2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزيزم برو راحت بخواب مطمئنم كه جاي ني ني هات خوبه خوبه خانمي ، اگر خودم تجربه اش رو نداشتم نميگفتم . ...

چقدر خوبه که شما ها که مامان شدید میاید و از تجربه هاتون میگید و ارامش میدید...

وای یعنی میشه منم مامان شم بیام بگم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر خیلی خوبیه خدایی .راستی هر دو هفته یکبار چهارشنبه ها خودش نیستا بجاش دکتر اخوانه چون میکرو میکن ...

ممنون که گفتی عزیزم
خودم تو مطبش از بیمارا شنیدم که شیراز هم میره
حواسم باشه هر وقت 4 شنبه نوبت میده بپرسم هست یا نه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جان من هیستروسکوپی شدم از اندومتر هم نمونه برداری کردن و توی برگه نوشته بود جوابش بعد از 40 تا ...

ممنون لیلا جان حتما به دردم میخوره عزیزم
فقط یه چیزی ، تا جواب نمونه برداری نیاد نمیشه وارد سیکل شد؟
چون من این سری برم میخوام بگم خراش هم میخوام و اصولا ماه بعدش انتقاله دیگه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ممنون عزیز دلم،لطف کردی سی دی 16+56=9.2 هست سی دی 5+19=0.5 که فقط سی دی 56 ، 0.8 بالاتره که ایمون ...

من دقیق رنج نرمال سی دی های دو تایی رو نمیدونم
اما اگه رماتولوژ کفته نرماله پس نگران نباش

مامان کتایون عزیز خودت رو ناراحت نکن لک دیدن که اشکالی نداره من دختر خالم طبیعی باردار شده بود تا ۹ ماه کامل خونریزی زیاد داشت حتی لخته دفع میکرد دکتر استراحت مطلق گفته بود ولی اون واسه خودش همه جا میرفت الانم پسرش دو سالشه . فقط خدا باید بخاد توکلت به خدا باشه 

مرینای عزیز ایشالا بیای و خبر مثبت شدنت رو بدی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
چقدر خوبه که شما ها که مامان شدید میاید و از تجربه هاتون میگید و ارامش میدید... وای یعنی میشه منم م ...

حتما میشه.چرا که نه. خدا که مثل خیلی از ما آدما بخیل نیست که نتونه شادی بنده هاش رو ببینه. فقط قول بده بیای از تجربیاتت بگی اینجا.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانمای عزیز  من اگه خدا بخاد چند روز دیگه تخمک کشی دارم واسه ivf اگه ممکنه منو از تجربیات ...

به سلامتی عزیزم.به امید مادر شدنت تو همین سیکل. این تاپیک پر از اطلاعات مفید و تجربیاتی هست که دوستان مخصوصا آنا جون مدیر تاپیک اینجا قرار دادن.هر سوالی داشتی بپرس،دوستانی که اطلاعات درستی دارن،بهترین مشاوره هارو میدن بهت

حتما میشه.چرا که نه. خدا که مثل خیلی از ما آدما بخیل نیست که نتونه شادی بنده هاش رو ببینه. فقط قول ب ...

عاشقتم لی لا جونم...انشالله همه مون مامان میشیم میایم از اذیت کردنای بچه هامون میگیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام خانمای عزیز  من اگه خدا بخاد چند روز دیگه تخمک کشی دارم واسه ivf اگه ممکنه منو از تجربیات ...

خوش  اومدی عزیزم...سوالتو بگو هر کس انلاین شه جواب میده...بهتر از ایجا گیرت نمیاد..تاپیکمون یه دونه ست

عاشقتم لی لا جونم...انشالله همه مون مامان میشیم میایم از اذیت کردنای بچه هامون میگیم

انشاءالله رز جونم. نی نی هات دوقلو باشن که دنیا بیان به سلامتی ما دیگه عمرا شما رو تو تاپیک ملاقات کنیم.اما خدایی با اینکه دلمون تنگ میشه اما چون میدونیم دلت خوشه،ما هم راضی میشیم.

به سلامتی عزیزم.به امید مادر شدنت تو همین سیکل. این تاپیک پر از اطلاعات مفید و تجربیاتی هست که دوستا ...

ممنون عزیزم از همتون فقط کلی استرس دارم 

من اینو بگم که تا حالا ۳ بار iui کردم نشده و این اولین تجربه واسه ivf . 

نمیدونم خواست خدا چی هست! منو همسرم هم ظاهرا مشکلی واسه بارداری نداریم یعنی آزمایشات همه طبیعی بود و جزء ۱۰% عوامل ناشناخته ناباوری هستیم

خوش  اومدی عزیزم...سوالتو بگو هر کس انلاین شه جواب میده...بهتر از ایجا گیرت نمیاد..تاپیکمون یه ...

خیلی ازتون ممنونم فقط فرصتم محدوده یعنی زمان تخمک کشی  چند روزه آینده هست هر کی از خانما تجربه ای داره اگه لطف کنه در اختیارم بذاره ممنونش میشم....