2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
ممنون عزیزم از همتون فقط کلی استرس دارم  من اینو بگم که تا حالا ۳ بار iui کردم نشده و این اولی ...

راستش من خودم کمتر کسی رو دیدم که با آی یو آی باردار شده باشه،نه اینکه نشه،اما من خیلی کم دیدم.آزمایش های تکمیلی ایمنی انعقادی رو دادی عزیزم؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون عزیزم از همتون فقط کلی استرس دارم  من اینو بگم که تا حالا ۳ بار iui کردم نشده و این اولی ...

انشاءالله با اولین میکرو جواب دلخواهت رو میگیری.استرس نداشته باش، خدا کمک میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش من خودم کمتر کسی رو دیدم که با آی یو آی باردار شده باشه،نه اینکه نشه،اما من خیلی کم دیدم.آزمای ...

ایمنی اعتقادی!!!!!!؟؟؟؟ شامل چه چیزایی میشه ؟ دکترم که چیزی نگفته بهم در این مورد  

ایمنی اعتقادی!!!!!!؟؟؟؟ شامل چه چیزایی میشه ؟ دکترم که چیزی نگفته بهم در این مورد    

ببین یه سری آزمایشای تکمیلی هست،اسم کلیش آزمایشهای ایمنی و انعقادیه.مثلا اگه ایمنی بدنت بالا باشه نطفه رو پس میزنه بدنت،و بهش به عنوان یه چیز خارجی نگاه میکنه.دکترا متاسفانه بعد سه چهار تا میکروی منفی تازه آزمایش هارو مینویسن اونم به زور. منم اینجا یاد گرفتم،خیلی از بچه ها رفتن آز دادن دیدن یا ایمنیشون مشکل داره یا انعقادی بعد دارو گرفتن و بعدشم به امید خدا مامان شدن. به نظرم حتما قبل میکرو این آزمایشها رو بده.الان بهت میگم لیست کاملش تو کدوم صفحه است

واسه قبل و بعد تخمک کشی چه کارایی بکنم بهتره ؟ خودم و شوشو چه تغذیه ای داشته باشیم بهتره ؟

صفحه 2628 نسخ آزمایشهای تکمیلی

یا مثلا اگه ژن غلظت خون داشته باشی خونرسانی به جنین انجام نمیشه و بارداری ناموفق.البته دور از جونت.اما به نظرم قبل میکرو حتما آزمایش هارو بده.چون داروهای میکرو باعث غلظت خون میشن خودشون

فردا حتما به تاپیک سر بزن،آنا جون بیاد کامل راهنماییت میکنه

رفتم بيمارستان معاينه كرد گفت رحم باز نشده، لكه بيني هم قطع شده، ولي سونو نداشتن ، دارم ميميرم تورو ...

کتایون جون همین که دهانه رحم بسته اس خوبه
لک و خونریزی میتونه برای هر کسی پیش بیاد
البته برای بررسی هماتوم حتما باید سونو رو بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اینهمه تخمکم آرزوست ... :) لاله جون باز 2 روز خیلی بهتره. برای من 4 روز فاصله ست. منم روز 15 سیکلم پ ...

میدونم ازی جونم
درستش هم همون 2 روز هست
چون اون روز که سونو میشی میگن شب امپول هاش سی جی بزن و 36 ساعت بعدش هم پانکچر هست
اما حتما مال شما رو تخمین زده تا کی رشدش به حد نرمال میرسه
دیگه ادم باید به دکترا اعتماد کنه

اگه اون موقع هم نگفتن تعداد تخمک ها رو خودت میتونی با بخش ازمایشگاه تماس بگیری و ازشون تعداد تخمک و جنین ها رو سوال کنی

ان شاء ا... این سری حتما دو سه تا بسته جنین داری عزیزم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیزم منم خوشحال شدم که همشهری دارم اینجا الهی که شماهم بزودی دامنتون سبزبشه دکتر ظهیری خیلی خ ...

ممنون عزیزم
منم برای شما ارزوی موفقیت دارم

لاله ی عزیز یعنی لوله هایی که فقط هیدرو هستن مایع توشون جمع میشه و انتهاش بسته است، و اونایی که مثل ...

شاید بد گفتم
منظورم در حالت کلی این بود که وقتی تو عکس به شما گفتن لوله ها بازن ، پس نمیتونن هیدرو باشن

من نمیدونم کل لوله ام التهاب داره یا فقط اخرش التهاب داره

عزیزم شما کلا مطلب رو بد متوجه شدین
من فرق لوله ی هیدروسالپنکس رو گفتم تا شما بدونین مال شما اون نیستش
چون اگه اون بود نمیگفتن لوله بازه

[QUOTE=51260699]عزیزم فکر کنم بعضی از مامانامون همچین حالتیو داشتن....... ایشالله خیره......[/Q

جدی میگی،انشااا، چند ساعت پاهام یخ زده بود ،دوباره چند ساعت داغ شده بودن،نمیدونم این چیه ؟یبار ار سردی میسوختن یب ار از داغی میسوختن