2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
منم همسرم میزد برام

پژمان بخواد بهم امپول بزنه خودمو میکشم من کلا تویه امپول زدن افتضاح نازنازیم جیغ و داد و گریه تا این حد .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره آنا جون،تازه فهمیدم،فکر نمیکردم اسمم تو لیست برا این باشه که برام دعای دسته جمعی خونده شه،واسه ه ...

عزیزم تو عزیزی چرا نخوان برات دسته جمعی دعا کنن.......

تو عشقی........

من جای شوشوت بودم یه نیشگون اساسی ازت میگرفتم که دیگه نتونی ط ل ا ق رو به زبون بیاری........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه چهل نفر شدیم که چه بهتر وگرنه هر تعدادی که شدیم...بنظر من مهم اینه که کسایی که همو ندیدن از راه ...

آره تعداد مهم نیست......

حتی ممکنه بعضیا نتونن مستمیر بخونن ولی هر روزی که بتونن برا اعضای لیست میتونن بخوانن.......

اینطوری یهو میبینی یکی روزی که براش خونده میشه یهویی کلی از دوستان براش خوندن........

همین کنار هم بودنمون کلی قوت قلبه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پژمان بخواد بهم امپول بزنه خودمو میکشم من کلا تویه امپول زدن افتضاح نازنازیم جیغ و داد و گریه تا این ...

برای منم هپارینو فقط میزاشتم بزنه پروژسترون ی خانومی میومد برام میزد چقدرم خوب میزد

مگه قدتون چنده؟

179.کلا مثل این مردایه 4شونه ام هیچ جایه اضافه ندارم نه پهلو نه پشت هیچی فقط ی کوچولو شکم در اوردم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
برای منم هپارینو فقط میزاشتم بزنه پروژسترون ی خانومی میومد برام میزد چقدرم خوب میزد

دیروز اول دکتر گفت پروزسترون بزن گفتم واااااااااااااای نه من که بیرون نمیرم گفت خودم میزنم جالبه دوره حلال احمر هم رفته ولی من بهش اعتماد ندارم میگم تو میخوای منو بکشی بعدم میخندم بهش

اگه اشکال نداره عددخاصی برای دعاهانزاریم ممکنه بعضی روزا همه نتونن بخونن حالاب هردلیلی، اگه قبول کنی ...

منم موافقم برا هر روز مشخص بشه برا کی یا چند نفر بخونیم اون روز هر کسی تونست بخونه شاید حتی خیلی خیلی بیشتر از ۴۰ نفر بشه اگه محدودیت لحاظ بشه.......

چون وقتی مثلا من موظف باشم که هر روز حتما بخونم شاید دیگه نخوام تو لیست باشم اما اگه بدونم اگه فرصتشو داشتم میتونم بخونم اینطوری آزادم و میتونم با خیال راحت تو گروه شرکت کنم.......

اینطوری آمار همکاری بالا میره.....

البته این به این معنی نیست قرار نیست بخونم اینو به عنوان مثال گفتم........

اخه اگر عدد نذاریم مشخص نمیشه اون روز برای کی هست و نظمش رو از دست میده...وقتی مشارکت میکنیم بهتره ب ...

نه عزیزم منظور دوستمون این نبود روز و نام مشخص نشه.......

البته من اینجوری برداشت کردم.......

مثلا امروز به اسم آتریسا جون و سلامتی همسرش خونده میشه اما اینطوری باشه که دوستان آزاد باشن اگه تونستن بخونن یعنی اینجوری نباشه که بایدی در کار باشه اینطوری شرکت کننده ها آمارشون بالا میره......

چون وقتی باید پشت سر هم و هر روز به خونزن تعهد بدن اینطوری خیلیا از ترس اینکه نتونن به تعهدشون عمل کنن نمیان تو این دعای دسته جمعی شرکت کنن......

ولی اگه خوندن اختیاری بشه آمار شرکت بالا میره........