2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
الهی عزیزم واقعا واقعا واقعا از ته دلممممممم از خدا میخوام ب بزرگی خودش قسمش میدم اینبار دل خودت و ه ...

مرسی عشقم انشالله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ماهي كوچولو خيلي سخته ميدونم، زماني كه عكس رنگي گرفتم گفتن لوله هات بايد برداريم، تو خيابون فقط زار ...

عزیزم خدا رو شکر که الان نی نی داری خدا جواب سختیهاتو داده

خدایا شکرت😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم. امروز دلم گرفته بود با خوندن پیام ت یاد بدبختی های خودم افتادم کلی گریه کردم الهی خدا دردو ...

ان شاالله خدا به هممون بچه هاي سالم بده، ادمايي مثل ما ميرن بهشت اينقدر كه زجر كشيديم و گريه كرديم برام دعا كنيد خيلي محتاجم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
عزیزم شما امروز 13 انتفالتونه؟ بی بی نذاشتین؟ منم مثل شما از 5 انتقال لکه بینی داشتم تا 11 انتقال ...

نه عزیزم امروز روز 10 انتقالمه احتمالا سه شنبه برم آزمایش توکل برخدا ببینیم اینبار برامون چی میخواد .من سیزدهمین بار انتقالمه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جان توكل بخدا ان شاالله ايندفعه شدي عزيزم، سال ديگه اينموقع حسرت خواب إز دست بچه ها داشته ...

عزیزم دیگه ب گذشته ها فکر نکن خدارو شکر ک دلت شاد شد و الان خدا بهت نی نی خوشگل و سالم داد از این ب بعد ب خوشی هایی ک قراره با نی نی داشته باشی فکر کن و لذتشو ببر

بچه ها قدیما(الکی مثلا من خیلی قدیمیم) اینجا ختم میذاشتیم حالا یاسین یا هر چی...

نظرتون چیه برای دوستانی که انتقال دارن پانکچر دارن و بخصوص ازمایش دارن روز قبلش دسته جمعی به نیتش یاسین یا هر سوره ی مجرب دیگه ای رو بخونیم؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
از ته دل آرزو میکنم اینبار خدا دلتون رو شاد کنه،حق دارین واقعا،آدم کم میاره. انشاءالله اینبار خبر خ ...

مرسی خواهری.جالبه جاریم سال پیش 27مهر متوجه شد جنینش که 9ماهش بود قلبش مشکل داره و بچشو از دست داد ولی نمیدونم چرا اینجور ادما از خدا نمیترسن و هرچی دوست دارن از دهنش در میارن.ببخش اگه ناراحت شدی از سرگذشتم یهو دلم گرفت تعریف کردم خدا به هیچکس نشون نده اینهمه انتظار رو.خدا خودش به هممون رحم کنه

بچه ها قدیما(الکی مثلا من خیلی قدیمیم) اینجا ختم میذاشتیم حالا یاسین یا هر چی... نظرتون چیه برای دو ...

عالیه اتفاقا منم میخواستم بگم....دعا برای یکدیگر خیلی شیرینه در حق همدیگه دعا کنیم حتما اجابت میشه

بچه ها قدیما(الکی مثلا من خیلی قدیمیم) اینجا ختم میذاشتیم حالا یاسین یا هر چی... نظرتون چیه برای دو ...

کاش برای من میزاشتین من فردا بی بی میزارم پس فردا از دارم امروزم 14 انتقالمه 12 بی بی گذاشتم که متاسفانه منفی بود

ثمين جان توكل بخدا ان شاالله ايندفعه شدي عزيزم، سال ديگه اينموقع حسرت خواب إز دست بچه ها داشته ...

انشالله انشالله الهی آمین اینقدر ضجر کشیدم که حد نداره اگه 1سال تموم هم نخوابم از دست بچه هیچ شکایتی نمیکنم آرزو دارم روزی برسه بتونم بچمو که کنارم خوابیده رو شب تا صبح بهش خیره بشم و از کنارش بودن لذت ببرم.انشالله نینیت صحیح و سالم میاد بغلت خواهرگلم

کاش برای من میزاشتین من فردا بی بی میزارم پس فردا از دارم امروزم 14 انتقالمه 12 بی بی گذاشتم که متاس ...

حتما عزیزم...بچه ها با هر ختمی موافقت کنن برات میخونیم...اولیش هم برای شما 

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
الهی بمیرم برات.خیلی سختی کشیدی عزیزم...هم تو هم همسر عزیزت...نمیدونم حکمت خدا چیه... دلم نمیاد نفری ...

خدانکنه انشالله همیشه سالم و سلامت باشی رز سفیدم.انشالله اینبار دل هممون شاد میشه الهی آمین .یاد گرفتن اینجور آدما رو بسپارم به خدا .خدا به راه راست هدایتشون کنه فقط