2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
فردا دومی رو باید بدم . عزیزم بخاطر بی بی نیست کلا یه ذره سینه هام دو سه روز پیش حساس شده بودن الان ...

عزیزم نگران نباش، مطمئنم خدا بهترین اتفاقات رو برات رقم زده ، استرسو از خودت دور کن، ان شاءالله فردا خیالت راحت رات میشه.

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین

بچه ها سلام يه سوال من از چهارشنبه كه تخمك كشي داشتم احساس عفونت دارم خوب  اين جورم كه من شنيدم ميگن عفونت باعث نگرفتن ميشه حالا چي كاركنم تا فردا صبح خوب بشم😔

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمین جون منم دقیقا دو روز مونده بود ب موعدم حالتهای پریودی داشتم ولی خیلی خفیف تر ک وقتی روز پریودیم ...

خداکنه همینطور باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
شاید بخاطر تخمک کشی باشه

همون به خاطر تخمك كشي واي چون انتقال دارم دوست دارم زودتر خوب شه 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
نه واقعا تا جاییکه من میدونم امکان پریود شدن تو این شرایط نیست. استرس نداشته باش عزیزم. خودت رو چشم ...

اره شدیدا خودمو چشم زدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من هرچی بهش نزدیک میشم استرس میگیرتم

نه بابا ترس نداره خيلي راحت

ثمین فردا آز داری؟

نه عزیزم احتمالا 19 یا 20دی برم آزمایش اگه تا اونروز پریود نشم البته

ان شالله لک لانه گزینیه. امیدتو از دست نده.

انشالله 

ثمین یدونه هم شیاف اضافه کن .من اون شب دوتا زدم

3تا شیاف میزنما عزیزم.یعنی بکنمش 4تا؟

نه عزیزم احتمالا 19 یا 20دی برم آزمایش اگه تا اونروز پریود نشم البته

ان شاءالله که نمیشی عزیزم...          

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ان شاءالله که نمیشی عزیزم...            

ان شا ءالله

من  برس موی نوزاد گرفتم بعد چند وقت دیدم باز شده رو میز توالته! همسرم خوشش اومده بازش کرده ریش ...

خخخخخخخخخخ.......

هنوز هیچی نشده حسودی دردونتو میکنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجان من ازديشب پايين كمرم حالت گرفتگي داره همش دراز كشيدم نميدونم طبيعيه يا نه تا شنبه كه برم دكتر

عزیزم نگران نباش اما احتیاط کن و استراحت کن......

به پشتم نخواب.......

به پهلو بخواب بالش بذار لای پاهات.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com