2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
بخدا دیدم داری لایک میکنی خواستم صدات کنم

قربونت بهار جونم، عزیزمی     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
آره به خدا، فکر کنم لی لا و بهار با بچه هاشون بخوان بیان خونمون همه محلمون خبردار میشن ،مامانای بلا ...

من قول میدم آهسته بیام خونت ی گوشه بشینم ی غذایی خودم بخورم ی چیزی هم ب بچم بده و بی سرو صدا بیام بیرون از خونت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قول میدم آهسته بیام خونت ی گوشه بشینم ی غذایی خودم بخورم ی چیزی هم ب بچم بده و بی سرو صدا بیام بی ...

بچه نه بچه هام

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اخه شما سه تا نمیگین اینجا تاپیک خانمای بارداره دلشون میخواد،هی اسم هرچی غذای خوشمزه ست میگید؟؟؟بیا ...

الهی عزیزممممممم بگو بهش والا ما خودمون هم ماهی نداریم عدسی میخواد در خدمتشم جینگولی رو

الهی عزیزممممممم بگو بهش والا ما خودمون هم ماهی نداریم عدسی میخواد در خدمتشم جینگولی رو

ماهم عذای تنبلونه داریم،کنسرو ماهی...باز خوبه اونم ماهیه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اخه شما سه تا نمیگین اینجا تاپیک خانمای بارداره دلشون میخواد،هی اسم هرچی غذای خوشمزه ست میگید؟؟؟بیا ...

ای جووون، نی نیمون دلش ماهی میخواد     

خاله های مهربون دست بکار باید بشید،حالا ماها که حرف از غذا میزنین هر دفعه باید برای هر کدوممون که دلش چیزی خواست غذا درست کنین     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ای جووون، نی نیمون دلش ماهی میخواد       خاله های مهربون دست بکار باید بشید،حالا ما ...

الکی مثلا مثبت شدم ویار دارم.😉

بپزم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من قول میدم آهسته بیام خونت ی گوشه بشینم ی غذایی خودم بخورم ی چیزی هم ب بچم بده و بی سرو صدا بیام بی ...

عزیزززم، قدمتون روی چشمام،

ان شاءالله، شماها با نی نیاتون بیاین، ساکتم نبودین اصلا مهم نیست،اصلا میخوایم با کوچولوهامون آتیش بسوزونیم و دنیا رو بزاریم رو سرمون