2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

منم احتمالا تو همین هفته باید برم ،سومین پریه، اگر خدا بخواد و بشه انتقال فریز دارم،ولی نمیدونم که چه تاریخی بیفته...؟

اگر براتون زحمت نیست حداقل در حد یه صلوات از ته دل برام دعا کنید، ممنون میشم دوستای گلم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز دلم هر روز باید بخونیم منتهی به نیت شخصی که اون روز نوبتشه...مثلا 3 بهمن یا هر روزی که خودت ...

فدااات عزیزم،ممنون از لطفت،آخه دیدم جلوی اسم همه یه تاریخ داره فکر کردم اون روز باید دعا بخونه،از بس حالم خوب نبود و چشمام اشکی بود،همه چی رو قاطی پاطی دیدم.

فقط همینقدر بگم که حالم از بس گرفته بود گیر داده بودم به همسرم زار میزدم میگفتم زود باش طلاق منو بده،همسرم هم میخندید میگفت کلا عقلتو از دست دادی،یه کم که آرومتر شدم اومده میگه زود باش از دلم درآر،چه جوری دلت میاد از من جدا شی!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
لی لا جون فکر کنم هر روز باید به نام لیست بخونیم......

آره آنا جون،تازه فهمیدم،فکر نمیکردم اسمم تو لیست برا این باشه که برام دعای دسته جمعی خونده شه،واسه همین فکر کردم اونروز من باید دعا بخونم

دوستان راضی هستید برای همین لیست در کنار دعای توسل سوره یاسین رو هم بذاریم؟یعنی هر دو رو باهم برای ی ...

سوره یاسین که ماهه، اگرم دوستان سختشونه،سوره قدر رو پیشنهاد میدم.اگرم موافقت نشد در هرصورت من در کنار دعای توسل یه سوره هم برا دوستان میخونم.

رز سفید واسه ختم دعای توسل تعداد بایستی چهل تا باشه یا فرقی نمیکنه؟

اگه چهل نفر شدیم که چه بهتر وگرنه هر تعدادی که شدیم...بنظر من مهم اینه که کسایی که همو ندیدن از راه دور و از ته دل برای هم دعامیخونن...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

اگه اشکال نداره عددخاصی برای دعاهانزاریم ممکنه بعضی روزا همه نتونن بخونن حالاب هردلیلی، اگه قبول کنید نیت روبراین بزاریم ک هرچندنفرتاهرچندروزک بشه بخونیم البته این یه پیشنهاده هرجوربگین قبوله

فدااات عزیزم،ممنون از لطفت،آخه دیدم جلوی اسم همه یه تاریخ داره فکر کردم اون روز باید دعا بخونه،از بس ...

راست میگه بنده خدا....چطور دلت میاد دلشو بشکنی...عزیز دلم همسر خوبی خدا بهت داده قدر همو بدونید و دیگه هم همچین چیزی بهش نگو... بچه برای ماها خیلی مهمه ولی مهمتر از اون سلامتی و همسر و زندگی خوبمون هست...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!