2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم انشالا که یه بتای عالی در انتظارته اگه می تونی تا روز  15 صبر کن. ولی اگر شما هم مثل من ن ...

نه میمونم تا پنجشنبه 127 ماه صبوری کردم 4روزم روش به هیچ جایه دنیا بر نمیخوره خخخخخخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همه دوستانی که تجربه ی پانکچر داشتید، روز پانکچر قبل از عمل سونو شدید؟ کلا آخرین باری که قبل ...

نگران نباش دختر...وقتی ستروتاید زدی ازاد نمیشن...من اخرین سونوم دو روز قبل پانکچر بود...عزیزم تا اینجا پیش رفتی پس به دکترت اعتماد کن...

در ضمن چرا نگفتی فردا پانکچر داری توسل رو برا شما بخونیم!!! الان درستش میکنم 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم  ان شالله هم خودتون هم نی نی هاتون سالم و سلامت باشین منم دیروز که بیبی گذاشتم ...

مرینا عزیزم برو حتما آزمایش بده،بی بی چک ممکنه گاها نشون نده،چون من بار دومی که طبیعی باردار شدم بی بی چک اصلا نشون نداد حالا چراشو نمیدونم ولی آز خون مطمئن تره حتما آز بده انشالله مثبته

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزیزم ترشح چه رنگی؟ من دوسال پیش که حامله شدم از روزی که باید پری میشدم لکه بینی و ترشح داشتم تا ما ...

ترشح قهوه ای کمرنگ انقدر کمرنگه که شوهرم میگه تو خلی .الکی حساس شدی.در حالت عادی نیستا وقتی میخوام خودمو خشک کنم بعضی وقتا که زیاد سرپا وایستم میاد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بهار سرنگ 31*6 خارجی گرفتم خیلی خوبه...اصلا جاش نمیمونه...برا همین شک کردم میگم ببرم دارو رو نشون داروخونه بدم بگم درسته؟.خخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
قربونت دخترم😂😂😂من متولد 64 هستم...از این جهت گفتم حس مادری چون خیلی دارم لحظه شماری میکنم برای مث ...

الهی فدات بشم مامان خوشگلم.

راستی ی چیز جالب .روزی که میخواستم برم انتقال جنین وزنم بود 104 کیلو و 700.الان وزن کردم شدم 100کیلو فیکس اینقدر من حرص خوردم تویه این 11روز

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی✔       2.آتریسا جون17 دی✅

3. آزیتا جون 18 دی 

4.مامان سبحان عزیز19 دی    5.ثمین جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز و برادرشون به نیت سلامتیشون 21 دی(لطفا امروز دو بار بخونید.دو نفر هستن)     

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.سها ستاره جون 29دی 

15.مامان ati عزیز 30دی 16.مامان ستایش 1 بهمن

17.somiii71 عزیز 2 بهمن   18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن 

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن     23.پروانه عزیز 8بهمن

24.afsoonجون 9 بهمن   25.efsibi عزیز 10 بهمن

26 .امید زندگی 11 بهمن  27.ماهی کوچولو12 بهمن

28.مرمر جون 13 بهمن

29.دوقلوهای عزیز 14 بهمن

30.mahinaz جون 15 بهمن

31.bahar-bahar عزیز 16 بهمن

32.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

33. تورک آنای عزیر

رز من با اینا میزدم کبود میشد...الانم بعد از تقریبا دوماه هنوز جاش دور نافم هست

وای خدا هرچی سرنگ میبینم تنم میلرزه من اصلا نه بلدم نه جراتشو دارم که خودم تزریق کنم