2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
ماهي كوچولو خيلي سخته ميدونم، زماني كه عكس رنگي گرفتم گفتن لوله هات بايد برداريم، تو خيابون فقط زار ...

عزیزم خدارو شکر مزد زحماتتو گرفتی.......

با حرفهای تک تکتون اشک ریختم......

از خدا میخوام هیچ زن و مردی در حسرت مادر پدر شدن نباشه و بچه های سالم قسمتشون بشه و زیر سایه مامان باباهاشون بزرگ بشن و شاد و موفق باشن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

ماهي كوچولو و ثمين عزيزم و مامان كتايون واقعا با خونده تك تك جملاتتون اشك ويختم و ناراحت شدم خيلي خيلي متاسفم انشاالله كه خدا بهمه ما كمك كنه

هر كدوممون سختي هاي خاصي رو كشيديم و تحمل كرديم

ماهي كوچولو انشاالله معجزه خدا شامل حال شما بشه و زودتر مامان دوقلوها بشي

ثمين عزيزم انشاالله كه اين انتقال ثمرش يه ني ني ناز و سالم باشه و صداي خنده و خوشحالي تون گوش دنيا رو كر كنه

مامان كتايون سختي زيادي كشيدي ولي انشاالله ديگه تمومه و خدا نگهدار شما و ني ني و همسري هست

خانما منم براي ختم هستم

ختم دعاي توسل حق شناس كه از طلوع افتاب تا قبل از غروب خيلي حاجت ميده و يه صدقه جزيي هم دركنارش در نظر بگيريد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله این سری مامان سه قلوهایی  آخ جوون فک کن سه قلوو 😁😍😍😍😍

ان شالله البته انتظار زیادیه چون 2تا جنین فریز داشتم فقط

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماهي كوچولو و ثمين عزيزم و مامان كتايون واقعا با خونده تك تك جملاتتون اشك ويختم و ناراحت شدم خيلي خي ...

مرسی عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای خدا چرا هممون به ی نحوی گرفتاریم اخه..انشالله موضوع جدی نباشه براتون دعا از دستمون  برمیاد ا ...

فدای مهربونیت ثمین جان..شما خیلی لطف دارید...خیلی ممنونم از دعاتون در حق من و همسرم...

منتطرخبرهای خوش شما هستیم که خدا به دل پاکتون رحم کنه و خونه تون پر بشه از خنده های نی نی کوچولو...آمین آمین.. یه نی نی مثه عکس پروفایل خوردنی باشه هااااا...ممنونم خدا جوون

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
ثمين جان توكل بخدا ان شاالله ايندفعه شدي عزيزم، سال ديگه اينموقع حسرت خواب إز دست بچه ها داشته ...

آمین........

فکر کردی بخوابن میتونی حموم بری؟

عزیزم کوچیک که هست جرات نمیکنی دستشویی هم بری.......

بعدشم بزرگ میشه میگی الانه بیدار بشه یا از تخت بیفته یا بیدار میشه میبینه نیستی گریه میکنه و هزار اما و اگر........

من یه بار خوابوندمش گفتم برم حموم خدا شاهده حمومم سر و ته پنج دقیقه هم نشد خیلی کمتر از پنج دقیقه اما فقط خدا میدونه برا اون پنج دقیقه صد بار در و باز کردم ببینم صداش میاد یا نه.......

یعنی کوفتم شد......

به سلامتی ماماناییکه در حسرت حموم خواهن موند.......

ابروهاشون اساسی پر میشه.......

سیبیلاشون پرپشت و رو به بالا.......

خخخخخخخخخخخ.......

چه شود.....

نگران نباشین به مرور همه چی رو دور نرمالش می افته........

من امروز میخواستم زیر ابروهامو مرتب کنم دخملی یا آینه رو ازم میخواست یا موچینو.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلااام وصد سلام به تک تک عزیزانم واقعاااا داستان زندگیه هر کدوم از ما عجب پر فراز و نشیبه.... ...

اتریسا جان بعضی وقتا ادم وحشتناک غرق در گرفتاری میشه...انشالله به زودی پایان سختی هاتون باشه و. مهمتر از همه خودت و همسرت سلامت باشین

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فدای مهربونیت ثمین جان..شما خیلی لطف دارید...خیلی ممنونم از دعاتون در حق من و همسرم... منتطرخبرهای ...

فدات خواهری غصه نخوری اصلا خدا بزرگه انشالله هیچ چیز بدی قرار نیست پیش بیاد از این به بعد همیشه شادی باشه خونت

آمین........ فکر کردی بخوابن میتونی حموم بری؟ عزیزم کوچیک که هست جرات نمیکنی دستشویی هم بری....... ...

الهی خدا حفظش کنه دردونتو آنا جون.من حاضرم یکسال حموم نرم بشم هپلی ولی نینی باشه تویه دلم اینقدر دیگه خخخخخخ

خب یکیش تقسیم میشه اینجوری دوتا دوقلوی هم سان داری اگه خدا بخواد نشد ندااره 😂😂😂

ای خدا چی میشه چقدر شاد میشم 

بچه ها قدیما(الکی مثلا من خیلی قدیمیم) اینجا ختم میذاشتیم حالا یاسین یا هر چی... نظرتون چیه برای دو ...

رز عزیز من که موافقم........

فقط مدیریتش با خودت جیگر طلا........

یا هر کسی که بتونه از پسش بر بیاد........

البته مدیریت خاصی نمیخواد.......

لیست لازم نیست فقط یکی هر روز اخبار مهم اون روز یا روز بعد رو اعلم کنه هر کی بتونه همراهی کنه تو دعا کردن.......

انشالله انشالله الهی آمین اینقدر ضجر کشیدم که حد نداره اگه 1سال تموم هم نخوابم از دست بچه هیچ شکایتی ...

عزیزم از خدا میخوام اون روز رو ببینی که کنار جگر گوشه هات هستی و از بوسیدن دست و پاهاشون سیر نمیشی........

من بعضا خیلی خسته میشم اما دست و پاهاشو که میبوسم خستگیم در میره......

بر تک تکتون این حس زیبا رو آرزو میکنم......

سلام دوستان  یه سوال . تزریق بازویی فقط زیرجلدیه؟ یعنی اگه به پرستار بگیم بازو خودش می فهمه ...

عزیزم آره عضلانیم میشه تزریق کرد......

اما معمولا بازو رو زیرجلدی تزریق میکنن.......

خلاصه اگه عضلانی زده هم نگران نباش اتفاقا جذبش بیشتره فقط دردش بیشتر میشه......

خلاصه نگران نتیجه نباش اما دفعه بعد حواست باشه یاداوری کنی.......

البته احتمالا همون زیرجلدی زده فقط یه کم بد زده.......