2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
چی شده لی لای مهربونم؟نبینم حالت بد باشه😢

نمیدونم حالم خوب نیست، بعد پست ماهی کوچولو و آتریسا و ثمین اشکم بند نمیاد، عجیب غریب دلم گرفته رز جون.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنون آنا جون ، كلا انتخاب اسم دختر بسيار كار دشواري هست . 

پارلا، داملا، سئودا، پینار، دویغو، سارای، ائلای، آیلا، شانای، آیسو،........

اینا اسمای قشنگی هستن که من خودم خیلی دوست دارم.......

اسمای زیادی هستن فعلا اینا به ذهنم رسیدن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم حالم خوب نیست، بعد پست ماهی کوچولو و آتریسا و ثمین اشکم بند نمیاد، عجیب غریب دلم گرفته رز جو ...

لی لا جون واقعا شرمندتم غمگینت کردم فدایه اشکات .الهی از این به بعد تموم اشکای چشمت از خوشحالی بریزه نه از غم.ببخش منو خواهری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پارلا، داملا، سئودا، پینار، دویغو، سارای، ائلای، آیلا، شانای، آیسو،........ اینا اسمای قشنگی هستن ک ...

آنا جون اسم دخملیه خودت چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون نمی دونم پیام منو خوندي یا نه. من دیگ چهارشنبه رفتم دکتر و روز پونزده سیکل اندمتر بعد خوردن ...

عزیزم در مورد منظم بودن خیلی اطلاعات ندارم اما احتمالا زمان بگذره بهتر میشه.......

من جات باشم عجله نمیکنم تا عید صبر میکنم چون شروع سیکل قبل عید یه کم استرسش زیادتره......

البته دکترو برو اما شروع سیکلو بذار بعد عید.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم منم یه زمانی در به در تو همین نی نی سایت دنبال اطلاعات بودم الان خداروشکر دوتا بچه دارم (دوقلو)با ای وی اف میخوام بگم برای من معجزه شد هرگز ناامید نشید . استرس نداشته باشید . توکل کنید به خدا به نظر من با درمان های الان دیگه کسی بدون بچه نمیمونه از اطلاعات اینجا هم خیلی استفاده کنید 

یادش بخیر اون موقع ها یه تاپیکی بود با همین موضوع 

پارلا، داملا، سئودا، پینار، دویغو، سارای، ائلای، آیلا، شانای، آیسو،........ اینا اسمای قشنگی هستن ک ...

آنا جون من باز ترشح کمرنگ قهوه ای دارم نمیدونم چمه به دکتر لعنتی هم میزنگم برنمیداره اینقدر استرس گرفتم دلم میخواد الان برم آزمایش بتا بدم در این حد قاطیم

لی لا جون واقعا شرمندتم غمگینت کردم فدایه اشکات .الهی از این به بعد تموم اشکای چشمت از خوشحالی بریزه ...

این چه حرفیه ثمین جون، جان من آزت مثبت شه. فقط با مثبت شدن آز شما دوستانه که حالم میاد سر جاش. امیدوارم خنده از رو لب خودت و عزیزات محو نشه هیچوقت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم منم یه زمانی در به در تو همین نی نی سایت دنبال اطلاعات بودم الان خداروشکر دوتا بچه دارم ( ...

خدا دوقلوهاتو برات نگه داره عزیزم 

این چه حرفیه ثمین جون، جان من آزت مثبت شه. فقط با مثبت شدن آز شما دوستانه که حالم میاد سر جاش. امیدو ...

امیدوارم واقعا مثبت شه این ترشح لعنتی اعصاب برام نذاشته

سلام ثمین جان،عزیزم حالت خوبه؟روز چندم انتقالی؟

سلام عزیزم روز 10

ماهی کوچولو نمی دونم این پیام منو میخونی یا نه. اول اینکه خدا به خودت رحم کردی کلی جای شکر داره. عزی ...

اتفاقا منم همینو میخواستم بگم......

اینکه هر سه گرفته معلومه هم جنیناش عالی بودن هم رحمش خوب قبول کرده.......

منم حسم میگه اولین انتقال بعدیش حتما مامانه به لطف خدا!!!!!!

آنا جون اسم دخملیه خودت چیه؟

ائلسا......