2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
میشه اسم منم تو لیست دعا واسه دو هفته دیگه بزنید

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی       2.آتریسا جون17 دی

3.ثمین جون 18 دی   4. مامان سبحان عزیز19 دی

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.پروانه جون 29 دی    15مامان ati عزیز 30 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.پروانه عزیز 8بهمن

24.تورک آناعزیز 9 بهمن

25. efsibi عزیز 10 بهمن

25.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

26.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

عزیزم خیلی ببخشید اینو اینجا میگم از همه دوستان عذر میخوام اگه میشه اسم داداش منو هم تو لیست بزارید خیلی محتاج دعا هست حالش خوب نیست قراره عمل شه دکتر هنوز نوبتش رو مشخص نکرده عملش 50 50 هست امضا گرفتن که ممکنه زیر عمل دووم نیاره تو رو خدا براش دعا کنید ای خداااااااا 😭😭😭

خدایا شکرت😙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کجایی دختر، نگران شدیم. مبارکه بتات که عالیه. ساک رو دیدی خیالت راحت شد عزیزم؟ آنا جون گفته بود الان ...

فدات لی لا جون   یعنی وقتی گفت ساک حاملگی مشاهده شد انگار تمام دنیارو بهم داد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم خیلی ببخشید اینو اینجا میگم از همه دوستان عذر میخوام اگه میشه اسم داداش منو هم تو لیست بزارید ...

واااای عزیزم خدا شفاش بده واسش ایت الکرسی میخونم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فدات لی لا جون    یعنی وقتی گفت ساک حاملگی مشاهده شد انگار تمام دنیارو بهم داد

خداروشکر عزیزم. انشالا نی نی رو صحیح و سالم  بذارن تو بغلت. میتونم حالت رو تصور کنم. دل آدم از خوشحالی یه جوری میشه انگار قند تو دل آدم آب میکنن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم خیلی ببخشید اینو اینجا میگم از همه دوستان عذر میخوام اگه میشه اسم داداش منو هم تو لیست بزارید ...

انشاءالله خدا بهش سلامتی میشه و این قضیه ختم بخیر میشه و دلتون شاد میشه عزیزم. منم براشون آیه الکرسی و چهار قل میخونم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

از کی باید شروع کنیم؟ رز جون تو آمار اخری اسم من نیست 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

نه عزیزم چه اشکالی داره...اسمش رو همزمان با شما میذارم که بچه ها دو بار اون روز بخونن که تو اولویت هم باشه...انشالله خدا شفاشون بده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

من اینجا نیستم که 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی- و برادرشون که بیمار هستن.لطفا امروز دوبار بخونید

7.Yasna عزیز 22دی

14.سها ستاره جون 29 دی    15مامان ati عزیز 30 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.پروانه عزیز 8بهمن

24.تورک آناعزیز 9 بهمن

25. efsibi عزیز 10 بهمن

25.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

26.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

رز جون من تو لیست نیشتم کههههه               

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
از کی باید شروع کنیم؟ رز جون تو آمار اخری اسم من نیست 

عذر میخوام پروانه جون رو جابجا کردم با عاطی،پروانه دو بار شده بود.ویرایش کردم.بازم معذرت میخوام...

بخاطر تاریخای خاص بچه ها جابجا میکنم اگر کسی جا افتاد حتما یاداوری کنید.

در ضمن عذر میخوام اگه حجم پست ها رو زیاد کردم

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی- و برادرشون که بیمار هستن.لطفا امروز دوبار بخونید

7.Yasna عزیز 22دی

14.سها ستاره جون 29 دی    15مامان ati عزیز 30 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.پروانه عزیز 8بهمن

24.تورک آناعزیز 9 بهمن

25. efsibi عزیز 10 بهمن

26 .امید زندگی 11 بهمن

27.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

28.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

رز جون من تو لیست نیشتم کههههه                

عذر میخوام خیلی جابجا کردم قر و قاطی شد.فردا چک میکنم کسی جا نیفته...