشتنا...

نیست که من خودم اصلا انلاین نیستم صبح تا شب:))

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لیلا جون اگه زمان داری تا شروع سیکلت (حد اقل 3 ماه) خودت برا همسرت دارو بخر عزیزم من از دکترم سوال ...

اگه مشکل ایمنی انعقادی نداشته باشم اواخر بهمن میکرومه. چه مکملی براش بگیرم؟الان مولتی ویتامین جوشان فقط میدم بهش

والا همسرمنم خیلی رعایت میکنه. تازه من قبلا اهل چیپس و پفک بودم از وقتی ازدواج کردیم اونارو ترکم داد ...

عزیزم حتما سویا رو کلا از غذاتون حذف کنین
کلم و شلغم و تربچه و ترب هم همین طور

عزیزم بلدم بپزم،بپزم برات بفرستم؟ خارج از شوخی و تعارف.با ماهی سفیدم میپزم

قربونت عزیز دلم....😍😍😍

فدای مهربونیت،شوخی کردم عشقم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دشمنت شرمنده عزیزدلم...چشم و چراغ اینجایید شما و بهار...نباشید سوت و کور میشه... من که تنهام کلی حا ...

فدات شم رز جون.بوسسسسسس.خوبه که شمام آنلاینی عزیزم.