2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
بچه ها اگه میشه اسم واقعیتون بگید ک موقع دعا اسم خودتون بگیم و از خدا طلب براورده شدن حاجت شما رو بخ ...

عزیزم خدا خودش کدینگش عالیه و میدونه چی به چیه و کی به کیه......

شما دوستای گلم با این دلای مهربونتون برا همدیگه دعا کنین اون خدای بالا سرمون مبدا و مقصد رو خوب میدونه.........

اینارو گفتم بدونی شاید خیلیا نخوان اسمشونو بگن من به جای اونا جواب دادم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رزسفيد بنظر من روز انتقال بخونيم كه انشاالله خدا بهشون عنايت كنه و مامان بشن يا مثلا روز پانكچر و تش ...

عزیزم عالیه اینطوری طرف دلش قرص میشه خیلیا دعاگوشن.......

اما هگخوب یکی باید این لیست رو مدیریت کنه.......

من واقعا فکر نکنم برسم.....

چون زمانشم حساسه و یهویی میبینی من یه روز فرصت نمیکنم بیام نمیخوام در حق هیچ کدوم از دوستان اجحاف بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رز سفيد خيلي خيلي ممنونم انشاالله حاجت روا باشي دوستم من براي همه درستاي عزيزمون از امررز شروع به خ ...

چشم حتما جابجا میکنم...

با اجازه دوستان مامانهای گروه رو هم اضافه میکنم برا سلامتی نی نی شون بخونیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
رز جان منم شرکت میکنم با اجازتون 

لبلا جان اسم دوستان رو برا خودم نوشتم تو برگه...شما هم گل سرسبدشی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

خیلی متاسف شدم ماهی جون...

خدا رو شکر که به خودت رحم کرد، سخته عزیزم ولی از خدا میخوام که بهت سلامتی و چند برابر بیشتر توان بده و این دردها زود فراموش بشه..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
سلام من باید میکرو کنم خودم مریض دکتر لباف بود همسرم واریکوسل داشت عمل کرد از صفر مقدار اسپرمش رسیده ...

عزیزم به جمعمون خوش اومدی........

والا من اطلاعاتی در مورد دکترت ندارم اما اگه ازش راضی هستی بهتره باهاش ادامه بدی.......

نه که میتونی یا دکترتو عوض کنی یا رویا یا ابن سینا هر کدوم که برات ممکنه بری......

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی

1. مرینا جون16 دی

2. آتریسا جون17 دی

3. ثمین جون 18 دی

4.دریا دل( بهار عزیز) 19 دی

5. Mahinaz جون 20 دی

6.مامان ستایش 21 دی

7. Ninitopolo عزیز 22دی

8. Nadi عزیز 23 دی

9.مامان کتایون(فاطمه) 24 دی

10.yasna عزیز 25 دی(تاریخ ازمایشت رو نمیدونم،لطفا بگو جابجا کنم)

11. یاس 96 عزیز 26 دی

12. رز سفید (الهه) 27 دی 

13. Sogol جون 28 دی

14.پروانه جون 29 دی

15. تورک آنای عزیز 30 دی

16..مامان سبحان عزیز 1 بهمن

17. Y1somiii عزیز 2 بهمن

18. لی لا جون 3 بهمن

19. Mamanmohammad عزیز 4 بهمن

20. لیلای مهربون 5 بهمن

21. مامان مینو عزیز 6 بهمن

22. مامان افسون 7 بهمن 

23. مامان ati عزیز 8 بهمن

24. دوقلوهای عزیز.اواسط بهمن

بااجازه تون چند تا مامان اخر رو خودم اضافه کردم

دوستان هر تاریخی مد نظرتون هست بگید تا ویرایش کنم...من تو ذهنم نیست کی چه تاریخی عمل یا ازمایش داره...

خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

دقیقا منم همچین موردی دارم، جاری منم همینو بهم گفت ،الانم بچه دومشو بارداره،اولی 1سالشه،

درکت میکنم عزیزم، ولی بعضی اوقات میگم شاید خدا در ما چیزی دیده که دوست داره مثل مجنون کوزه شکنی کنه... بازم باید سعی کنیم و از مقاوم باشیم...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

ماهی کوچولو عزیزم ، فقط میتونم بگم صبح که پستتو خوندم انقدررررر ناراحت شدم که حد نداشت ، واقعا حرفی ندارم بگم ، فقط از خداوند میخوام خودش دلتو شاد کنه و هرچه زودتر سلامتی کاملت رو به دست بیاری. واقعا دلم گرفته ، صبح نشستم دعا کردم از خدا اولین چیزی که خواستم این بود خدایا به دوستای من رحم کن ، کمکشون کن، فرقی نداره کی کدوم مرحله است هیچکدومتونو از نزدیک ندیدم ولی بهتون وابسته هستم ، غم شما غمِ خودمه ، اشکام بند نمیاد ، الهی زودتر همه چیز درست میشه عزیزم. واقعا نمیدونم چی باید بگم. 

وضعیتمون چجوری بنظرتون باین تعداد کم امکانش هست مادر بشم😢

عزیز نگران نباش دو میلیون یه درصدش میشه دویست هزار اسپرم خیلیه.......

با یکی دو اسپرم هم مامان میشن چه برسه دویست هزار تا.........

خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

ثمین جان کسانی که این حرفا رو میزنن از بچگی و نادانیشونه ، داری میگی ۱۸ سالشه ،انتظاری نمیشه داشت. یه چیزی بهت بگم یه روزی به همسرم گفت من لیاقت ندارم لابد خدا به ما بچه نمیده ،گفت پاشو از این حرفای خنده دار نزن پس اینهمه زنای دیگه هستن از لحاظ اخلاقی صلاحیت ندارن بچه دار میشن اینا لیاقتشونو ثابت کردن ،این حرفا چیه ،این جز اسرار خداوند که ما نمیدونیم چرا مارو برای این امتحان انتخاب کرده ،فقط باید قوی باشیم ،منم انقدر از این حرفا شنیدم ، متاسفانه بعضیا فکر میکنن بچه دار شدن یه هوش یا یه برتری که دارن از خودشون نشون میدن ، انگار مثلا یه مدرک تخصصی گرفتن یه چیزی کشف کردن ،تولید مثل در تمام موجودات وجود داره ، به جاریتم بگو جنس بچه ات پسر شده باید از شوهرت تشکر کنی ،جنسیت به تخمک ارتباطی نداره ،😂،نگی بهشا ، همینجوری گفتم بخندی ،ایشالله مامان میشی عزیزم. جواب اینجور آدما رو نده ،اینجوری باشه باید به مادربزرگای ما نوبل زایمان میدادن.

سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

آخی عزیز دلم خیلی خیلی ناراحت شدم برات. واقعا زندگی گاهی خیلی سخت میشه. از صمیم قلب باهات همدردی میکنم عزیزم. نمیدونم چی بگم ولی میدونم که نباید ناشکری کرد....