2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
اخه خودم که پیشش بودم گفت یه هفته بغد انتقال مجدد بخور ولی دیروز گفت نه،یه خانم دیگه هم بود برا اونم ...

به نظرم پرد رو بخور اما بسته به شرایط تصمیم میگیری کی کمش کنی و قطعش کنی......

برا من دکتر زنانم تا هفته ۲۰ گفته بود من ۱۷ قطعش کردم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها لطفا دعاهاتون دسته جمعی باشه . برای ماهایی هم که مثبت شدیم دعا کنید. من خیلی می ترسم از غربال ...

عزیزم به اتفاقای بد فکر نکن........

میدونم سخته اما سعی کم بهش فکر نکنی........

به چیرای خوب فکر کن که انرژی بگیری.........

ایشالله به سلامتی که بغلش کردی یاد حرفام میفتی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به آنا جون عزیزم،بله عزیزم درست میگی، اینکه داروها در کشورهای مختلف با فرمول یکسان و با همون نا ...

ممنون گلممممممم......

انا جون چرا دکتر توکلی پرد رو قبول نداره بعد از انتقال؟ نگران شدم اخه اگه دکتر من سرم نده بهم فقط پ ...

والا دقیق نمیدونم فقط یادمه تو برگ مشاوره من فقط قبل انتقال پرد زده بود.......

اما چون دکتر زنانم برا بعد انتقال نوشت من باز داشتم........

بعد اواسط بارداری یه دور دیگه همسرم مدارک و آزامو برد پیشش که برا بحث سرم که تا کی داشته باشم و ادامه درمانم روالش چیه و .... یه مشورتی بکنه گفته بود پرد بعد انتقال نیاز نبوده همون سرم تا ماه ۶ باشه ولی پرد رو بهتره دیگه قطع کنی.......

نگفته بود نباید استفاده میکردی......

گفته بود بعد انتقال نیاز نبود حالا که داشته دیگه بهتره قطعش کنه اما روالی که برا دستور قطع داده بود خودش یه ماه طول کشید.......

یه هفته یکی.....

یه هفته نصف.....

یه هفته هم نصف یه در میون.....

عزیزم شرایط با شرایط فرق داره شاید برا تو نیاز باشه........

باید مشورت کنی.......

انا جون دکترم، دکتر خوبیه البته از نظر من، وقتی دیذ تو دو تا لوله ام التهاب داره با کمی چسبندگی، اصل ...

عزیزم بستگی داره این التهاب یا چسبندگیا مانع لانه گزینی و رشد جنین نشن.........

سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

عزیزم واقعا زبونم از گفتن حتی یه کلمه قاصره......

فقط میتونم بگم یه کم استراحت کن و به روح و جسمت زمان بده.........

ایشالله به زودی میایی و خبر مامان شدنتو میدی.......

بازم خدارو صدهزار مرتبه شکر که خدا تورو به ماها و عزیزات بخشیده.......

سلام آناجان من تازه میخوام وارد سیکل آی وی اف بشم شانس آی وی اف رو چه چیزایی بالا میبره شوهرم سالمه ...

عزیزم خوب اولا کم کردن استرس..........

تقلید نکردن بدون تحقیق و بررسی از رژیم غذایی دیگران.......

تغذیه خوب و سالم.......

آب خوردن......

ضمنا هر چه قدر بررسیها بیشتر باشن و مشکلات زودتر خودشونو نشون بدن شانس بالاتر میره.......

عزیزم همسرت کجا آز داده؟

مرکز ناباروری یا آزمایشگاه معمولی؟

سلام  ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی ...

خیلی ناراحت شدم گلم😔😔ولی کاری نمیشه کرد خواست خدا بوده و حکمتی داره که ما ازش بی خبر هستیم فقط خدا رو هزاران بار شکر کن که خودت سالمی .

عزیزم من کلا به داروهای سیکل میکرو حساسیت دارم اولین بار که این حساسیت رو نشون دادم البته، تو سیکل م ...

ممنون عزیز دلم...

پس لطفا میپرسی در مورد تی پی او هم... تری گلوبولین هم بالا بود که گفتن برای این دو تا همون لووتیروکسین کافیه..

البته من پرولاکتینم هم بالا بود که الان قرص مصرف میکنم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

واقعا متاسف شدم ماهی کوچولویه عزیز .هیچ جمله ای پیدا نمیکنم برا آروم کردنت فقط همینطور اشکه که از رو صورتم میاد پایین.حق داری ناراحت باشی خدا صبرت بده فقط همین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آنا جون ممکنه ترشح قهوه ایه من ناشی از مصرف پردنیزولون باشه اخه دقیقا از همون روزی که شروع کردم رنگ ترشحم عوض شد اخه من هیچ کاری تویه خونه هم نمیکنم که بگم به خودم فشاری اوردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

یه فکری افتاده تو سرم ازم نخندینا میگم یه موقع جنینا عوض نشن یعنی مال یکی دیگه رو بدن به یکی دیگه  کلا از وقتی بهم گفتن باید آی وی اف کنی شبا خواب ندارم خل شدم رفت

خدایا شکرت😙

سلام ماهی کوچولو کاملا درکت میکنم چون من هم دوتا لوله هام ندارم  اما عزیزم ناامید نباش نگاه کن  رحمت آماده بچه گرفتن پس اگر میکرو کنی ان شاءالله ک مثبت میشه چون لوله هات برداشتن دیگه خارج ازرحمی اتفاق نمی افته  نگاه کتایون جون هم لوله نداشت ولی باردارشد  من با اینکه دوبارا. میکروم منفی شد لوله هام هم ندارم ولی همش به رحمت خدا امیدوارم خدا ان شاءالله  معجزه میکنه  هم برای،شما و  من همه برای همه عزیزان   

میدونی بعضی وقت ها تو نت سر چ میکنم ک کسی  بوده  بدون لوله باردار شد باشه   چون اگر خدا بخواد  میشه فقط خدا بخواد معجزه می کنه

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین