2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
یه فکری افتاده تو سرم ازم نخندینا میگم یه موقع جنینا عوض نشن یعنی مال یکی دیگه رو بدن به یکی دیگه &n ...

من همچین فکری کردم  موقعی ک بخصوص انتقال چند نفر همزمان باشه 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 
سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

وای خدا چرا همچین شده...سه تا جنیندرو خب با هم مگه انتقال نمیدن پس چطور هرکدوم رفته یه ور لانه گزینی کرده...واقعا عجیبه...عزیزم انشالله خدا بهت ارامش و سلامتی بده....خیلی ناراحت شدم برات....خدا به همه مون رحم کنه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم همه اینا که لیست کردی مطمئنی بهت میسازن؟ شیر سویا برا کسی که کم کاری تیروئید داره اصلا خوب نی ...

من طبعم سردوتره البته اگه آزمونای مزاج شناسی واقعی باشن،مشکل تیروییدم ندارم خداروشکر،فقط پرولاکتینم بالاس وویتامین دی م خیییییلی پایینه ک برای هردوش قرص میخورم

من ویتامین دی م 3بود البته دوماه پیش، قرص 50هزارواحدیشومیخورم ماه اول هفته ای یکی ماه دوم دوهفته ای یکی این ماه هم سه هفته ای،ب نظرتون تا زمان انتقالم ک احتمالاب امیدخدابهمن ماهه نرمال میشه؟

سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

ماهی کوچولوی عزیز یه روزب همین زودیا میرسه ک خداجواب همه ی سختیایی ک کشیدی رومیده 

بادل شکستت دعاکن وامیدت ب خداباشه، ایمانتوقویترکن بعدازاینکه حال روحی وجسمیت بهترشد باپشتکاربیشتر دنبال درمانت باش عزیزم

انشاءالله خدادلتو آروم کنه

آنا جون دیروز هفتم انتقالم بود،نیم سی سی ها سی جی زدم ،چه مدت بعدش بی بی چک یا آزمایش مثبت کاذب نشون ...

حداقل یه هفته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ممکنه ترشح قهوه ایه من ناشی از مصرف پردنیزولون باشه اخه دقیقا از همون روزی که شروع کردم رنگ ...

عزیزم سوزش و خارش که نداری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یه فکری افتاده تو سرم ازم نخندینا میگم یه موقع جنینا عوض نشن یعنی مال یکی دیگه رو بدن به یکی دیگه &n ...

عزیزم چرا بخندیم........

راستشو بخوایی منم از این فکرا زیاد میکردم.......

اما باید اعتماد کرد چون این جور افکار مثل خوره وجود آدمو میخوره.......

وقتی به دنیا بیاد میفهمی که وروجک خودتونه.......

من طبعم سردوتره البته اگه آزمونای مزاج شناسی واقعی باشن،مشکل تیروییدم ندارم خداروشکر،فقط پرولاکتینم ...

عزیزم پس هر چی میخوری چک کن پرولاکتینتو بالا نبره........

مثلا رازیانه بالا میبره.......

پیازدرمانی بالا میبره........

بقیه رو هم چک کن ببین جزء عوارضشون چیا هست؟

ایشالله به زودی زود همه چی نرمال میشی.......

نه اصلا

پس ایشالله همون برا لانه گزینیته........

ثمین جون چطوری؟بازم لک قهوه ای داری؟

فدات رز سفیدم نه خواهری ندارم خل شدم دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس ایشالله همون برا لانه گزینیته........

انشاالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
فدات رز سفیدم نه خواهری ندارم خل شدم دیگه

امان از دست مامان خلمون............

منظورم خوشدلمونه........

بوسسسسسسس......