2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
امان از دست مامان خلمون............ منظورم خوشدلمونه........ بوسسسسسسس......

فدات بشم عزیزم.آنا جون خیلی سوال ازت پرسیدما واقعا شرمندتم باور کن دست خودم نیست همش نگرانم نکنه بازم... زبونم لال لال لال خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا دقیق نمیدونم فقط یادمه تو برگ مشاوره من فقط قبل انتقال پرد زده بود....... اما چون دکتر زنانم ب ...

آنا جون من کلا ۴ تا سرم داشتم یکی قبل انتقال سه تا بعدش تقریبا آخری رو هفته ۱۵ زدم. شما تا ماه ۶ زدی؟ بعد پرد من روزی دوتا بود بعد گفت هفته ای یکی . بعد هفته بعدش یک روز در میون. دیگه نصف نکرد برام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات رز سفیدم نه خواهری ندارم خل شدم دیگه

هر چی به ازمایش نزدیک میشه حال ادمم دگرگونتر میشه....خل نشدی ولی خب حق داری طبیعیه خصوصا برای تو که بیشتر از ماها اذیت شدی تو این پروسه ها...ولی شک نکن اینبار مامانی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
هر چی به ازمایش نزدیک میشه حال ادمم دگرگونتر میشه....خل نشدی ولی خب حق داری طبیعیه خصوصا برای تو که ...

خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگفت فدای سرت تا وقتیکه اراده کنی و بچه بخوای من پشتتم و هر بارم میگفتم وای چقدر هزینه شد میگفت فدایه سر جفتمون.ولی 5مهر که انتقال دادم خیلی امیدوار بود همه میگفتن دست دکترم عالیه برا همه اولین بار میگیره وقتی منفی شد بیبی چکم اومدم نشستم رو مبل گفتم پژمان بازم منفی .انگار شوکه شده باشه گفت فدای سرت.منم دیگه حتی اشکمم در نیومد مثل هر بار یهو دیدم هق هق گریه میکنه و داد میزنه .گریه میکرد میگفت خدایا بس نیست اینقدر عذاب کشیدیم چقدر امیدوارمون میکنی و باز منفی .مگه پولمون حرومه من که تا میتونم دست همه رو میگیرم تو چرا دستمو نمیگیری پس کو بزرگیت شاید 5دقیقه همینجوری گریه میکرد و از خدا گلایه میکرد من شوکه شده بودم باورم نمیشد این حرفا رو پژمان داره میزنه .هر لحظه یاد اون روز میوفتم قلبم درد میگیره همش میگم خدایا دلشو شاد کنه نه بخاطر من فقط بخاطر اون.خدا خودش باید بهم رحم کنه مطمئنم اگه 50بار دیگه هم بخوام میکرو کنم نه نمیگه مشکل هزینشم نداریم خداروشکر ولی واقعا دیگه طاقت خرد شدنشو ندارم.هرکی بعد من ازدواج کرده بچه داره خدا بچه هاشونو براشون حفظ کنه ولی واقعا ضجراوره.جاریم 18سالشه 3ساله عروسی کرده دومین بچش فروردین ماه به دنیا میاد خدا براش حفظش کنه ولی خیلی سخته ی بچه ی 18ساله برگرده بهم بگه خدا به هرکسی که بچه نمیده اونم پسر .خدا خودش به دل شکستمون رحم کنه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آنا جان ديشب بي بي گذاشته دوتا خط پر رنگ افتاده امروز آزمايش ميده روز ٩انتقاله 

الهی شکر مبارکش باشه

خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

متنتوک خوندم توتاکسی اشکام سرازیر شد،یه مرد وقتی گریه میکنه ک واقعابهش فشاراومده باشه

انشاءالله ب حق خانوم فاطمه زهرا آزت مثبت باشه بایه بتای تپل،بارداری وزایمان راحت وب امیدخدا نی نیای سالم وگوگولی😍😍

خداکنه رز عزیزم اصلا اشکای همسرم یادم نمیره خیلی آدم مقاومیه اینهمه انتقالام منفی میشد اون همیشه میگ ...

عزیزم دلم خیلی گرفت با حرفات 

ان شالله که این بار دل خود ت و همسرت شاد می شههههه عزیزم   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم پس هر چی میخوری چک کن پرولاکتینتو بالا نبره........ مثلا رازیانه بالا میبره....... پیازدرمان ...

چشششمم آناجون،انشاءالله خداازدهنت بشنوه عزیزم خداکنه میکروی اول نتیجه بگیرم چون واقعادیگه نمیتونم هزینه کنم

اگرم دویاسه قلوهم باشه ک چ بهتر🤗

سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

ماهی کوچولو خیلی ناراحت شدم 

بیش از حد .. 

میدونم هر مدلی بگم تسکین دردت نیست ... 

خدا خودش برات جبران می کنه مطمئنمممممم 

بخدا دوست من دو تا لوله ش رو از دست داد بعد ای وی ف کرد دو قلو هاش الان هفت ماهشونه 

توام می بینی اون رو زا رو ان شالله

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

وای عزیزم چقدر دردناک بود خیلی سخته خیلی مگه میشه ؟ هم لوله راست هم لوله چپ هم رحم سه تاش گرفته بود ولی جاشون خوب نبود😢خدارو شکر ک خودت خوبی و اتفاقی برای خودت نیفتاد ناراحت نباش ای وی اف کاری ب لوله نداره ی استراحتی ب روح و روانت و بدنت بده دوباره برو برای میکرو انشالله ک دفعه بعد مثبت میشی و همه چی برات اوکی و راحت میگذره

الهی عزیزم واقعا واقعا واقعا از ته دلممممممم از خدا میخوام ب بزرگی خودش قسمش میدم اینبار دل خودت و همسرت شاد کنه اینبار ک دیگه مامانی شک نکن