2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
رز من با اینا میزدم کبود میشد...الانم بعد از تقریبا دوماه هنوز جاش دور نافم هست

اینا افتضاحن.اوایا سیکل قبلی با این میزدم وحشتناک کبود میشد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
چقدر خوب ک کم کردی...ولی حرص چیو میخوری آخخخخخخخه

حرص منفی شدن .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرینا عکس رنگی که گرفتی چی نشونت داد که دکترت متوجه شد؟ 

عکس رنگی خوب مشخص بود هیدرو هست اما نمیدونم چرا دکترم متوجه نشد باور کن من هر وقت ویزیت میشدم بهش گوشزد میکردم که شرایطم اینطوره ولی نمیدونم یا حواسش نبوده یا خیلی خراب نبوده فقط روزی که رفتم سونو برای انتقال بهش گفتم من چند بار پرسیدم بازم میپرسم لوله مشکلی پیش نمیاره ؟ گفتش کو عکستو ببینم . عکسو نشونش دادم گفت مطمئنی من لوله تو نبستم تو لاپارا گفتم نه نبستی دیگه یزره فکر کرد گفت برو امید خدا اگه منفی شد لوله رو برمیدارم

وای دیگه واقعا خجالت میکشم از روی مادرشوهرم .طفلی خودش سرماخورده در حد چی.همش برام غذا میپزه میاره منم که خوابیدم .خوبه سرکار نرفتم با این وضعیتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم همسرم میزد برام

میخوام عکسشو بذارم نمیاد.سایزش 6*31 هست..

من خودم میزم هپارین رو.پروژسترون رو همسری میزنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عکس رنگی خوب مشخص بود هیدرو هست اما نمیدونم چرا دکترم متوجه نشد باور کن من هر وقت ویزیت میشدم بهش گو ...

برای من جالب اینجاست ک عکس رنگیم نشون نداد و نرمال بود دکتر با سونو بهم گفت لوله راستت هیدرو هس

ممنون..تو تاریخی که میذارین باید دعای توسل بخونم و یک سوره کوچیک...درسته؟

نه عزیزم هر روز باید به نیت شخصی که نوبتش هست تو اون روز بخونید.همه برای اون شخص

ببخشیدا ناراحت نشی چرا وزن کم نمیکنی خوب چاقی یکی از عوامل نازایی یا منفی شدن ای وی اف هست افلاطونی ...

برا چی ناراحت بشم خواهر.وزنم بالاست ولی با توجه به قدم اصلا چاق محسوب نمیشم هیچ جایه اضافه ندارم تازگیا ی کم شکم در اوردم اونم بخاطر امپولای هورمونی.وقتی به هر دکتری میگم وزنمو بیارم پایین بهم میخندن میگن خانم شما با این قد چاق نیستی .نمیدونم والا شایدم مشکلم وزنمه امان از دست این دکترا

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

اسم منو هم اضافه کنید بانو

خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...