2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من گونال و منوگان و سپروتاید البته من ذخیره تخمدان کمه  احتمالا دکترت دوباره بهت آمپول بده

آمپول واسه کی عزیزم!؟ این خانمها که اینجان میگن شاید این ماه نشه تخمک کشی  

من الان اومدی سونو واژینال روز ۸ پری دکی میگه فولی ۹ و ۱۰ هست . الان بهم گفت منتظر باش تا مشورت کنی ...

عزیزم نگران نباش..........

احتمالا در مورد افزایش داروهات میخوان مشورت کنن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون لیلا جان حتما به دردم میخوره عزیزم فقط یه چیزی ، تا جواب نمونه برداری نیاد نمیشه وارد سیکل شد ...

لاله جان حقیقتشو بخوای مطمئن نیستم ولی فکر نکنم مشکلی باشه ، چون منم قبل از اومدن جواب رفتم تو سیکل ،جوابم هم بعد از اینکه سیکلم تموم شد اومد، بعد حتی جواب هیسترو رو که برای کلینیک فرستادم نوشته بود منتظر بیوپسی هستیم ولی دکترم گفت مهم نیست و ربطی به سیکلت نداره . از طرفی دکتر که داخل رحمتو بررسی میکنه اگر شکی داشته باشه میتراشه و نمونه میگیره این حرفی بود که دکتر قبل از عمل به من گفت ،چون اندومتر من ضخیم تر از حد معمول بود گفت نمونه گرفتم وگرنه ممکنه اصلا نمونه نگیرن ،نمونه هم در حد خیلی کوچیکه مشکلی ایجاد نمیکنه، دیگه نمیدونم اگر پولیپ یا مورد دیگه باشه که بردارن باید یه پریود صبر کرد یا نه؟ 

ولی در کل میتونم بگم بچه ها یادمه انجام دادن برای خیلیاشون بیوپسی انجام ندادن ،یعنی احتمال داره اصلا برات انجام ندن.

ایشالله که به خیر و خوشی این مرحله رو هم پشت سر میگذاری و میری برای مادر شدن.

نه عزیزم لوله های هیدروسالپنکس ، انتهاش بسته اس و ماده ی حاجب  نمیتونه وارد فضای شکم بشه فقط ل ...

لاله جون عکس رنگی من نرمال بود و لوله ها و رحم نوشته نرمال و طبیعی و من حتی هیچ دردی متوجه نشدم....ولی طرازی با سونو گفت لوله راستم هیدرو خفیف داره ...نظرت چیه؟

امروز موعد پریودم بودمپریودم شدم خاک بر سرش چطور من پروژسترون مصرف میکنم نباید پریود میشدم

پروژسترونت رو قطع نکرده بودی؟واقعا پریود شدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بازم ترشح قهوه اَي ، ديشب لك بود ألان ترشح قهوه اي، أنا جون بيمارستان رفتم فقط معاينة كرد گفت دهانه ...

این ترشح قهوه ای چه کوفتیه من که نفهمیدم.باز شما بارداری من چیم اخه.وقتی میادا دلم میخواد خودمو بزنم بترکونم من تویه زندگیم حتی قبل پریودامم ترشح قهوه ای نداشتم یکسره میرفت سر اصل مطلب حالا این ترشح رو مخمه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پروژسترونت رو قطع نکرده بودی؟واقعا پریود شدی؟

اره پریود شدم به همین راحتی نه بابا هیچ کدوم از داروهامو قطع نکردم   صبحم با اینکه پرپر شدم  گذاشتم ولی دیگه مثل دورهای قبلی  داره میاد هی داد من امروز میخام برم ارایشگاه سرمو رنگ کنم بنظرتون رنگ میگیره ؟

اينقدر گريه كردم لي لا جون، فقط من ازتون خواهش ميكنم تنهام نزارين،دعا كنيد برام

کتایون جان از دیشب تو فکرتم،الان پستت رو دیدم ،عزیزم اول اینکه خدا خودش نی نی هاتو حفظ میکنه ،دوما اومدم بگم تروخدا تا یه لک دیدی نذار معاینه ات کنن، اصلا بیمارستان رفتی فقط در حد سونو و بتا اجازه بده، دکتر زنان من خیلی دکتر خوبیه میگفت از روی خون نمیشه هیچ تصمیمیی گرفت چون ممکن اصلا دلیلی نداشته باشه مخصوصا توی ماها که جنین بیرون از بدنمون تشکیل میشه ، پس تو فقط سعی کن خودتو خسته نکنی ، دولا نشی، بار سنگین برنداری ،و ارامش داشته باشی، تو سعی کن استرس نداشته باشی همش منتقل میشه به نی نی هات ،نمیخوای که بعد از زایمان همش گریه کنن؟! پس عزیزم اگر هم لک دیدی فقط برو پیش دکتر خودت یا متخصص که تجربه نازایی داره ، فدای دلت بشم ، امکان نداره تنهات بذاریم، همه ماها با هم خواهریم.منم ازت خواهش میکنم یکم آروم باشی. 😘😘😘😘

شما هم شیراز هستید من از یکی پرسیدم گفت همچین اسمی نداریم 

نادی مطمئنم که شیراز میره و بیمارستان مادر و کودک.نه شمالی هستن