2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048174 بازدید | 684647 پست
لاله جون میشه بپرسم شما کدوم فاکتور ایمنیت بالاست و چقدر بالاست که پرد مصرف میکنی؟ چون برای من تی پ ...

عزیزم من کلا به داروهای سیکل میکرو حساسیت دارم
اولین بار که این حساسیت رو نشون دادم البته، تو سیکل میکرو نبود ، تو سیکل دارو درمانی بود
3 دوره درمان دارویی داشتم تو 5 ماه، هر بارش 3 یا 4 تا فقط امپول داشتم
اما تو دوره ی سوم ان چنان حساسیتی نشون داد بدنم که بدنم کهیر بود
از سر تا پا، کل بدنم یه تخته کهیر بود !!
هیچ دارویی جز امپول دگزا هم ارومم نمیکرد
تا اینکه دکتر ایمونولوژی که الان هم تحت نظرش هستم رو پیدا کردم
تشخیص داد حساسیتم به این داروهاست
تو سیکل میکرو هم به محض شروع داروها علائم اولیه ام شروع شد
دکترم گفته کلا تو سیکل میکرو باید داشته باشم پرد نیزولون رو

از طرفی من مشکل رماتیسم ستون فقرات هم دارم که بهتره بیماریم با پرد نیزولون تو حالت خاموش بمونه

در مورد انتی تی پی اُ هم تا جایی که میدونم ، همراه تیروکسین پرد نیزولون میدن
چون مشکل خود ایمنی تیروئید با پرد نیزولون کنترل میشه

سی دی 56 هم دکترایی که سخت گیر هستن حتی لب مرز هم باشه سرم میدن
من پیش دکتر مرکزی که قبلا میکرو کردم، مشاوره گرفتم گفت بهتره سرم رو داشته باشی
حالا فردا پیش دکتری که قراره این سری میکرو کنم نوبت دارم، نظرش رو میپرسم ببینم در مورد سی دی 56 لب مرز یا یه مقدار بالاتر از حد نرمال نظرش چیه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
رز جون تا حدی راست گفته کاش قبل از شروع سیکل چک میکردی ویتامین دی رو و نرمالش میکردی دقیقا علت ای ...

ویتامین دی رو تست دادم نرمال بود...چون قبلش دو ماه امپول زدم...

مشکلم اینه که حس کردم این ویتامین دی رو پرستارا برام نوشتن چون تو برگه دستور داروهامم نیست...ویتامین موجود تو کلسی کر کافی نیست؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جان ایشون خودشون به من گفتن یک هفته بعد انتقال پرد رو شروع کن.نمیدونم چرا الان نظرش عوض شده...خ ...

رز جون اخه برا من یه هفته بعد از انتقال دیره
من تو انتقال قبلی روز 4 تا 7 انتقالم دقیقا علائم حساسیت رونشون دادم
برای همین حس میکنم داشته یه اتفاقایی افتاده ولی یه چیزی مانع شده لانه گزینی دوام پیدا کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ویتامین دی رو تست دادم نرمال بود...چون قبلش دو ماه امپول زدم... مشکلم اینه که حس کردم این ویتامین د ...

خب من فکر کردم دکتر اصلیت گفته بخوری ویتامین دی رو
به نظرم به حرف پرستارا گوش نده !!
چون من خودم خیلی ضرر کردم با گوش دادن به حرف پرستارا

تو کلسی کر فک کنم 400 واحد ویتامین دی هست
در حالت عادی تو بارداری کافیه اما اینکه با مصرف هپارین چطور میشه راستش نمیتونم نظر بدم

رز جون اخه برا من یه هفته بعد از انتقال دیره من تو انتقال قبلی روز 4 تا 7 انتقالم دقیقا علائم حساسی ...

خب مگه با ایمونولوژ مشورت نکردی؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خب من فکر کردم دکتر اصلیت گفته بخوری ویتامین دی رو به نظرم به حرف پرستارا گوش نده !! چون من خودم خی ...

اگه بخورم استرس میگیرم نمیخورمش مثبت شد ماه اینده میرم مجدد تست میدم که در صورت لزوم بخورم...فعلا همین کلسی کر میخورم....پرد هم طبق نظر دکتر رز سفید از پنجشنبه شروع میکنم....

سلام 

ماهی کوچولو مریض دلشکسته غمگین از دیروزمیخواد بهتون بگه چه بلایی به سرش اومده و چه بلایی از سرش گذشته نمیدونه چجوری بگه 

من روز سه شنبه که برای بار چهارم آز بتا دادم رفته بود بالاتر به کلینیک زنگ زدم گفتن فردا صبح زود. اورژانسی بیا ویزیت بشی حتما خارج رحمی داری

چهارشنبه با درد شدید رفتم کلینیک و. سونو داپلر شدم و. هم جنین تو رحمم دیدن و هم دو. تا جنین توی لوله چپ و راست که اونی که تو. لوله راست بود. رشدش بیشتر. بود و بزرگتر بود 

بعد اون توسط سه تا دکتر ویزیت شدم همه مونده بودن چی شده یکیشون گفت ببخشیدا تو چقدر. بدشانسی یکی گفت توی پانزده سال طبابتم اولین مورد بودی که همزمان دوقلویی توی جفت لوله ها داشتی  اون یکی گفت حتی دارو هم نمیتونیم بهت بدیم چون هرلحظه خطر. مرگ داره 

و باید. سریع دربیاریمشون و همون موقع به دکتر رضا نصر زنگ زد و مورد منو براش توضیح داد اونم گفت من دو. به بعد مطبم بگو سریع بیاد خلاصه رفتیم مطب دکتر نصر و. ایشون هم سونو سه بعدی گرفت و. تایید کرد که هردو لوله خارج رحمی دارن و بهم گفت باید تو. کتاب گینس ثبت بشه و خیلی متعجب بود خیلی باهامون صحبت کرد و حتی دلداری هم داد و. بعد. گفت بدون معطلی یک دقیقه هم تو. خیابون نمونی و. سریع برو. بیمارستان و. از اونور. هم خودش به دکترم که معرفیم کرده بود. زنگ زده بود و گفته بوده بره بیمارستان و همون موقع باید. عمل بشم 

ساعت پنج رفتم اتاق عمل دو ساعت عملم طول کشیده بود و توی همین فاصله ویزیت اخر تا بستری لوله چپ. به خونریزی افتاده بوده و لوله راست هم داشته میترکیده 

دکتر گفت فقط یکی دوساعت دیرترمیشد معلوم نبود چی میشد جونتو از دست میدادی 

این وسط هم باید غصه از. دست دادن سلامتیمو بخورم و همزمان شکرگزار خدا باشم که بدتر از این نشده

ولی بدتر از این که هردو لوله مو از. دست دادم الان دیگه هیچ وقت طبیعی باردار نمیشم

میگم کاش مرده بودم دیگه از زندگی هم متنفر. شدم 

نمیدونید توی این دوهفته چقدر. درد و. عذاب و. استرس کشیدم حالا هم با این عمل با درد جسمی و روحی شدم مریض تر و بیمارتر از قبل 

اگر اون دکتر سونوی روز شنبه میفهمید خارج رحمی دارم حداقل اون موقع کوچکتر. بودن و. راحت درشون میاوردن و لوله هام اقلا میموند 

چقدر. زنگ زدم ابن سینا چقدر. رفتم سونو و دکتر اما هیچ چیز نفهمیدن وقتی شدن ۳۳ در ۲۴ و۲۷ در ۲۲ فهمیدن دیگه اینقدر. بزرگ بودن که این بلاها سرم اومد خیلی دارم میسوزم خیلی بهم ریختم بخدا 

دیروز مرخص شدم اومدم خونه که کاش نمیومدم و همونجا مرده بودم و. راحت شده بودم

امروزم اونی که تو رحم بوده رو دفع کردم دکترم دیروز گفته بود اونم دفع میشه 

یعنی هرسه تاش گرفته بوده ولی چه فایده جای اشتباه گرفته بوده و. این یکی هم که تو رحم بوده بخاطر اون خارج رحمی ها از بین رفت

ببخشید. سرتون درد آوردم دوستان من چندوقتی نمیتونم بیام اینجا عذر خواهی میکنم شرایطم اصلا مساعد. نیست درد جسمی با درد و رنج روحی و روانی دیگه چیزی ازم نمیزاره

فعلا خدا حافظ همتون باشه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
من بی بی چک گذاشتم کمرنگ تر شده انگار بتا پایین اومده هیچ علاعم ندارم اون یه ذره حساس شدن سینه هام ه ...

عزیزم این چه کاریه؟

ببین دیگه بی بی چرا میذاری؟

بذار یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم.......

ببین من بعد سونوی قلب که خودت حتما میدونی بتام نجومی شده بوده، یه بار به خاطر این بحث خونریزی بی بی گذاشتم از ترس اول خط دومش افتاد بعد یهویی رفت یعنی ببین چه قدر شوت بود اون بی بی......

پس عزیزم با خودت اینکارارو نکن.......

بی بی چک میبینی بعضا خرابه........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جان اگه خدای نکرده چیزی شده باشه بتای امروز نسبت به دیروز پایین تره ؟ سریع پایین میاد ؟ امروز ج ...

بابا این حرفها چیه؟

دور از جون طرف عزیزشو از دست داده بچه چیزی نشد چرا داری با خودت اینکارارو میکنی؟

ببین این کارات بیشتر بهت استرس میده بعد قراره یه وررجک بیش فعال و استرسی تحویلت بده ها......

برو کیف دنیا رو بکن نهایتش یه بتای دیگه بده البته همون آزمایشگاه قبلی.......

خیالتم تخت باشه اون وروجک چیزیش نشده!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وای من متنفرم از ظرف شستن والا خودم ظرفشویی گرفتم ی لیوان هم نمیزارم کسی خونه من بشوره

دست گل ظرفشویی درد نکنه.......

ظرفهای شام منم بده بشوره........

یا خدااااا😰😰😰 اصلا نمیایم تو میخوای از ما کار بکشی...بابا ما خونه مون کار نمیکنیم بعد بیایم ظرفا ...

توهم نیست عزیزم........

بچه های دوره زمونه هستن دیگه.........

والا ما بچه بودیم دو سه تا بچه دیگه رو هم مدیریت میکردیم حالا من بخوام ظرف بشورم این شیطونک از پاهام آویزونه........

وروجک تو هم که میبینم دست کمی از پرنسس من نداره!!!!!!!

قربونش بشه خاله آنا........

عیب نداره بذار بچسبه بهت و ولت نکنه........

من خونریزی یا دل درد ندارم . ایشالا صب میرم ازمایش و سونو 

سونو چیه دختر؟

همون آز کافیه!!!!!!!

عزیزم مگه سونو نخودچی کشمشه هی بدی به خورد وروجکت........

نه عزیزم تو فقط بتا بده.......

تازه دو هفته بعد اولین آزت میری واسه سونو.......

سلام دوستان ...این درسته که بعد انتقال جنین سبزیجات پخته به جای خام استفاده کنیم؟؟؟  

منظورت از سبزیجات پخته دقیقا چیاست؟

آهان متوجه شدم........

دوستان توضیح دادن کامل.......

ما نیستیم ، داریم میایم ایران ، دیدم شماها سختتونه بالاخره با بچه و اینهمه راه، من یه نفرم با دو تا ...

آمیننننننننننن به لشکر بچه ها..........