2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048430 بازدید | 684655 پست
بچه ها یه سوال، دکترم هیچ مکملی بهم نداده، نه رد کیوتن نه ویتامین نه اوابوست، بهشم زنگ زدم گفت لازم ...

لی لا جون حتما کیوتن بخور. کلا دائم و هرروز بخور. به منم دکترهام هیچکدوم نگفتن. اینا فقط آمپول میدن چه فایده اگه تخمک زیاد باشه ولی کیفیت نداشته باشه. فقط مامای عارفی دوهفته قبل پانکچر که اونم خوم پرسیدم گفت کیوتن بخور. که دو هفته فایده ای نداره واسه تخمک. اقلا 3 ماه باید خورده بشه. من چندماهه می خورم خودم. اونم دوستم اصرار داشت که حتما بخورم. کیوتن 100 بگیر. ویتامین ث هم خیلی خوبه. اونم هرروز بخور. ضرری نداره اضافه ش دفع میشه. من فمیبیون هم می خورم هرروز

خدایا شکررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینج ...

عزیزم امیدوارم همشون تبدیل به جنین بشن و بزودی مامان بشی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم والا .شوهرم هی میره میاد میگه مامانیه من چطوره.میگم مامان کجا بود .شوهر خواهرشوهرم خودشو کشت ...

ای جونم...بابا تو کلی علایم داری مامانی....😍😍

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم امیدوارم همشون تبدیل به جنین بشن و بزودی مامان بشی

من غیر از درد با سن و درد شکم بر اثر تزریقات هیچ حسی ندارم😜😜😜

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام . ممنون رز مهربونم که به یادم بودی من تقریبا یکساعته رسیدم خونه. 5 تا تخمک کشیدن گفتم بیام اینج ...

خداروشکر عزیزم...انشالله همه شون جنینهای خوبی میشن و همین ماه خبرخوب میدی بهمون

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       

2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی✔ 

4.مامان سبحان عزیز19 دی    

5.ثمین جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفا امروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)     

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     

10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     

12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان Ati عزیز 30دی

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.somiii71 عزیز 2 بهمن   

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     

23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   

25.efsibi عزیز 10 بهمن

26 .امید زندگی 11 بهمن  

27.ماهی کوچولو12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) 17بهمن

33. Lili عزیز 18 بهمن      34. انتظار؟ 19 بهمن

35. تورک آنای عزیز 20 بهمن

36. Shailin عزیز 21 بهمن

37. لاله سرخ 22 بهمن(سوره یاسین براش بخونیم)

38.بهار عزیز (ملی) 23 بهمن

39.منتظر رحمت عزیز 24 بهمن

40.حلما 73 عزیز 25 بهمن

عزيزم اصلا استرس نداشته باش من تا هفته ٩ قشنگ ٣ الي ٤ بار خونريزي داشتم نه لك ها خونريزي جنينهات دار ...

مامان سبحان عزیز دعای فردا نوبت شماست میتونم با ماهی کوچولو جابجا کنم؟؟؟که انشالله زودتر بهبود پیدا کنه و ارامش بگیره؟بقیه روزا ا تاریخ ازمایش هست یا چیز دیگه که برا بچه ها مهمه....اگر برای شما فرقی نداره جابجا کنم

سلام دوستان گرام از من هم بسلامتی منفی شد دیگه باید برم دنبال لاپاراسکوپی و برداشتن لوله

متاسف شدم عزیزم، امیدوارم تمام مراحل رو به سلامتی زودتر طی کنی و خبر خوش بارداریتو بهمون بدی..     

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
لی لا جون حتما کیوتن بخور. کلا دائم و هرروز بخور. به منم دکترهام هیچکدوم نگفتن. اینا فقط آمپول میدن ...

آزیتا جان من احتمالا اواخر بهمن پانکچر دارم البته اگه طبق برنامه ریزی پیش برم.به نظرت الان دیگه فایده ای داره خوردنش؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای بذارید ی کم نق برنم دلم وا شه از درد کشاله ران دوشبه دارم میمیرم حس میکنم شکمم حالت گرفتگی داره ...

ببین به خدا من تو همین تاپیک دیدم خیلی از،بچه هایی که درد کشاله ران داشتن مامان شده بودن،چه جوری میخوای شیرینی به دستمون برسونی عزیزم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من غیر از درد با سن و درد شکم بر اثر تزریقات هیچ حسی ندارم😜😜😜

ممنون دوستهای خوبم ممنون از همگی . براتون بهترینها رو آرزو می کنم

رزسفید عزیزم دنبال علائم اصلا نباش. ماها انقدر هورمون وارد بدن کردیم که هر علائمی هم باشه به خاطر اونهاست. مثلا یکی که طبیعی باردار میشه پروژسترون تو بدنش بطور طبیعی بالا میره و یه سری علائم ایجاد میشه . خب ما خودمون مصنوعی داریم هرروز پروژسترون می زنیم. پس علامتها کاذبه. علائم اصلی بعد از مثبت شدن آزمایش نشون میده خودشو. انشالا که بارداری عزیزم. فقط سعی کن آرامش داشته باشی. هرچند میدونم اون دو هفته ی بعد از انتقال از سخت ترین و دیرگذرترین روزهاست. تجربه ش رو دارم.
الان روز چند انتقالی و چندتا جنین انتقال دادی عزیزم؟ 

خدایا شکررررررر