2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیز دلم کاملا میفهمت...... اما فقط میتونم بگم ایشالله روزی میاد به این حسرتات میخندی و میگی اگه می ...

ممنون عزیزم واقعا تکی خیلی برای همه کمک میکنی روحیه میدی  یه دنیا ممنون

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفا دعاهاتون دسته جمعی باشه . برای ماهایی هم که مثبت شدیم دعا کنید. من خیلی می ترسم از غربال دوم و طول سرویکس و... همین جوری توهم رشد جنین داشتم. امروز یکی از آشناها رو شنیدم طبیعی هم باردارشده چهارشنبه رفته دکتر امروز وقت زایمان دادن رفته بیمارستان متوجه شده بچه دور از جون همه مرده. فقط دلرم گریه می کنم. البته انگار وزن بچه کم بوده حدود ۲ کیلو یا ی کم کمتر

بچه ها لطفا دعاهاتون دسته جمعی باشه . برای ماهایی هم که مثبت شدیم دعا کنید. من خیلی می ترسم از غربال ...

خدا خودش كمك هممون كنه انشالله بچه ها جواب مثبت بگيرن وبعدش بارداريهاي مون با اين سختي بخير و خوشي تمام بشه

بچه ها لطفا دعاهاتون دسته جمعی باشه . برای ماهایی هم که مثبت شدیم دعا کنید. من خیلی می ترسم از غربال ...

همینطوره سوگل جون،من همیشه به همسرم میگم فکر نکن مثبت شم تمومه تازه اول دردسر و استرساست... انشالله مامانای گروه به خوشی و سلامتی نی نی هاشون رو دنیا بیارن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستان يك هفته بعد از انتقال ميشه آزمايش دادبراي جنين ٥روزه ؟

نه عزیزم عجله نکن........

چون ممکنه بتا دیر بالا بره استرس بگیری.......

ببین مثلا من بتام ۶۰۰ بود روز ۱۵ فکر کن روز ۷ ممکن بود بتام چند باشه......

۷ تا ۱۵ هشت روز فاصلس میشه ۴ تا ۲ روز.......

پس دو به توان ۴ میشه ۱۶.....

یعنی بتام روز هفت میشد حدودای ۳۷ یعنی کافی برد یه کم بتام پایین باشه روز ۷ منفی نشون میداد.......

ضمنا بگم که بتای ۶۰۰ بتای معقول و خوبیه خیلیابتای پایینترم داشتن پس اونا با حساب این دو دو تا ۴ تا روز ۷ قطعا منفی بودن........

پس اصلا عجله نکن!!!!!!!!

به استرسش اصلا نمیارزه!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من 5شنبه بیمارستان بهمن. با دکتر رزاقی هیسترو کردم ک بهم گفت سپتوم داشتم و خراش هم انداخت ول ...

ان شاء ا... همین جور که میگین میشه و بدون ای وی اف مامانی عزیزم
شما حتما باید یه برگه از شرح عمل داشته باشی
بگو برا بیمه میخوام
نمیشه که هیچ مدرکی ندن بهتون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون من ازدوم پری باید آمپولاموشروع کنم احتمالا23دی پری میادالبته اگه عقب نندازم الان دوروزه شرو ...

دم کرده ی اویشن قاعده اوره و میتونه باعث بشه خونریزی شما بیشتر بشه
کلا سیاه دونه و اویشن و دم کرده زعفرون قاعده اور هستن و تو پریود نباید مصرف بشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم پرد رو تو کلی کلا بهد انتقال قبول نداره...... منم به تجویز دکتر زنانم داشتم اما یکم زودتر قطع ...

انا جون چرا دکتر توکلی پرد رو قبول نداره بعد از انتقال؟
نگران شدم
اخه اگه دکتر من سرم نده بهم فقط پرد رو دارم من :((

علتش رو نپرسیدی ازش؟

انا جون چرا دکتر توکلی پرد رو قبول نداره بعد از انتقال؟ نگران شدم اخه اگه دکتر من سرم نده بهم فقط پ ...

لاله جون میشه بپرسم شما کدوم فاکتور ایمنیت بالاست و چقدر بالاست که پرد مصرف میکنی؟

چون برای من تی پی او بالا بود که دکتر گفت لووتیروکسین کافیه، سی دی 56 هم 0.8 از نرمال بیشتره که ایمونولوژ گفت خوبه،مشکلی نیست اصلا...

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
انا جون چرا دکتر توکلی پرد رو قبول نداره بعد از انتقال؟ نگران شدم اخه اگه دکتر من سرم نده بهم فقط پ ...

لاله جان ایشون خودشون به من گفتن یک هفته بعد انتقال پرد رو شروع کن.نمیدونم چرا الان نظرش عوض شده...خیالت راحت باشه مشکلی نیست...منم احتمالا با نظر قبلیش شروع کنم مصرفش رو

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
اخه خودم که پیشش بودم گفت یه هفته بغد انتقال مجدد بخور ولی دیروز گفت نه،یه خانم دیگه هم بود برا اونم ...

رز جون تا حدی راست گفته
کاش قبل از شروع سیکل چک میکردی ویتامین دی رو و نرمالش میکردی

دقیقا علت اینکه دیشب گفتی اصولا هپارین سبک میدن تو بارداری همینه !!
هپارین باعث دیمنرالیزاسیون استخوان و دندان میشه
یعنی مواد سازنده و مفیدشون رو خارج میکنه

پس کلسیم و ویتامین دی رو حتما نیاز داری
اما خب ترست هم یه طرف دیگه اس
به نظرم به حرف دکتر گوش کن

سوگل جان فدات بشم عزیزم سعی کن به چیزای خوب فکر کنی
چیزای مثبت رو سمت خودت و ذهنت جذب کنی
اگه قرار باشه به چیزای منفی فکر کنیم ، این فکرا تا اخر عمر همراهمون هست  
مگه مشکلات فقط تا زمان زایمانه ؟
اتفاقا بعدش خیلی شرایط سخت تر میشه
پس بیا به چیزای خوب فکر کن گلم بقیه اش هم بسپر به خدا

والا لیلا جون راستشو بخوایی منم دقیق نمیدونم چی به چی شد اما یه چیزیو یادمه چون من سری اول منوتروپین ...

آنا جون من یادمه تعریف کرده بودی کخه امپولت رو شکوندی 😂😂
منم از این دسته گلا آب دادم جات خالی 😂