2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048444 بازدید | 684656 پست
رز جون انشالله ک اینبار انتقالم مثبت بشه چشم تشریف بیاین منزل ما قول میدم پذیرایی خوبی ازتون کنم ... ...

واااااااااااای منم دعوت کن خواهش میکنم منم میام منم میام

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نا امید برای چی؟ یه دونه اسپرم سالم برای تشکیل جنین کافیه. یه درصد از 60 میلیون هم حساب کنی میشه 600 ...

میگم اگه هم تشکیل بشه سقط میشه چون ضعیفه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رز جون انشالله ک اینبار انتقالم مثبت بشه چشم تشریف بیاین منزل ما قول میدم پذیرایی خوبی ازتون کنم ... ...

کار بدی کردی آدرس دادی، منزل پدرشوهرم و یکی از خواهر شوهرام شیانه، من حتما میام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
میگم اگه هم تشکیل بشه سقط میشه چون ضعیفه

نه عزیزم چرا سقط بشه. همین چیزایی که آنا جون به من گفتن، همسر شمام رعایت کنن وضعیت شک نکن از این بهتر میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آنا جون طرازی اینارو گفته بود من رفتم نیلو انجام دادم میشه بی زحمت ی توضیحی بهم در مورد آزمایشم بدی. ...

بهار چشمام درست نمیبینه ولی اکثرا نرمالن فقط cd 4 جز مارکرای مهمه که کمی بالاست.فکر نمیکنم برا اون یه دونه سرم بدن.با پردنیزولون قابل کنترله...

Cd3 هم لب مرزه.ولی اونو اطلاع ندارم مهمه یانه،خودم نداشتم

بیشتر برا دوتایی ها سرم لازمه که برا شما نرماله

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بهار چشمام درست نمیبینه ولی اکثرا نرمالن فقط cd 4 جز مارکرای مهمه که کمی بالاست.فکر نمیکنم برا اون ی ...

مرسی عزیزم لطف کردی نگاه کردی...پس همون آخه ب طرازی سری پیش گفتم بهم گفت خیلی برای شما لازم نیست سرم ...پس نگم نه؟ ولی هیسترو و خراش بگم نظرت چیه؟

مرسی عزیزم لطف کردی نگاه کردی...پس همون آخه ب طرازی سری پیش گفتم بهم گفت خیلی برای شما لازم نیست سرم ...

وقتی مشکل نداری بنظر من نباید اصرار کنی...وقتی بدنت نیازی تداره خب چه فایده داره زدنش؟

مثلا من هر سه تا دوتایی ها و دو تا سی دی مهمم حسابی بالا بود و ana هم مثبت بود ولی توکلی میگفت بزنی خوبه ولی اگر هم پیدا نکردی و نتونستی بزنی فکر نکن قطعا منفی میشی...

ولی طرازی گفت حتما باید بزنی...پس مطمئن باش طرازی اگر نیاز باشه حتما تاکید میکنه که بزنی

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!