2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048443 بازدید | 684655 پست
samin جون اگراین کار رو پیدا کنی به خیلی از دوستات کمک کردی چون با برطرف شدن مورفولوژی 90% مشکلات ...

چشم عزیزم .حتما میگردم پیداش نکردم هم تماس میگیرم میپرسم از پسر داییم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خوبه خداروشکر. اتفاقا مشکل آقایون دیرتر از خانوما حل میشه. مشکل همسر من که ریشه ای بوده و از کم کاری ...

همسر من از دود و سیگار متنفره، اهل سس و نوشابه و غذای چرب و فست فودم نیست اصلا. مثلا چی بشه که سوسیس کالباس بخوره. نمیدونم دیگه چیکار میشه کرد

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون مادر تو بهتر از هر روانشناس و دکتری مارو درک می کنی ی مشورت. من از جمعه که خبر بد بارداری ی بنده خدارو شنیدم که برای جنینش مشکل پیس اومد  دور از جون جمع استرسی شدم.

دیروز دلدردم داشتم دیگه دپ شدم و...

زنگ زدم مطب اونم با گریه. بیچاره منشی گفت نگران نباش و...

گفت اگر می خوای فردا بیا دستیار دکتر که فکر کنم ماما هست با سونوکید صدای قلبش رو پخش کنه برات . نمی دونم می گه سونوی زیادم خوب نیست. ولی اگر بخوام می تونم دکتر رو هم ببینم و وایستم آخر وقت سونو شم

یا اینکه چهارشنبه موسسه سلامت مادران می خوام برم بدم مربی اونجا که ماما هست برام سونوکید کنه.

هفته بعد سه شنبه وقت اکوی قلب دارم آخر ماه هم آنومالی. حالا به نظرت فردا سونو کنم ضرر داره؟ 

انا جون به نکته خیلی ظریفی اشاره کرد،خونتونو پیدا کنیم دیگه به اب معدنی و سس و فلافل قانع نمیشیم،هر ...

رز جون روزی که بیای بگی تو سونو 2 تا ساک حاملگی دیده شد، کل بچه های تاپیک رو شیرینی میدم. اونوقت حالتو میپرسم خخخخخخ

تشریف بیارین، خوشحال میشم. به بچه هام یاد میدم گازتون بگیرن که همچین دعایی کردین در حقم 😁😁😁😁😁😁😁😁😁

خوبه خداروشکر. اتفاقا مشکل آقایون دیرتر از خانوما حل میشه. مشکل همسر من که ریشه ای بوده و از کم کاری ...

انشاءالله که حل میشه و طبیعی باردار میشی عزیزم

همسر من از دود و سیگار متنفره، اهل سس و نوشابه و غذای چرب و فست فودم نیست اصلا. مثلا چی بشه که سوسیس ...

والا همسرمنم خیلی رعایت میکنه. تازه من قبلا اهل چیپس و پفک بودم از وقتی ازدواج کردیم اونارو ترکم داده هیچ، نمیذاشت قندم بخورم! بخاطر همین چایی هم ترک کردم. کلا حسرت آبمیوه پاکتی رو هم داریم دیگه چه برسه به سوسیس و کالباس!! اما این مشکل تیرویید و پرولاکتین تو خانواده همسرم موج میزنه!! البته خودم هم از فروردین دارم لووتیروکسین میخورم. هرچی از اونموقع میگفتم بیا تو هم برو پیش دکتر من تیروییدت رو معاینه کنه، نمیومد! آخرشم گرفتار همین تیرویید شدیم جفتمون!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
آنا جون مادر تو بهتر از هر روانشناس و دکتری مارو درک می کنی ی مشورت. من از جمعه که خبر بد بارداری ی ...

ببخشید من این وسط نظر میدم عزیزم. چون قبلا سابقه بارداری دارم. میخوام بهت بگم تو بارداری آدم خیلی حساس میشه سعی کن زیاد اخبار نبینی و داستان سابقه سقط یا مشکلات بارداری دیگران رو نخونی و گوش ندی. مطمئن باشین حال جنینتون خیلی خوبه. اما منم جای شما بودم میرفتم با این سونیکیتا صدای قلب جنینمو میشنیدم! واقعا آرامبخشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
همسر من از دود و سیگار متنفره، اهل سس و نوشابه و غذای چرب و فست فودم نیست اصلا. مثلا چی بشه که سوسیس ...

عزیزم همسر منم این نکاتو معمولا رعایت میکنه.........

یه چیزی........

همسرت شلوار لی یا لباس زیر خیلی تنگ میپوشه؟

سونا و جکوزی زیاد میره؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دقیقا یاس جون اصلا من همزاد پنداری می کنم. من نمی دونم بعضی ها با چه فکری صاف صاف می یان خبر بد رو به آدم می دن. آخرشم می گن مواظب باش. خوب اومدی می گی جنین ایست قلبی کرده بعد می گی گفتم حواست باشه. منم چون سقط داشتم و.. خوب طبیعی نگران می شم. بعدم کلا ماشالله تو بارداری کلکسیون هستیم ما. لک و هماتوم و امپول و.. واقعا روحیه نمی مونه. یعنی خداییش تا مثبت بشیم و مطمین بشیم ساک و قلب تشکیل شده عین بازیها ۴و۵ تا جون از ۷ جونمون رفته. یکی دوتا هم تو غربالها می ره دیگه آخری هم تو زایمان

آنا جون مادر تو بهتر از هر روانشناس و دکتری مارو درک می کنی ی مشورت. من از جمعه که خبر بد بارداری ی ...

عزیزم سونوکید که فکر نکنم ضرر داشته باشه......

یه جورایی مثل همون گوشی دکتراس که صدارو تقویت میکنه......

پرتو که نمیفرسته.......

تا جایی که من میدونم ضرر نداره........

به نظرم تا وقت سونوت سونوی اضافی نکن ولی شنیدن صدای قلبش اگه امکانش باشه فکر نکنم ایرادی داشته باشه........

مطمئن باش حال وروجکت خوبه.......

اون بیدی نیست به این بادا بلرزه......

غیوریه والا خودش داماد کوچولو.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز جون روزی که بیای بگی تو سونو 2 تا ساک حاملگی دیده شد، کل بچه های تاپیک رو شیرینی میدم. اونوقت حال ...

وای لی لا خدا بگم چیکارت نکنه،اون موقع فک کنم همسر جانم بیا بهت شیرینی بده....

الهی که هر چندتا خیرمون هست برامون پیش بیاد و مادر شیم همه مون...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم همسر منم این نکاتو معمولا رعایت میکنه......... یه چیزی........ همسرت شلوار لی یا لباس زیر خی ...

کلا شلوار لی میپوشه اما تنگ نیست، اما الان که دارم فکر میکنم لباس زیرش به نظرم تنگه. سونا و جکوزی اصلا، چون کلا حساسه یه بار استخر میره دو ماه آنتی بیوتیک مجبوره مصرف کنه واسه عفونت گوش و چشم. البته بیشتر گوش.همیشه استخرای خیلی تمیز میره. اما دیگه مدتهاست بیخیال استخر شده با اینکه به خاطر مشکل دیسک کمر و گردن و آرتروز باید بره آب درمانی.

بقیه دوستانم امیدوارم خوب خوب باشن،  مامان سبحان جون و آنا جون خدا خیرتون بده ب این سوال من جوا ...

سلام به همه دوستان ، ستايش جون من انوكسپارين دارم كه از هفته فكر كنم ١٦ اينطورا يك روز در ميون دارم ميزنم و به احتمال زياد تا ٤٨ ساعت قبل از زايمان دارم ، پروژسترون رو هم من اين دكتري كه همينجا كرج ميرم كم كم برام كاهش داد و هفته ٢٥ به بعد گفت قطعش كنم ولي دكتري كه تهران ميرم و براي زايمان ان شا الله ميخوام برم پيش ايشون بهم گفته شبي يه دونه شياف پروژسترون بگذارم و الان دارم استفاده ميكنم . 

برا من که روز اول پریود هم برم رنگ میره چه خبره اینقدر عجله نکن شاید پریود نیست اخه دکتر منم دقیقا گ ...

ثمين جون نگران نباش شما ترشح قهوه اي داري و ان شا الله مامان شدي خانمي .

ولي براي من كه اصلا شياف پروژسترون و يا آمپولش مانع پريودي نميشه ، من ٤ بار آي يو آي كردم و هر ٤ دفعه با اينكه پروژسترون داشتم سر موعد پريود شدم كامل با خونريزي ولي هر دو دفعه كه انتقال جنين داشتم سر تاريخ پريودم پريود نشدم و خوب باردار هم بودم يعني براي من كه پروژسترون هيچ ربطي به پريود نشدن نداره .