2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان.از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی       2.آتریسا جون17 دی

3.ثمین جون 18 دی   4.دریا دل( بهار عزیز) 19 دی

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Ninitopoloo عزیز 21 دی

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.nadi عزیز 25 دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.پروانه جون 29 دی    15.سها ستاره عزیز 30 دی

16.مامان سبحان 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.مامان atiعزیز 8بهمن

24.مامان ستایش 9بهمن

25.تورک آناعزیز 10 بهمن

26.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رز عزیز یه بار دیگه لیست رو میذاری من کوپیشو بذارم...... اگه ادیتم شد خبر بده اصلاحش کنم.......

گذاشتم انا جون منتها نامرتب شدنش بخاطر اینه که خطها بیشتر از 25 تا میشه ارور میده...ببخشید شلختگیش رو

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
نه عزیز دلم هر روز باید بخونیم منتهی به نیت شخصی که اون روز نوبتشه...مثلا 3 بهمن یا هر روزی که خودت ...

رز سفید منم واسه 24بهمن بنویس،میشه لیست و دوباره بذاری

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
منم بنویس 23 دی  من دعای توسل رو خوندم

نادی جون شما رو 25 دی گذاستم،با عرض شرمندگی 23 دی هم یسنا ازمایش داره هم کتابون سونو قلب که یه روز این ور اون ور جورشد...میخوای 21 یا 24 بذارم؟

رز سفید منم واسه 24بهمن بنویس،میشه لیست و دوباره بذاری

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان.از مورخ 16 دی

1.مرینا جون16 دی       2.آتریسا جون17 دی

3.ثمین جون 18 دی   4.دریا دل( بهار عزیز) 19 دی

5.Mahinaz جون 20 دی

6.Nadi63 عزیز 21 دی

7.Yasna عزیز 22دی

8.مامان کتایون(فاطمه) 23 دی

9.یاس 96 عزیز 24 دی     10.ninitopolooعزیز25دی

11. Sogol جون 26 دی     12.رز سفید27 دی 

13.مامان melorin عزیز 28 دی

14.پروانه جون 29 دی    15.سها ستاره عزیز 30 دی

16.مامان سبحان 1 بهمن

17.Y1somiii عزیز 2 بهمن

18.لی لا جون 3 بهمن

19.Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20.لیلای مهربون 5 بهمن

21.مامان مینو عزیز 6 بهمن

22.مامان افسون 7بهمن 

23.مامان atiعزیز 8بهمن

24.مامان ستایش 9بهمن

25.تورک آناعزیز 10 بهمن

26.دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

27.

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان.از مورخ 16 دی 1.مرینا جون16 دی       2.آ ...

همون28دی بمونه ،من لیست و ندیده بودم فکر کردم از قلم افتادم یادت رفته،مرسی بابت این کار خیر❤❤❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان.از مورخ 16 دی 1.مرینا جون16 دی       2.آ ...

ببخشید عزیزم اینقدر پست گذاشتم من تازه از دو روز دیگه داروهام رو شروع میکنم هر روز گذاشتی اشکال نداره 😘

خدایا شکرت😙
همون28دی بمونه ،من لیست و ندیده بودم فکر کردم از قلم افتادم یادت رفته،مرسی بابت این کار خیر❤❤❤

انشالله همه مون حاجت روا شیم

ببخشید عزیزم اینقدر پست گذاشتم من تازه از دو روز دیگه داروهام رو شروع میکنم هر روز گذاشتی اشکال ندار ...

21 دی خوبه عزیزم؟22 و23 دی بچه هایی که واجب بودن گفتن گذاشتم

دوستان راضی هستید برای همین لیست در کنار دعای توسل سوره یاسین رو هم بذاریم؟یعنی هر دو رو باهم برای یک نفر بخونیم...پیشنهاد لی لا جان سوره قران بود،اگر دوست دارید اضافه کنم بالای لیست...یا هر سوره ی مجرب و کوتاه دیگه که نظرتون هست

لیلا جون ۵ بهمن یکی از زیباترین روزای زندگی من بود.......

این شیطونک پاشو به خونه دلم گذاشت و شد همه چیز من و باباش.........

ایشالله این روز زیبا برات زیباییهای وصف ناپذیری بیاره!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
گذاشتم انا جون منتها نامرتب شدنش بخاطر اینه که خطها بیشتر از 25 تا میشه ارور میده...ببخشید شلختگیش ر ...

ممنون عزیزم دست گلت درد نکنه......

آره این اداهای جدید تاپیکم برا خودش نوبریه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com