2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

ادم چار تا دوست مثل شما داشته باشه دشمن میخواد چیکار...من میگم یکی میخوام یکی میگه دو رو نشون میدم اون یکی میگه سه!!!!تا یکی دیگه چهار رو نشون نداده سریع متفرق شین....خخخخخخ

انا جون سونو کرد دید یکیه،رو حرف مدیر حرف نزنین،فقط بگین چشم....😃😃😃😃

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
همسرم آزمایش داده تو برگه آزمایشش نقاشی کشیده، من هیچی ازش سر درنمیارم  البته دکتر گفته آزمایش ...

عکس آزمایشو بفرست شاید من بتونم کمکت کنم. مورفولوژی همون شکل اسپرم هست. که درصد نرمال بودن شکل اسپرمارو نشون میده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه زیر شکل ها هیچ درصدی ننوشته. motility چیه آنا جون؟ نرمال فرم چرا یه 2 درصد داره یه 7 درصد؟ ببخشی ...

عزیزم فکر کنم ۲ و ۷ مورفو همون قبل و بعد شستشو منظورشه.......

موتیلیتی هم تحرکه........

عزیزم خوب زیر شکها درصد نزده......

کلی جواب داده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لی لا جون ولی با با رز هم عقیده ام......... من از کسایی بودم که عشق دوقلویی داشتم اما واقعا خدا ظرف ...

افرین انای خودم،اینارو ول کن بذار ماه بعد که انتقال دارن دو دستی عدد به خدا نشون میدیم که قشنگ کیف کنن....مثلا لی لا رو با 6 قلوهاش و بهار رو با 7 قلوهاش اخبار نشون میده....😂😂😂😂😂😉😉😉😉

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عکس آزمایشو بفرست شاید من بتونم کمکت کنم. مورفولوژی همون شکل اسپرم هست. که درصد نرمال بودن شکل اسپرم ...

وای الان عکسو دیدم!!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لی لا جون ولی با با رز هم عقیده ام......... من از کسایی بودم که عشق دوقلویی داشتم اما واقعا خدا ظرف ...

میفهمم منظورت رو. به قول مجید صالحی میگفت وقتی دوقلو داری کارات دو برابر نمیشه، ده برابر میشه.

اما من دلم برا بچه هامون میسوزه که تنهان. وگرنه سختیش که بیچاره میکنه آدمو. منم دست تنهام کمک ندارم. از حموم کردن نوزاد هم واهمه دارم اما همسرم قول داده که نی نی رو اون حموم ببره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
افرین انای خودم،اینارو ول کن بذار ماه بعد که انتقال دارن دو دستی عدد به خدا نشون میدیم که قشنگ کیف ک ...

آمین.........

دیگه آدرس خونه شونم تابلو میشه یاد میگیریم میریم رو سرشون خراب میشیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ادم چار تا دوست مثل شما داشته باشه دشمن میخواد چیکار...من میگم یکی میخوام یکی میگه دو رو نشون میدم ا ...

همون میخواستم بگم بهار قصد جونت رو کرده. حالا بزنه خدا به خودش سه قلو بده! آی میخندی

نه هنوز عزیزم اما مامان شده........ ما سونوشم کردیم دو قلوئه!!!!!!

خخخخخخخ 

به سلامتی ان شالله

اره با لک هایی که می بینه و می گه قبلا نمی دیده  

منم بهش مشکوکم   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
میفهمم منظورت رو. به قول مجید صالحی میگفت وقتی دوقلو داری کارات دو برابر نمیشه، ده برابر میشه. اما ...

لی لا جون ببین زمونه بدی شده.......

دلم نمیخواد خیلی حرفهارو بزنم اما دیگه گذشت زمونه خواهر و برادر و دل سوزوندنشون........

نمیخوام بگم همه خواهرو بردارا اینجورین اما انسانیت باشه غریبه هم واست از خواهر نزدیکتر میشه......

نه که به خدا عزیزترینتم جز زخم زدن برات کاری نمیکنه........

مهم اینه که انسان به بار بیاریم که دلش جز شادی دیگران و خودش چیزی نخواد......

حاضر نباشه غم کسیو ببینه و باعث ناراحتی کسی بشه........

همچین بچه هایی ترتبیت کنیم مطمئن باش تنها نمیمونن همه واسه هم خواهر و برادر و دوست هستن......

عزیزم فکر کنم ۲ و ۷ مورفو همون قبل و بعد شستشو منظورشه....... موتیلیتی هم تحرکه........ عزیزم خوب ...

مرسی آنا جون. سپردم به خدا. خودش به هممون کمک کنه.

الان نقاشی ها رو دارم میبینم همش کج و کولست، یکی دمش دوتاست یکی سرش دوتاست یکیش که کلا بیحاله و .......

شوهرم ضعیف بود مرفولوژی 2درصد بود ولی الان عالیه طبیعی هم باردار میشدم اگر اگر مشکل نداشتم تازه بعد ...

مورفولوژی شوهرمن1درصده وای خیلی ناامیدشدم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
مرسی آنا جون. سپردم به خدا. خودش به هممون کمک کنه. الان نقاشی ها رو دارم میبینم همش کج و کولست، یکی ...

عزیزم اینا نمونه کلین یعنی معلوم نیست برا شماها از کدوم نوعشونه......

مثلا برا ما معمولا قسمت عمده مشکل به سر مربوط میشد.......

لی لا جون ببین زمونه بدی شده....... دلم نمیخواد خیلی حرفهارو بزنم اما دیگه گذشت زمونه خواهر و برادر ...

آره دقیقا. درسته حرفات و طرز فکرت. داداشم میخنده همیشه به من میگه کسی کاریت نداشته باشه یه تیم ملی بچه میاری! خخخخخخ