2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
آنا جون و دختر نازش هم در ضیافت ما نقش بسزایی دارن و در صدر جدول هستن

اون که 100%

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مدیونین اگر فکر کنین دل ما رو آب انداختیناااا، اینقدر که از غذا و مسافرت و ...حرف زدین                

حتی آب نباتهای یخیم که تو فریزن هم دلشون خواست...     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها مدیونین اگر فکر کنین دل ما رو آب انداختیناااا، اینقدر که از غذا و مسافرت و ...حرف زدین   ...

این لی لا و بهار که با هم انلاین میشن اتیش میسوزونن....وای وای ببین بچه های اینا چی میخوان بشن...اوه اوه اونم چند قلو...مخم سوت کشید اصلا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
این لی لا و بهار که با هم انلاین میشن اتیش میسوزونن....وای وای ببین بچه های اینا چی میخوان بشن...اوه ...

آره به خدا، فکر کنم لی لا و بهار با بچه هاشون بخوان بیان خونمون همه محلمون خبردار میشن ،مامانای بلا با بچه های زلزلهههه           

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
بچه ها من گشنم شد...شام هم عدسی دارم رژیمیم دیگه دوس هم ندارم غذای آبکی و نونی😐

اخه شما سه تا نمیگین اینجا تاپیک خانمای بارداره دلشون میخواد،هی اسم هرچی غذای خوشمزه ست میگید؟؟؟بیا بچه م میگه من ماهی شکم پر میخوم،الان چیکارش کنم؟😞

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!