2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

انا جون من این ماه میرم دکتر رزاقی که از اول پیشش ای وی اف شم و جنین های اهواز رو هم ول کردم فایده نداره سه ماه معطل انتقال شدم از پس اندمتر م بر نيومدن. انا جون سوال دارم. ببخشید من این پری که میرم دکتر بهم ميگه آل دی بخور پری بعد ی بیا برای سیکل.... حالا من که مشکل اندمتر دارم با استروژن اندمتر م خوب ميشه و پریود میشم بدون استروژن پریود نمی شم.. بازم قرص جلوگیری بهم ميده؟ در کنار قرص جلوگیری استروژن بهم ميده؟ آخه من با ال دی پریود نمی شم که؟ ممکن این ماه که پری میرم سیکل رو برام شروع کنه آخه سه ماه دارم استروژن پروژسترون می خورم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
فولی 9 و 10 رو چیشو میخوان بکشن؟اصلا خودت قبول نکن با این وضع

عزیزم فولی ۹ و ۱۰ روز هشتمه.........

ممکنه بزرگتر بشه.......

عجله نکن.........

ضمنا به این راحتی که پانکچر نمیکنن اگه فولیکول بالغ داشته باشی پانکچرت میکنن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ثمین میزنمتاااااااااا 😡😡عزیزم مامان شدی دیگه این لکا ب خاطر اونه

حاضرم بشینم همتون بریزین سرم بزنید منو ولی واقعا مامان بشم اصلا دل و دماغ آزمایش دادن رو ندارم باور میکنی ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون لکه هات چه رنگی قهوه ای مایل به سیاهن ؟ اگه لکه سیاه باشه واس حاملگیه اون سری من تا ماه شیش ...

اصلا لک نیست که ترشحم رنگیه بعضی وقتا که زیاد سرپا وامیستم اصلا همیشگی نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم فولی ۹ و ۱۰ روز هشتمه......... ممکنه بزرگتر بشه....... عجله نکن......... ضمنا به این راحتی ...

ای وای راست میگی روز 8 فولی 9و 10 داره

دوستان گلم دکتر ب من در مورد خراش و هیسترو و سرم هیچ حرفی نزد ب نظرتون خودم بهش بگم اینارو ؟ اگه بخو ...

عزیزم اگه هیسترو بخواد همین موقعهاست.......

به نظرم یه مشورتی بکن شاید برات انجام بده........

خراشم با هیسترو برات میده تکلیف هیدرو رو هم دقیقتر میبینه چی به چیه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فردا شب  نامزدی پسر خالمه  آخیییییی من چطور برم همه با بچهاشونن منم تک و تنها .....

مگه آز ندادی؟

جوابش نیومد؟

ای وای راست میگی روز 8 فولی 9و 10 داره

سمین جون منم بار قبل که مثبت شدم از روز هشت لکه بینی داشتم. که متاسفانه ایمنی بدنم بالا بود و قلب جنین از کار ایستاد..،،😭😭 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
شک نکن که مامان شدی ان شالله

خدا خودش کمکم کنه از دست هیچ کسی که بعد این چیزی برنمیاد ان شا ءالله

سمین جون منم بار قبل که مثبت شدم از روز هشت لکه بینی داشتم. که متاسفانه ایمنی بدنم بالا بود و قلب جن ...

پردنیزولون نمیخوردی عزیزم؟

خانوما یه سوال این خراشی که میگین ، من روز انتقال دکترم بهم گفت یزره رحمتو خراش دادم و جنین ها رو گذ ...

نشنیدم والا روز انتقال؟ 

سمین جون منم بار قبل که مثبت شدم از روز هشت لکه بینی داشتم. که متاسفانه ایمنی بدنم بالا بود و قلب جن ...

یعنی میشه منم مامان بشم .ای خدا 

نشنیدم والا روز انتقال؟ 

منم شنیدم یکماه قبل انتقال خراش میدن