2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048427 بازدید | 684655 پست
ببخشید ولی من با نظرت همسرت موافق نیستم...دکترا پله پله جلو میرن،هر چی منفی میشی بررسی و نکات جانبی ...

میدونی رز جان اخه خوده دکتر هم نه تاکید میکنه نه رد میکنه اگه نکته ای بهش بگم میگه تصمیم نهایی با خودته واقعا ادم میمونه چیکار کنه دوس دارم بهش بگم شما دکتری شما میدونی من باید چیکار کنم ک نتیجه بهتر بگیرم ولی دیدی ک ۵۰ ۵۰ صحبت میکنه و در اخرم تصمیم میزاره با خوده بیمار...مثلا در مورد لاپرا بهم گفت من نه میگم انجام بده نه میگم انجام نده نه شما ب خاطر این لوله هیدرو میگم منفی شدی نه میگم اگه لوله تو برداریم شما دفعه بعد مثبت میشی...کلا خودشون از زیر بار مسئولیت میکشن کنار و منطقشون در کارشون همون ۵۰ ۵۰ هس ک همیشه میگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در ادامه این حرفت در مورد طرازی بگم ک ی بحث کوچیک یک ساعت پیش با همسرم داشتم...بهش گفتم فردا میخوام ...

به نظرم همسرتون حق دارن دقیقا دکتر از روی پرونده ی پزشکیتون که جلو روشه روتون کار انجام میده پس جایه نگرانی نمیمونه به نظرم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به نظرم همسرتون حق دارن دقیقا دکتر از روی پرونده ی پزشکیتون که جلو روشه روتون کار انجام میده پس جایه ...

ثمین جان اگه اینطور بود که 12 تا منفی برات ردیف نمیکردن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرینا جون عزیزم خیلی ناراحت شدم منفی شدی ایشالا طبیعی مامان بشی  من خیلی کلافه هستم میدونم با ...

عه عه این چه حرفیه خواهری از من بیشتر که دوستان رو اذیت نکردی تازه ی سوژه پیدا کردم منم درد سینه ندارم خوب شد یاداوری کردی خخخخ بخدا خودمم شرمنده ی آنا و بقیه ی خواهریا هستم ولی آدم واقعا دست خودش نیست 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
میدونی رز جان اخه خوده دکتر هم نه تاکید میکنه نه رد میکنه اگه نکته ای بهش بگم میگه تصمیم نهایی با خو ...

درباره مشکل ایمنی بهترین راه برای اطمینان،مشورت با ایمونولوژ متبحر هست....

ولی درباره هیسترو و خراش بنظر من خوبه،ضرری که نداره شانس رو هم که بالا میبره...البته این نظر شخصی منه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ببین مولتی دیلی و فمینیون و آ اس آ همیشه برای من بوده...و تو سیکلم ک وارد میشم کلسی کر اضافه میکنه

بدبختانه به هوای معده ام کلسی کر و آسپرین که اصلا نمیتونم بخورم با اینکه شک ندارم کمبود کلسیم شدید دارم. مولتی کامپلیت دارم همونو فعلا بخورم پس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جان حرکت فکر نکنم بیشتر استراحته.از ظهر تاحالا ظاهرا ترشحات قهوه ای داره شما چیکار کردی واسش؟ ...

منم 4تا برام تشکیل شد که دوتاشو قبلا انتقال داده بودم اینم دوتایه آخری بود و فریز.هیچی من استراحت میکنم هیچ ترشحی ندارم همین که زیاد خم و راست بشم یا سرپا واستم دیگه حله حتما حدود 5دقیقه شایدم 10دقیقه ترشح دارم و بعدم با استراحت قطع میشه.3تا هم شیاف سیکلوژست دارم در روز .دکترمم گفت نیازی به اضافه کردن نمیبینم ولی اگه خیلی نگرانی 1 آمپول پروزسترون هم بهش اضافه کن که چون من از آمپول بیزارم خودم تجویز کردم که نمیخواد آمپول.حالا اگه باردار بشم انشالله روزی 50تا هم امپول حاضرم بزنم الان روحیشو ندارم حس میکنم

عه عه این چه حرفیه خواهری از من بیشتر که دوستان رو اذیت نکردی تازه ی سوژه پیدا کردم منم درد سینه ندا ...

منم بگم علایم ندارم یا زوده؟😜😜😜😜

ثمین جان اگه اینطور بود که 12 تا منفی برات ردیف نمیکردن...

اونم حرفیه درست میگی .همینجوری جلوشون کوتاه اومدم که نتیجش شد این دیگه.آقا من حرفمو پس میگیرم خخخخ