2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
رز جونم الان ۱۹ دی بر چه چیزی اسم من هست ؟الان ک نوبت من نیست...

والا طبق مشارکت دوستان لیست رو نوشتم و هی اضافه کردم...بعدم طبق درخواست بچه ها دارم جابجاشون میکنم...شما هم هر تاریخی دوست داری بگو جابجا کنم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دعا رو تا چهل روز بخونیم یعنی اولین روز از امروز شروع میشه.؟

دعا رو طبق لیست و تاریخی که به اسم اون شخص ثبت شده به نیت حاجت روایی و مامان شدنش میخونیم...بله امروز اولشه...به نیت مرینا جون

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا طبق مشارکت دوستان لیست رو نوشتم و هی اضافه کردم...بعدم طبق درخواست بچه ها دارم جابجاشون میکنم.. ...

قربونت عزیزم برای منو بزار آخرای بهمن ...اسم یکی دیگرو بزار جای من ک پانکچر یا انتقالش یا آزمایشش نزدیکتره...من برای هممتون روزی یک توسل میخونم با آیت الکرسی

سوره یاسین که ماهه، اگرم دوستان سختشونه،سوره قدر رو پیشنهاد میدم.اگرم موافقت نشد در هرصورت من در کنا ...

منم یاسین رو الان به نیت مرینا میخونم...کلا دو سه صفحه ست...در ضمن اصل تاثیرش روی خودمون هست...

اگه خدا قبول کنه از اول سیکلم تا روز ازمایشم قراره یه قران ختم کنم خودم...جزء اخر رو گرو نگه میدارم بعد گرفتن ازمایشم میخونم...خیلی تو این روزای تنهایی و فکر و خیال ارامش میده بهم...

قربونت عزیزم برای منو بزار آخرای بهمن ...اسم یکی دیگرو بزار جای من ک پانکچر یا انتقالش یا آزمایشش نز ...

چشم عزیزم

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی       2.آتریسا جون17 دی

3.ثمین جون 18 دی   4. مامان سبحان عزیز19 دی

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.پروانه جون 29 دی    15.سها ستاره عزیز 30 دی

16.مامان ستایش 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.مامان atiعزیز 8بهمن

24.تورک آناعزیز 9 بهمن

25.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

26.دریا دل( بهار عزیز) اواخر بهمن

اگه اشکال نداره عددخاصی برای دعاهانزاریم ممکنه بعضی روزا همه نتونن بخونن حالاب هردلیلی، اگه قبول کنی ...

اخه اگر عدد نذاریم مشخص نمیشه اون روز برای کی هست و نظمش رو از دست میده...وقتی مشارکت میکنیم بهتره بخونیم ولی اگر مشکلی پیش اومد و نتونست هم اشکالی نداره

سلام عزیزم لطفا اسم من درمونده رو هم بنویس 

سلام. چرا اسم منو نمی نویسید؟، 😭😭😭

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

آها دیدم من نفر پونزده هستم مرسي دوستان 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

برای منم نامعلومه،ولی فکر کنم  اگر همه چیز به امید خدا خوب پیش بره،همون بهمن ماه بشه...فعلا منم در نظر داشته باش که از دعای خیرتون بی بهره نباشم      

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
اخه اگر عدد نذاریم مشخص نمیشه اون روز برای کی هست و نظمش رو از دست میده...وقتی مشارکت میکنیم بهتره ب ...

مامان رز جون اسم سها ستاره جون رو به جای من بذار لطفا. من هرروز تو بهمن شد فرقی نداره برام عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان( اگر تونستید یک سوره کوتاه هم کنارش بخونید).از مورخ 16 د ...

آهان ببخشید اسمش رو پیدا کرد عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
مامان رز جون اسم سها ستاره جون رو به جای من بذار لطفا. من هرروز تو بهمن شد فرقی نداره برام عزیزم

لی لا جون عزیزم مرسي اسمم بود. ميگم چرا نمی خواي باشی؟