2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
آتریسا جون هردم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد! امیدوارم که مشکل همسرت جدی نباشه،ب ...

لی لا جون عزیزم خیلی ممنونم ازت امیدوارم که همیشه شاد و سلامت باشید..

من که دیگه بی رگ شدم فقط تا شنیدم گفتم باشه بریم دکتر مثه یه روبات دیگه اور دوزم از دکتر و درمان

ببخشید دوستان میخواستم این جمله رو ادیت کنم اما نشد منظورم این بود که تفاوت سنی زیادیه واقعاااا...الان دو تا خواهر درک درستی از هم ندارن وای به اختلاف نسل...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  یه سوال . تزریق بازویی فقط زیرجلدیه؟ یعنی اگه به پرستار بگیم بازو خودش می فهمه ...

عزیزم ستروتاید سرنگش اماده ی تزریق زیر جلدی هست...سرنگش کوتاهه و نمیشه عضلانی زد...از نوع سرنگ قابل تشخیص هست برای تزریقاتی ها

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
فدات بشم عزیزم.آنا جون خیلی سوال ازت پرسیدما واقعا شرمندتم باور کن دست خودم نیست همش نگرانم نکنه باز ...

فدات بشم هزار تا سوال بپرس فقط به اون جیگر گوشه ها فشار وارد نکن........

بذار اونجا خوش باشن........

نه ماه مهمونتن بعدا یه دماری از روزگارت در بیارن خودتم هنگ کتی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من کلا ۴ تا سرم داشتم یکی قبل انتقال سه تا بعدش تقریبا آخری رو هفته ۱۵ زدم. شما تا ماه ۶ زدی ...

عزیزم بله من تا ماه ۶ سرم داشتم.......

البته دکتر زنانم تا ماه ۴-۵ گفت کافیه و من بقیه رو ازطریق یه دکتر دیگه تهیه کردم طبق نامه مشاوره دکتر ایمونولوژم برام نوشت.......

پرد رو هم طبق دستور دکتر ایمونولوژ قطع کردم دیگه به جزئیات قطع کردن دکتر زنانم نرسید.......

چون تا هفته ۲۰ ظاهرا داشتم.......

خلاصه کارای من خیلی قاراشمیش بود با نظر هزار دکتر پیش رفتم......

میدونم خیلی استرسی هستی تو همون با نظر دکترت جلو برو.......

نگران نباش همه چی به نحو احسن پیش میره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان ديشب بي بي گذاشته دوتا خط پر رنگ افتاده امروز آزمايش ميده روز ٩انتقاله 

به سلامتی عزیزم مبارک خاله جون بهت تبریک میگم.......

ثمین جان ان شالله این بار مثبت میشه. خیلی ناراحت شدم برای دل شکسته شما وهمسرت. ان شالله خدا دلتونو ت ...

مرسی یاس عزیزم خدا دلتو شاد کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزیزم امروز روز 10 انتقالمه احتمالا سه شنبه برم آزمایش توکل برخدا ببینیم اینبار برامون چی میخواد ...

سلام یعنی این سیزدهمین باره که انتقال میدین؟؟؟

خداجونم شکرت       
سلام یعنی این سیزدهمین باره که انتقال میدین؟؟؟

بله عزیزم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

عزیزم ایشالله انقدر شاد میشین که همه این زخم زبونا کمتر از نیش پشه میشه واستون و هیچ کسی نمیتونه برجوندتون........

ماهی کوچولوی عزیز با خوندن پستت خیلی ناراحت شدم انشالله سریع سریع حالت خوب میشه و خدا جواب این همه سختی کشیدنات رو طوری میده که این روزا یادت بره عزیزم الهی آمییین 

کتایون مامان عزیز خیلی خیلی خوشحالم که مامان شدی عزیزم 😗😗😗😗😗😗

خداجونم شکرت       
سلااام وصد سلام به تک تک عزیزانم واقعاااا داستان زندگیه هر کدوم از ما عجب پر فراز و نشیبه.... ...

ای خدا چرا هممون به ی نحوی گرفتاریم اخه..انشالله موضوع جدی نباشه براتون دعا از دستمون  برمیاد اونم انجام میدیم خواهری خودتو نگران نکن انشالله که چیزی نیست

عزیزم ایشالله انقدر شاد میشین که همه این زخم زبونا کمتر از نیش پشه میشه واستون و هیچ کسی نمیتونه برج ...

ان شاءالله عزیزم ممنونم