2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سینه هام شل شده بجایه سفت شدن من خودم سینه هام همیشه سفت و سربالا بود الان افتاده اصلا ی وضعی.انشالل ...

به علایم زیاد توجه نکن چون بار چهارم که من انتقال دادمو باردار شدم هیچ علایمی نداشتم 

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مرینا جان دکترا خیلی نمیخوان بدن بیمارشون دستکاری کنن و تا اونجایی ک باشه میخوان بیمار اذیت نشه مثلا همین لوله من اینو از دکترم فهمیدم ک نمیخواد سریع من عمل لاپرا بشم و لوله منو برداره بالاخره عمل جراحیه و کلی هزینه و درد و لوله هم از اعضای بدن ماست ک بخوان سریع با عمل بردارنش ب خاطر همین یکبار دیگه بهم شانس انتقال داد ک انشالله این بار میگیره اگه نشد شاید برای دفعه بعد بخواد تصمیم جدی تری بگیره...اینم بگم این تصمیم دکتر برای من و لوله من بوده شاید یکی دیگه لوله ش حادتره یا مشکل جدی تری داره ک دکتر همون اولش بخواد لاپرا بشه....در هر حال بهتره ب دکترمون اعتماد کنیم

بچه ها من خل شدم...وسواس بدی به داروهام پیدا کردم...همش درگیرم با درست و غلطشون... نخندین بهما.هپار ...

نه عزیزم به خاطر این که دیگه داری خوب آمپولو میزنی دیگه استادی شدیم هممون تو تزریق

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
کیا بعد انتقال پرد داشتن؟از روز هفتم شروع کردید یا هشتم؟همون روزی دو تا رو داشتین؟

من دارم رز جونی.از روز 7 گفت بخور روزی 2تا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون خوبی عزیرم ؟میخواستم بپرسم ثمین امروز در چه حالی نی نی چطوره ک خودت اومدی خبر دادی ...عزیزم ...

مرسی عزیزم بد نیستم والا نمیدونم من هیچوقت تویه عمرم همچین ترشحی رو نداشتم بیشتر وقتی سرپا میمونم ترشحم رنگش عوض میشه .امیدوارم واقعا مثبت بشم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت برم عزیزم...کاری نکردم....انشالله با دعای شما...ثمین استارت مثبت شدن رو بزنه ما هم انرژی میگی ...

الهی آمین انشالله

آره انشالله ...حسم ب ثمین مثل مادریه ک منتظر خبر بارداری دخترشه😊راسی از مرینا چه خبر

خخخخخخ مگه چند سالته عشقم؟فکر کنم همسن و سال باشیما اخه قربون حس مادریت .من 33سالمه ها ولی اصلا حس پیری نمیکنم اعتماد به سقفم بالاست خخخخ

مرسی عزیزم بد نیستم والا نمیدونم من هیچوقت تویه عمرم همچین ترشحی رو نداشتم بیشتر وقتی سرپا میمونم تر ...

عزیزم ترشح چه رنگی؟

من دوسال پیش که حامله شدم از روزی که باید پری میشدم لکه بینی و ترشح داشتم تا ماه شیش ان شالله که نتیجه میگیری

سلام دوستان گلم  ان شالله هم خودتون هم نی نی هاتون سالم و سلامت باشین منم دیروز که بیبی گذاشتم ...

عزیزم بهرحال باید آز بتا بدی اصلا ممکنه مثبت باشی و انشالله که همینطوره و بیبی نشون نداده باشه برو آز بده خواهری

خخخخخخ مگه چند سالته عشقم؟فکر کنم همسن و سال باشیما اخه قربون حس مادریت .من 33سالمه ها ولی اصلا حس پ ...

قربونت دخترم😂😂😂من متولد 64 هستم...از این جهت گفتم حس مادری چون خیلی دارم لحظه شماری میکنم برای مثبت شدن آزمایشت خیلی دلم میخواد دخترم مادر بشه😊😆