2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
آزیتا جان من احتمالا اواخر بهمن پانکچر دارم البته اگه طبق برنامه ریزی پیش برم.به نظرت الان دیگه فاید ...

آره به نظر من حتما شروع کن. از همین فردا. دیگه عقب ننداز. چون اون امپولهای تحریک تخمدان اصلا کاری به کیفیت ندارن خودت باید با مکمل ها تقویت کنی

خدایا شکررررررر
سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینج ...

انشاءالله همشون نی نی های قوی میشن عزیزم و به دل مامانشون میچسبن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوال
من امروز اونجا سوال کردم گفتم اگر به فرض 4تا جنین تشکیل بشه چندتا بسته فریز میکنین گفت بستگی به سن و کیفیت داره و اینا. ولی معمولا 4تا رو یک بسته میکنیم. البته از جنین شناس نپرسیدما چون در دسترس نبود از ماما سوال کردم
خودمم از قبل می دونستم عرفان بسته هاش معمولا 4تاییه. اونجا هرموقع کسی انتقال داشت میدیدم 4تایی دارن براش انتقال میدن.
هرچند من بعید میدونم 4 تا جنین برام تشکیل بشه ولی به فرض که بشه ، نمی خوام همه رو یک بسته کنن.
به نظرتون راهی هست ؟ میشه صحبت کرد باهاشون؟ چون آخه امروزم تاکید داشتن که تا روز شنبه اصلا بهتون جواب داده نمیشه تا اینکه بیاین کارت فریز بگیرین. الانم اصلا مطمئن نیستم 4 تا بشه ، که بخوام برم چونه بزنم. ولی از اون طرف هم شنبه که برم فریز شده و دیگه کاری نمیشه کرد. به نظرتون چیکار کنم؟

خدایا شکررررررر
ممنون دوستهای خوبم ممنون از همگی . براتون بهترینها رو آرزو می کنم رزسفید عزیزم دنبال علائم اصلا نبا ...

حرفات کاملا درسته...منم دنبال علایم نیستم اصلا چک نمیکنم ببینم مثلا سینه م چجوریه و فلان... باور کن انقدر جای امپولام درد داره که به هیچ چی توجه نمیکنم دیگه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستان یه سوال من امروز اونجا سوال کردم گفتم اگر به فرض 4تا جنین تشکیل بشه چندتا بسته فریز میکنین گف ...

مگه این ماه برات انتقال نمیدن؟خب دوتاشو انتقال میدن دوتاشم فریز میکنن 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ای جونم...بابا تو کلی علایم داری مامانی....😍😍

ممکنه علائمم ناشی از توهم باشه خوب اینم در نظر بگیر خخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان یه سوال من امروز اونجا سوال کردم گفتم اگر به فرض 4تا جنین تشکیل بشه چندتا بسته فریز میکنین گف ...

آزیتا جون مگه همین دوره انتقال نداری که همشو میخوان فریز کنن؟

ممکنه علائمم ناشی از توهم باشه خوب اینم در نظر بگیر خخخخ

اه کاش فردا ازمایش میدادی....باور کن بیشتر از خودم فکر ازمایش تو هستم...

ببین به خدا من تو همین تاپیک دیدم خیلی از،بچه هایی که درد کشاله ران داشتن مامان شده بودن،چه جوری میخ ...

ما بریم رشت لی لا جون...ثمین رشته خوشکار و باقالی قاتوق سیر قلیه اشپل ماهی و میرزاقاسمی وووووی کنوس ک میزارن تو آب وای من عاشقشم...همه اینارو میخوام

حرفات کاملا درسته...منم دنبال علایم نیستم اصلا چک نمیکنم ببینم مثلا سینه م چجوریه و فلان... باور کن ...

عزیزم .. میفهمم.. ایشالا یه بتای عالی ، باعث میشه همه ی این سختی ها و دردها رو فراموش کنی

خدایا شکررررررر

ببین من ۱۱ تا جنین داشتم و فکر میکردم ۴ تا بستش میکنن ولی دکترم گفت نه ۳تا میشه دوتا ۴ تایی و ی بسته سه تایی و اول اون ۴ تایی باز میکنیم چون وقتی از فریز در میان امکان داره یکی یا دوتاش خوب در نیان و از بین برن پس ما بسته های دیگرو نمیخوایم حروم کنیم و همینطورم شد انتقال اولم بسته ۴ تایی باز کردن و ی دونش خراب شده بود و سه تای دیگه عالی و پر سلولی بودن...فکر میکنم برای شما همون ۴ تایی بسته کنن

[Forwarded from مرکز درمان ناباروری قم (l. nasery)]

‍ #علائم_دیابت_بارداری چیست؟

اگر هر یک از نشانه‌های زیر را در خود مشاهده کردید برای بررسی به پزشک مراجعه نمائید. چرا که علائم دیابت بارداری شبیه سایر نشانه‌های مرتبط با بارداری است و تشخیص آن بسیار سخت است.

1⃣افزایش اشتها: با وجود آنکه ولع به خوردن از علائم این بیماری است ولی علی‌رغم آن زن باردار ممکن است دچار کاهش وزن شود.

2⃣تشنگی زیاد: زن باردار مبتلا به دیابت در بارداری دچار تشنگی زیاد می‌شود؛ زیرا بدن برای رقیق کردن گلوکز بالا در خون، آب و مایعات بیشتری طلب می‌کند

3⃣تاری دید: بدن برای رقیق کردن خون، مایعات را از بافت‌ها به سمت خون بیرون می‌کشد؛ در این میان آب عدسی چشم نیز می‌تواند تحت تاثیر این بیمرای خارج شود که در نهایت این عمل تمرکز بینایی را تحت تأثیر قرار داده و باعث تاری دید می‌شود.

4⃣احساس خستگی: به دلیل اینکه در اثر این بیماری بدن نمی‌تواند به طور مناسب از قند خون (گلوکز) به عنوان سوخت برای تولید انرژی استفاده کند انرژی بدن کم شده و باعث احساس خستگی می‌شود.

5⃣تکرر ادرار: مصرف زیاد مایعات در اثر تشنگی زیاد باعث دفع بیش از حد ادرار می‌شود.

6⃣بروز عفونت در بدن: بیماری دیابت باعث کاهش توانایی بدن در مقابله با عفونت‌ها می‌شود و باعث بروز عفونت‌هایی همچون عفونت مثانه، عفونت واژن (بخصوص عفونت قارچی در بارداری) و سایر عفونت‌های دیگر می‌شود.