2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

ثمين جون عزيزم من هميشه پستهاي شما رو ميخونم و واقعا از ته دلم هميشه براي همه دعا ميكنم ولي اين روزها واقعا خيلي خيلي به يادت هستم عزيزم ، الان با خوندن پستت واقعا اشكم در اومد ، ان شا الله خدا به سختيهايي كه كشيدي رحم كنه و اين بار جواب صبرتون رو از خدا بگيريد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااام وصد سلام به تک تک عزیزانم واقعاااا داستان زندگیه هر کدوم از ما عجب پر فراز و نشیبه.... ...

سلام آتريسا جون ، اتفاقا به فكرت بودم خانمي ، ميدونم عزيزم واقعا سخته ، اينجوري نگو داريم مامان بزرگ ميشيم ، ان شا الله كه دلمون جوون باشه ، اميدوارم همسرت هيچ مشكلي نداشته باشه و سلامت باشه ، توكل به خدا عزيز دلم .

عزیزم شماهم میکرو کردین

ببخشيد عزيزم دير جوابت رو دادم داشتم صفحه هاي قبل رو ميخوندم ، بله خانمي من رويان انجام دادم ، عزيزم مراكز هم خوبه ولي خوب شلوغ تره و دكتر هر دفعه عوض ميشه ولي بي نظم نيست واقعا ، اگر مطب يك دكتر مشخصي بري خلوت تره و رسيدگي هم شايد بيشتر باشه وگرنه تكنيك همه جا مثل هم هست تقريبا . 

دوستان عزیز و مهربونم از تک تک تون بینهایت سپاسگزارم ..ببخشید که جداگانه میام نمیدم آخه میترسم تعداد صفحات زیاد باشه عذر میخوام....چقدر حرفاتون باعث آرامشه واسم...واقعااا خدا بهترینهاا رو واسه امتحان الهی در نظر گرفته ...دوستان مهربون و خوش قلبم بهترین بهترینهااا رو واسه تون آرزو میکنم با دل شکسته.. 

مامان سبحان جون گلمون هم که اینجاست..

ممنون که هنوز به ما سر میزنید خوشحالم از این بابت ...عزیز دلم الهی که دختر گلت نامدار باشه و یه اسم زیبا نصیبش بشه..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی

1. مرینا جون16 دی

2. آتریسا جون17 دی

3. ثمین جون 18 دی

4.دریا دل( بهار عزیز) 19 دی

5. Mahinaz جون 20 دی

6.دوقلوها 21 دی

7. Ninitopolo عزیز 22دی

8. Nadi عزیز 23 دی

9.مامان کتایون(فاطمه) 24 دی

10.yasna عزیز 25 دی(تاریخ ازمایشت رو نمیدونم،لطفا بگو جابجا کنم)

11. یاس 96 عزیز 26 دی

12. رز سفید (الهه) 27 دی 

13. Sogol جون 28 دی

14.پروانه جون 29 دی

15. تورک آنای عزیز 30 دی

16..مامان سبحان عزیز 1 بهمن

17. Y1somiii عزیز 2 بهمن

18. لی لا جون 3 بهمن

این لیست کسانی هست که مشارکت کردن...هر تغییری که لازمه بگید بدم..هرکسی رو جا انداختم بگید.

وهر کس روز خاصی پانکچر یا ازمایش یا غیره داره بگه تاریخها رو جابجا کنم.این لیست رو طبق اعلام مشارکتها مرتب کردم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

رز سفيد خيلي خيلي ممنونم انشاالله حاجت روا باشي دوستم

من براي همه درستاي عزيزمون از امررز شروع به خوندن كردم فقط اگر امكان داره اسم من باشه براي روز پانكچرم كه حدودش  اواسط بهمن ولي قطعيش فعلا مشخص نيست 

سلام دوستان گلم من الان بی بی چک گذاشتم منفی شد امروز 14 انتقال بود بنظرتون دیگه نیازی به از هست؟  نمیدونم این بیبی چک کی میخاد یک رو خوش نشونمون بده لعنتی این دفع باید برم لاپاراسکوپی لولهامو ببندم

سلام دوستان گلم من الان بی بی چک گذاشتم منفی شد امروز 14 انتقال بود بنظرتون دیگه نیازی به از هست؟ &n ...

برو حتما بتا بده، اگر خدای نکرده بتا منفی شد اونوقت داروهاتو قطع کن ،فقط ازمایش خون میتونه نتیجه دقیق بده .

[QUOTE=51159410]شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...[/QUOTEاسم من هم بنویس خانم گلی 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
شروع ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان عزیزم....از مورخ 16 دی 1. مرینا جون16 دی 2. آتریسا جون ...

سلام اگر میشه اسمم من رو.چهار بهمن بنویس چون باید بیام تهران دکتر 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین