2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

راستی شوهرم سالمه و مشکلی نداره تو مرکز ناباروری آزمایش داده به نظرت کاریوتیپ هم لازمه واینکه آی وی اف کنم یا میکرو اگه قبول نکنن چی خل شدم از بس فکر میکنم

خدایا شکرت😙
منم همین مشکل رو دارم، لکه بینی و .. کلا بهم میریزم،اگه یه ماه مجبور بشم ال دی مصرف کنم،سرجمع ده رکع ...

عزیزم اگه خونریزی درحدی باشه که مثلا پنبه آغشته بهش چکه کنه غسل میخواد اما در حد لکه بینی فقط کافیه لباس زیرت رو عوض کنی برای نماز خوندن غسل لازم نیست من پرسیدم

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ثمین جون فکرم خیلی درگیر شده شب دو سه بار بیدار میشم و از زدن آمپولا تا آخر رو مرور میکنم فکرم ...

نگران نباش دختر همه چی درست میشه خدا بزرگه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
راستی شوهرم سالمه و مشکلی نداره تو مرکز ناباروری آزمایش داده به نظرت کاریوتیپ هم لازمه واینکه آی وی ...

استرس بدتر از نداشتن ذخیره تخمدانه چه خبرته دختر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
استرس بدتر از نداشتن ذخیره تخمدانه چه خبرته دختر 

چیکار کنم من آدمی بودم که به همه میگفتم استرس یعنی چی ولی از وقتی بهم گفتن آی وی اف کلافه شدم بازم سعی میکنم صلوات بفرستم و از استرس دور بشم

راستی ثمین بی بی نزدی

خدایا شکرت😙

سلام به دوستان عزیزم،

آزیتا جان تجربه خودم از دو تا پانکچر ، من تو پانکچر اولی هیچ حسی نداشتم اصلا نه دردی نه چیزی و واقعا وقتی شروع کردم به تزریق آمپولای تحریک تخمدان خیلی حالم خوب بود ، نتیجه هم 10 تا تخمک بالغ بود، آخرین سونو که رفتم روز بعدش آزمایش خون ازم گرفتن و شب آموپول زدم و دو روز بعد رفتم برای پانکچر. میکرو دومم هم که کلا سیکل جالبی نبود بنابراین هیچی، ولی تو هیچکدوم قبلش سونو نکردن، آخرین سونو میری تاریخ پانکچر میدن بعد اون آزمایش خون هم نشون میده تو چه وضعیتی هستن فولیکولا. خلاصه نگران نباش ، منم تو هیچکدوم بعد از سونو آخر دیگه سونو نشدم. انشالله که اینبار مامان میشی. منم 10 تا خانوم با هم بودیم 6 تامون با هم پانکچر شدیم.

چیکار کنم من آدمی بودم که به همه میگفتم استرس یعنی چی ولی از وقتی بهم گفتن آی وی اف کلافه شدم بازم س ...

نه عشقم 5شنبه میرم ازمایش 

من ذخیرم 0.4 هست گونال و منوگان و سپروتاید من خیلی نگرانم با مصرف این داروها دیگه تخمکی برام نمونه😦

عزیزم نگران نباش........

منم مریونال داشتم.......

مریونال داروی خیلی خوبیه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي خوبم ديشب بعلت سردرد شديد و تهوع بشتري شدم بيمارستان سردرد رووكفت ميگرنه وام ار اي نوشت ...

عزیزم خداروشکر بهتری الان........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوست عزیزی که در مورد ال دی پرسیده بودی،در تایید و ادامه توضیحات دوستان گلم ، اینکه کیفیت تخمک رو بهتر میکنه درسته، منم از دکترم پرسیدم گفت باعث پایین اومدن هورمون fsh میشه و کیفیت تخمکا رو میبره بالا ، حتی برای بعضی از افراد تا دو سه ماه ال دی میدن که شامل کسانی میشه که هورمون fsh خیلی بالایی دارن و نزدیک یایسه شدن هستن با این روش شانسشونو کمی بالا میبرن. ولی باز هم بستگی به افراد داره چون بدن هر کسی یه واکنشی نشون میده، مثلا ممکن تخمدان کسی رو خاموش کنن به سختی به فعالیت بیفته، و همینطور به نوع سیکل در نظر گزفته شده هم بستگی داره، بنابراین هر کسی شرایط خودشو داره، نمیشه گفت ال دی نخوری بهتره، یا اینکه بخوری بهتر، باید دید چی برای کی خوب، و چه نوع پروتوکلی در نظر دارن ،مثلا دوستان گونال استفاده میکنن خیلی خوب نتیجه میگیرن من گونال داشتم نه تنها نتیجه خوبی نگرفتم بلکه انقدر درد کشیدمو اذیت شدم که خود دکتر مونده بود چرا انقدر در من ایجاد التهاب کرده، باید دید هر کسی به چه چیزی بهتر جواب مبده، امیدت به خدا باشه، ان شالله بهترین نتیجه رو میگیری.

مرسی آنا جون. چندروز قبل انتقال خراش میدن؟

والا معمولا همون دوره که ال دی هست یعنی تقریبا یه ماه قبل انتقال و نیمه دوم سیکل قبل انتقال.......

اما خوب من ۳ ماه قبل انتقال خراش دادم........

خراش با هیسترو موندگاریش بیشتره ظاهرا.......

آنا جون مگه چند سالته؟اصلا حس نمیکنم خیلی تفاوت سن داشته باشیم.الهی من فدایه مامان خوشگل . و صبور و ...

عزیزم من ۳۷ سالم بود مامان شدم......

یعنی باردار شدم......

۹ ماه و ۱۵ ماهم بذار روش.........

دیگه دارم ۴۰ ساله میشم.........

سلام ثمین جون فکرم خیلی درگیر شده شب دو سه بار بیدار میشم و از زدن آمپولا تا آخر رو مرور میکنم فکرم ...

نگران نباش به این راحتی که تخمکات تموم نمیشن عزیزم.اینقد استرس به خودت وارد نکن.فقط همه آزمایشای تکمیلی رو بده که وقتی پانکچر کردی،غالب تخمک ها و اسپرم هات،جنین بشن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم