2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست

یه چیز دیگه بچه ها
برای من تو برگه ی معرفی به بیمارستان نوشته هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی!!
کورتاژ چرا نوشته ایا؟
اونایی که خراش و هیسترو داشتین برای شما هم همچین چیزی نوشته بود؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام علیکم خوبین همگی؟ اول از همه تو همین ص اخر شکر خدا متوجه شدم اتی جون از دومش هم داده و همه چی ...

عزیزم انشالله ابن دکتر وسیله خیر باشه واستون و مامان شی باهاش. عزيزم کدوم دکتر رفتی؟ 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

مرسی رز عزیزم بابت کار خیری که داری انجام میدی

میشه برای منم روز نهم بهمن رو بزاری

اون روزا انتقال دادم احتمالا ان شالله

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام علیکم خوبین همگی؟ اول از همه تو همین ص اخر شکر خدا متوجه شدم اتی جون از دومش هم داده و همه چی ...

لاله عزیز امیدوارم با این دکتر جواب بگیری ، ماشالله خودت یه پا دکتری و  همه موارد تحت نظرته این خیلی خوبه، ان شالله دیگه بار اخر این راه رو می ری و دیگه برا مراقبت بارداری سراغ دکترا میری

میشه بگی دکتری که رفتید کی بود؟؟

انا جون نمی دونم پیام منو خوندي یا نه. من دیگ چهارشنبه رفتم دکتر و روز پونزده سیکل اندمتر بعد خوردن ...

سها جان  نگران نباش ان شاله درمان دارویی داره 

من فک کنم استرادیولو زیاد کنه برات دکتر رزاقی

صبح همگی بخیر و شادی...

امروز به نیت مامان شدن و سلامتی همسر آتریسا جون دعای توسل رو میخونیم...انشالله به خواست دلشون برسون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی رز عزیزم بابت کار خیری که داری انجام میدی میشه برای منم روز نهم بهمن رو بزاری اون روزا انتقال ...

حتما عزیزم...انشالله همه چیز برات عالی پیش خواهد رفت

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمين جون عزيزم من هميشه پستهاي شما رو ميخونم و واقعا از ته دلم هميشه براي همه دعا ميكنم ولي اين روزه ...

ممنونم مامان سبحان عزیزم الهی خدا نینیتو به موقع و صحیح و سالم بده بغلت.خداروشکر دوستای نازنینی مثل شما پیدا کردم خدا خیرتون بده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت عزیزم ایشالا تیکر بارداری خودتون    

تیکرت مبارکه عزیزم الهی به سلامتی تا تهشو با شادی سپری کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام عزیزم خوبی؟دکتر ظهیری رفتین؟انشالله اینبار حتما نتیجه میگیری خواهری شک نکن

یه چیز دیگه بچه ها برای من تو برگه ی معرفی به بیمارستان نوشته هیستروسکوپی و کورتاژ تشخیصی!! کورتاژ ...

اره عزیزم نگران نباش 

صبح همگی بخیر و شادی... امروز به نیت مامان شدن و سلامتی همسر آتریسا جون دعای توسل رو میخونیم...انشا ...

سلام رز عزیزم دیروز با توجه به نگرانی که از ترشح داشتم بلاخره ساعت 10:30دقیقه شب موفق شدم با دکترم صحبت کنم گفت مساله ای نیست ولی ازمایشم موند برا روز 15 یعنی 4روز دیگه .نمیدونم چرا میخواد منو دق مرگ کنه این بچه

سلام دوستای عزیزم دیشب موفق شدم با دکترم صحبت کردم راجع به وضعیت ترشح قهوه ای که گاهی دارم اول گفت مهم نیست اخه گفتم ممکنه منفی باشم و ترشح قبل پریود باشه ؟گفت این چه فکریه تو میکنی اخه .کسی که پروژسترونشو قطع نکرده پریود نمیشه البته من هنوز به این حرفش اعتماد ندارم نمیدونم چرا حس میکنم برا اروم کردن من میگه این حرف رو.بعدم گفت 1دونه آمپول پروژسترون بزن +3تا شیاف سیکلوژست.گفتم باشه و قطع کردم دوباره با شوهر جان مشورت کردم زنگ زدم (یعنی رسما دکتر رو کچل کردم الان میگه کاش این مریض رو نپذیرفته بودم)گفتم میشه بجای 3تا شیاف 4تاش کنم و امپول رو نزنم اخه من همیشه ترشح ندارم که .گفت نههههههههههههههههههه دختر .من تجویزم به تو همون 3تا شیافه چون دیدم استرس داری میگم هروقت ترشح دوباره داشتی دلت راضی نبود به جای استرس برو امپول رو بزن منم چون دیگه از درد آمپول بیزارم سپردم به خدا.نمیتونم واقعا نمیتونم.گفت آمپول پروژسترونم لازم نیست برات .بعدم پرسیدم 2شنبه میشه روز 12 انتقالم برم ازمایش بتا گفت عجله داری برا مثبت شدنت؟نخیر میمونی روز 15 میری حالا من چطوری بمونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/نظرتون چیه امپول رو بزنم یا نه؟وای مخ شما رو هم خوردم ببخشییییییییییییییید