2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048432 بازدید | 684655 پست

بچه ها من برا سوزشم زنگ زدم ابن سینا میگه بیا کشت ادرار شاید عفونت ادرار داری...بنظرتون چیکار کنم؟فعلا بدون لباس زیر هستم ببینم فرقی میکنه...اگه عفونت باشه برا جنین ضرر داره درسته؟ گفت پماد هم نزن!

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گرام از من هم بسلامتی منفی شد دیگه باید برم دنبال لاپاراسکوپی و برداشتن لوله

مرینا جون خیلی متاسف شدم 

ان شاله خدا خودش کمکت کنه و انرژی مضاعف بده بهت و بری دنبال درمان 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان گرام از من هم بسلامتی منفی شد دیگه باید برم دنبال لاپاراسکوپی و برداشتن لوله

عزیزم...متاسفم...انشالله خدا بهترینها رو نصیبت کنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

وای مرینا جون خیلی متاسفم چقدر بد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کلا شلوار لی میپوشه اما تنگ نیست، اما الان که دارم فکر میکنم لباس زیرش به نظرم تنگه. سونا و جکوزی اص ...

عزیزم بهش بگو لااقل یه مدت تا انتقال شلوار لی نگوشه.......

شلوار پارچه ای بپوشه فقط........

همسر منم فقط لی میپوشید......

اما دیگه پارچه ای پوشید......

شبها هم کمپرس یخ رو جدی بگیره.......

لباس زیرشم راحتتر بپوشه و تو خونه حتی الامکان  شلوار نپوشه.......

خلاصه گرما ممنوعه براش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی سونوکید خونگی داشته یا دیده؟ تونت می بینم قیمتهاشم خوبه زیاد نیست کمتر از پول داروی ی ماه ...

عزیزم اگه اشتباه نکنم حدودای ۳۰۰ بود......

البته مطمئن نیستم یه چیرایی تو ذهنم مونده.......

من از این گوشی طبیا گرفتم اما اصلا موفق نشدم باهاشون بشنوم.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من برا سوزشم زنگ زدم ابن سینا میگه بیا کشت ادرار شاید عفونت ادرار داری...بنظرتون چیکار کنم؟فع ...

عزیزم اگه عفونت باشه باید جدی بگیریش.......

اما جای نگرانی نداره........

حالا تا فردا خوب نشد حتما برو برا کشت ادرار.......

عزیزم این خودش جای شکر داره.......

وقتی میبینی مانعی هست که از سر راه برداری به هدفت نزدیکتر میشی پس ناامید نباش.......

ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی.......

ایشالله به زودی با یه + تپل مپل این روزارو فراموش میکنی......

ممنون از همه ان شاءالله که دوستان دیگه نتیجه بگيرن من دفعه اولم بود یه سوال حالا که داروها رو بایدبز ...

بستگی داره بعضیا زیاد میشه خونریزیشون بعضیا کم برا من کلا وقتی تو سیکل بودم حجم خونریزیام خیلی کم بود.......

مرينا جون واقعا ناراحت شدم خانمي ، اينجا همه مثل خواهر شديم ، ان شا الله كه خدا خودش كمكت كنه ، راه سختي رو گذرونديم همه ما ولي مطمئنم كه براي همه دوستان عزيزم پايان خوبي داره ان شا الله .