2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سها اخه کدوم یکی از بچه هایی که مامان شدن مثل من 13بار انتقال دادن از این نگرانم همه نهایتا پنجمین ب ...

عزیزم خوب تو بعد ۱۲ بار مشکلت معلوم شده........

منم اگه زودتر آزهارو نمیدادم ۱۲ بار که چه عرض کنم صد بارم انتقال میدادم منفی بود.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیزده بار... الهی بميرم. ثمین جون چرا منفی میشی؟ کدوم دکتر میری؟ چی بهت گفتن؟ شوهرت خیلی ضعیفه؟ پی ج ...

شوهرم ضعیف بود مرفولوژی 2درصد بود ولی الان عالیه طبیعی هم باردار میشدم اگر اگر مشکل نداشتم تازه بعد اینهمه مدت که ابن سینا میرفتم و منفی میشد رفتم رشت پیش دکتر ظهیری ایشون تشخیص دادن مشکل ایمنی دارم و بالاست دوماه پردنیزولون داد خوردم بعدم انتقال داد بازم از روز 7 انتقال در حال پرد خوردنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آها پس این امکان هست که با ال دی استروژن بدن؟ خوبه من استرس داشتم ماه بعد پریود نشم. حتما همه موارد ...

چرا که نه عزیزم........

مطمئنا شانس تو بالاتره چون تجربشو داشتی........

ببین من واسه اینه به این آزها تاکید دارم........

فکر کن اگه میدونستی مشکل ایمنی داری از دست نمیدادیش.......

نمیخوام ناراحت بشیا.......

ببین من جای این دکترا بودم حتی برا کسی که طبیعی بخواد باردار بشه هم اینارو مینوشتم چه برسه کسی که این همه هزینه میکرو و انتقال و.... میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شوهرم ضعیف بود مرفولوژی 2درصد بود ولی الان عالیه طبیعی هم باردار میشدم اگر اگر مشکل نداشتم تازه بعد ...

ثمین تو تا کی ابن سینا میرفتی؟با خانمی به اسم محدثه اشنا نشدی تو انتقالت؟مازندرانی بود

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم خوب تو بعد ۱۲ بار مشکلت معلوم شده........ منم اگه زودتر آزهارو نمیدادم ۱۲ بار که چه عرض کنم ص ...

اره اون که درسته .خدا بگم این دکترایه ابن سینا رو چیکار کنه همین طرازی که ازش تعریف میکنن من اصولا یا اون ویزیتم میکرد یا توکلی هیچکدوم نفهمیدن مشکلمو یا به صرفشون نبود اخه هربار هزینه این ماه میرفتم انتقال میدادم ماه بعد هزینش فرق میکرد اصلا هزینش فدایه سرم اینقدر روحیمو باختم که حد نداره .بارداری برام شده ی غول بزرگ حس میکنم روزی که جواب آزم مثبت بشه باور نکنم و کل ازمایشگاههای تالش رو باید ازمایش بدم تا مطمئن بشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سیزده بار... الهی بميرم. ثمین جون چرا منفی میشی؟ کدوم دکتر میری؟ چی بهت گفتن؟ شوهرت خیلی ضعیفه؟ پی ج ...

نه بابا سها جون دکترا وجدان نداشتن تازه بعد ۱۲ بار براش آزهای ایمنیو نوشتن.........

یعنی جنایت به تمام معنا.........

به خدا غیر جنایت کلمه دیگه ای به ذهنم نرسید.........

کتایون جان از دیشب تو فکرتم،الان پستت رو دیدم ،عزیزم اول اینکه خدا خودش نی نی هاتو حفظ میکنه ،دوما ا ...

دور سرت بگردم ديشب زنگ زدم به مركز ناباروري گفت برو بيمارستان، منم بهش گفتم فقط اروم معاينه كرد ، دارم ميرم دكتر خودم ، مرسي خواهرييييي

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
خانوما یه سوال این خراشی که میگین ، من روز انتقال دکترم بهم گفت یزره رحمتو خراش دادم و جنین ها رو گذ ...

مرینا جون برات نذر کردم آزت مثبت بشه و فردا شاد و خوشحال بری نامزدی عزیزم. دقیقا حالت رو درک میکنم، مخصوصا که تو این جور جمع ها اصلا یه عده دنبال آدم میگردن که بیان یه نیش و طعنه ای بزنن. مثبت شدی بیا بگو نذرم رو ادا کنم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا سها جون دکترا وجدان نداشتن تازه بعد ۱۲ بار براش آزهای ایمنیو نوشتن......... یعنی جنایت به ت ...

آنا جون اگه جنایت نیست پس چیه؟ 12 بار منفی بدون بررسی؟!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین تو تا کی ابن سینا میرفتی؟با خانمی به اسم محدثه اشنا نشدی تو انتقالت؟مازندرانی بود

من از سال 94 دیگه نرفتم ابن سینا اخرین انتقالم 14 اسفند 94بود.نه اصلا من اونجا با هیچکس حرف نمیزدم که اینقدر افسرده بودم ی گوشه کز میکردم مثل بچه هایه مردودیه کلاس همیشه گوشه مینشستم میگفتم من نفرین شدم من حتما حتما دل یکی رو شکوندم خدا هربار دلمو میشکونه اینقدر وضع و اوضام داغون بود دیگه نمیخواستم به بچه فکر کنم تا زد جاریم باردار شد و 4ماه به من نگفتن خیلی ناراحت شدم گفتم من که حسود نیستم حتما قسمتم نبوده خدا نداده شوهرم اصرار اصرار که بیا باز ادامه بدیم حدود 9ماه طول کشید تا من راضی شم دوباره برم میکرو و دکتر

آنا جون اگه جنایت نیست پس چیه؟ 12 بار منفی بدون بررسی؟!

خدا ازشون نگذره فقط من که نمیگذرم .من اصلا بحثم هزینش نیست بخدا اصلا ولی اعصاب و روانم رو از دست دادم .33 سالمه دستام طوری میلرزه وقتی میخوام ی کاری کنم دستامو قایم میکنم کسی نبینه استرس دارم 

مرینا جون برات نذر کردم آزت مثبت بشه و فردا شاد و خوشحال بری نامزدی عزیزم. دقیقا حالت رو درک میکنم، ...

از این به بعد کسی حق نداره بهش بگه لی لا، همه باید مهربون خانم صداش بزنیم...قربون دل مهربونت😍😍😍😍

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

تازه فقط این 12بار نیست که 5بارم ای یو ای ناموفق داشتم +4بار میکرو رو هم اضافه کنم میشه چقدر اووووووووف

از این به بعد کسی حق نداره بهش بگه لی لا، همه باید مهربون خانم صداش بزنیم...قربون دل مهربونت😍😍😍😍

چشم چشم

من از سال 94 دیگه نرفتم ابن سینا اخرین انتقالم 14 اسفند 94بود.نه اصلا من اونجا با هیچکس حرف نمیزدم ک ...

عزیزم....میدونم چقدر اذیت شدی...من تو دو بار انتقال و یه پانکچر کم اوردم چه برسه به شما...

اخه میگفت یه خانمی سری پیش باهام بود انتقال دهمش بود،یهو گفتم نکنه ثمین خودمون بوده