2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

خانما به نطرتون عدد بتا واسه یه جنین زیاد نبود ؟ اولی دو هفته بعد انتقال ۱۴۷۳ دومی ۳۴۰۰ 

و اینکه یه سوال دیگه ببخشید شاید همش چرت و پرت میپرسم میگم وقتی چندتا جنین انتقال میدن یکیش میگیره بقیه کجا میرن؟ به نطرتون امکانش هست دوتا جنینی که انتقال دادم تو یه کیسه ساک باشن خخخخ  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز عزیز خیلی ممنون بابت زحمتی که میکشی ان‌شاءالله همه دوستان و بویژه خودت حاجت روا بشین اگه زحمتی ن ...

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی       2.آتریسا جون17 دی

3.ثمین جون 18 دی   4. مامان سبحان عزیز19 دی

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.پروانه جون 29 دی    15.سها ستاره عزیز 30 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.مامان atiعزیز 8بهمن

24.تورک آناعزیز 9 بهمن

25. efsibi عزیز 10 بهمن

25.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

26.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مامان سبحان افسون عزیز و مرینا جان و بقیه دوستان که حالم رو پرسیدید ازتون ممنونم  دوستان عزیز ...

کجایی دختر از صبح منتظرتیم...خدارو شکر هم بتات خوب رشد کرده و هم ساک دیده شده... خالی بودنشم برا اینه که زود رفتی...استرس رو بذار کنار و مثل یه مامان خوب مراقب دردونه هات باش

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

فاطمه جان (کتایون مامان) عزیزم یه دنیا ممنون از دعات. نمیدونی چقد بهم چسبید و دلم روشن شد. انشاءالله به امید خدا به حق چهار قل هایی که خوندی خدا نی نی هات رو بهت ببخشه و با دل خوش زایمان کنی و کیفش رو بکنی عزیزم. بشی مامان فاطمه سیبیلو با ابروهای پاچه بزی.بووووووووس

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمای عزیز درد تخمدان و تیر کشیدن هر دو سمت طبیعیه ؟  ببخشید خل شدم میگم میشه گز و سوهان عسلی ...

کجایی دختر، نگران شدیم. مبارکه بتات که عالیه. ساک رو دیدی خیالت راحت شد عزیزم؟ آنا جون گفته بود الان زوده برا سونو برا همین نی نی رو ندیدی. دردات هم که مرینا جون گفتن طبیعیه. استرس رو از خودت دور کن عزیز دلم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم