2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم اره حسم خدا رو شکر بعد از دیدنش عوض شد قبل از اینکه برم تو اون قدر ناراحت بودم که علی ...

نه عزیزم شایدم نمونه رو از همون منطقه که میخوان خراش بدن بر میدارن.......

یادمه منم با لاپرا خراش که داشتم بیوپسی از بافت دیواره رحم هم داشتم و یادمه تو گزارش پاتالوژی علاوه بر بافت آندومتریوز در مورد اونم یه چیزایی نوشته بود....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون آخه من چمه؟باز ترشح قهوه ای.تا سرپا میشم ترشح .اعصابمو بهم ریخته به نظرت چه کنم؟

فقط استراحت کن عزیزم........

میگم من تا دو ماه لک داشتم........

همشم مجبور بودم استراحت کنم........

این همه به خودت استرس نده........

استراحت کن ولی آبم زیاد بخور که یبوست نشی و خونرسانیم با مشکل مواجه نشه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بازم ترشح قهوه اَي ، ديشب لك بود ألان ترشح قهوه اي، أنا جون بيمارستان رفتم فقط معاينة كرد گفت دهانه رحم بسته اَس ولي الان باز ترشح قهوه دارم،هفت هفته و ٣ روزم،خدا كمكم كن

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
أنا جون  دوستاي خوبم تورو خدا لكه ديدم إندازه نصف بند انگشت مامان سبحان تورو خدا واي

عزیزم لک یه جورایی برا ماها نرماله........

این همه به خودتون استرس ندین.......

میدونم سخته چون خودمم این استرسارو کشیدم.......

اما فقط تنها راهکار صبره........

ایشالله که بارتونو به سلامتی زمین گذاشتین جبران میشه........

ببینین قانون لک اینه:

اول با استراحت کنترلش میکنین اگه کم شد یا بدتر نشد معلومه راه چاره استراحته......

اگه ادامه دار شد و رفته رفته بیشتر شد با تجویز دکترتون پروژسترون اضافه میشه......

اگه به خونریزی تبدیل شد با صلاح دید دکترتون داروی ضدانعقادتونم قطع میشه........

عه اره عزیزم شرمنده یادم رفت برات بنویسم واقعا معذرت میخوام گفت فقط بالا بودن یا لب مرز بودن سی ...

لاله جون دکتر ایمونولوژ منم دقیقا همینو گفت.......

گفت ملاک دوتاییاست البته تکیام باید همزمان باهاشون بدی........

چون دوتاییا با تکیا با هم میتونن تفسیر بشن......

یعنی تحلیل دوتاییارو تنها نمیشه انجام داد چون رنج نرمال دوتاییا نسبیه و با مقایسه تکیا و دوتاییها با هم قابل تفسیره.......

تکیارو هم برات مجدد نوشت؟

چون شاید عددشون تغییر کرده باشه!!!!!!!

برا من که مجدد دوتاییارو انجام دادم تکیامم خیلی تغییر کرده بود.......

بازم ترشح قهوه اَي ، ديشب لك بود ألان ترشح قهوه اي، أنا جون بيمارستان رفتم فقط معاينة كرد گفت دهانه ...

عزيزم منم انا جون مامان سبحان ميدونن هفته ٧خونريزي شديد كردم طوريكه كفتم تمام شد درد شديد با خونريزي حسابي همون روز دكتر دوتا پروژسترون زد و انكسوپارين رو قطع كرد اين گذشت تا هفته فكر كنم سيزده دوباره لكه فرداش خونريزي تو دستشويي كه ديكه نرفتم دكتر فقط انكسو رو قطع كردم فهميدم من اگر انكسو بزنم بايد حتما روزي دوتا پروژسترون بزنم  درغير اينصورت خون مياد ديكه قطعش كردم دكتر هم كفت نزن ولش كن الان هم قند دارم طول سرويكس كوتاه شايد سركلاژ بخاد خلاصه كلي مشكل ولي چاره چيه توكل بخدا نترس عزيزم خدا كمك هممونه اميد به خودش

😭😭😭 رز عجب روزی به اسمم افتاده 😭😭😭 برای خیلی ها شاید خرافات به نظر بیاد اما برای من نشونه ی ...

لاله جون اتفاقا منم با اعداد و ارقام و تاریخها رابطه عجیبی دارم........

باورت میشه مثلا وقتی نگاه میکنم به ساعت و یهویی میبینم ساعت ۱:۱۱ هست یه حسی بهم میگه اتفاق خوب در راهه.......

یا مثلا ۲:۳۴ باشه.........

خلاصه از این تفاسیر خیلی برام پیش میاد.......

تو بارداریمم هر وقت یه دلشوره داشتم یهویی همچین اتفاقی می افتاد میگفتم نگران نباش قراره به خیر بگذره.......

اتفاقا اون رور که دیدم لیلا جون ۵ بهمن افتاد واسش حس عجیبی داشتم......

اللن مثلا یه سری از تاریخها برا من شیرینن.......

۱ بهمن، ۵ بهمن، ۱۹ بهمن، ۲۱ بهمن، ۲۳ بهمن، ۵ اسفند.......

اینا برا من یاداور خاطرات شیرینی هستن.........

امیدوارم هر روزمون پر از خاطرات شیرین بشن از این به بعد.........

رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت رحم باز نشده، لكه بيني هم قطع شده، ولي سونو نداشتن ، دارم ميميرم تورو ...

عزیزم فرت فرت که نباید سونو کنی عزیزم......

نگران نکن خودتو ببین من قشنگ خونریزی داشتم اونم خون قرمز و تازه یعنی خونریزی بود لک نبود........

کف دستم پر خون شد.......

اما الان میبینی این جینگولی داره برا خودش و مامان باباش طنازی میکنه.........

اینهمه تخمکم آرزوست ... :) لاله جون باز 2 روز خیلی بهتره. برای من 4 روز فاصله ست. منم روز 15 سیکلم پ ...

عزیزم ایشالله به لطف خدا این دفعه مامانی.........

دعای دوستاتم که پشت سرته........

نگران نباش عزیزم،خواهر منم با اینکه طبیعی باردار شده بود تا ماه آخر لکه بینی رو داشت،از بس هم هول می ...

عزیزم ایشالله همیشه بخندی.......

کلی خندیدم.........

خدلرو شکر که خواهرت به سلامای بارشو زمین گذاشته........

ایشالله قسمت خودت بشه عزیز دلم.......

اينقدر گريه كردم لي لا جون، فقط من ازتون خواهش ميكنم تنهام نزارين،دعا كنيد برام

عزیزم تنها  یه یادت باشه دعای خالص خیلیا پشت سرته........

سلااام شبتون به خیر عزیزان دوستان عزیزم ممنون از همگی بابت دعاهای زیباتون...امیدوارم هزاران برابر خی ...

آتریسا عزیزم همسرت بهتره؟

ایشالله بهترینا در انتظارتونه........

نه عزیزم توهم بود  فردا از دارم 18 دی

عزیزم ایشالله که آزت هم خودتو خوشحال میکنه هم ماهارو.........