2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
من تازه علاوه بر ۳تا شیاف دوتا امپول پروژسترونم داشتم ولی انگار ن انگار، دکترم گفت اصلا مهم نیست

خداکنه منم باردار باشم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

ثمین جون منم دقیقا دو روز مونده بود ب موعدم حالتهای پریودی داشتم ولی خیلی خفیف تر ک وقتی روز پریودیم رد کردم تمام این حالتا رفت  آزمایشم 5 روز بعد از موعدم بود ک منفی شد و داروهام قطع کردم بعد از 5 روز پری اومد اونم خیلی ب مقدار زیاد....ولی من اصلا لک و این چیزا نداشتم انشالله شما باردار شدی و این لکا برای لانه گزینیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا لی لا جون از روزی که پردنیزولون رو خوردم دقیقا سه روزه امروز هر روز ترشح زرد داشتم ولی ...

نه واقعا تا جاییکه من میدونم امکان پریود شدن تو این شرایط نیست. استرس نداشته باش عزیزم. خودت رو چشم زدیا، دیروز میگفتی چرا استرس ندارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
حق داری عزیزم برای همینه که میگن نداشتن بچه یه غمه، داشتنش هزار تا غم این بچه ها تا اخر عمر هر روز ...

دقیقا درسته. من یه بار تو صحیفه سجادیه اونجا که امام سجاد راجع به حق مادر گفته، خوندم که مادر کسی است که درد و زحمت بچه داری و بچه دنیا آوردن رو میکشه اما از این دردا خشنوده! یعنی همین که بچه سالم بدنیا بیاره شاد میشه! مادر یعنی درد بکشی اما از این درد مادری خشنود باشی. ان شالله همه تون مادر بشین بزودی زود. دوستان که برای بعد از نی نی دارشدن dream میکردن، من یاد سختیهای بچه داریم افتادم. درسته سخت بود اما الان باز دلم میخواد خدا یه نی نی دیگه خدابهم بده. باندازه همه شما منم دلم میخواد خدا بهم یه نی نی بده. خدایا بهمه ما یه نی نی بده. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوست جونیا من ترشح قهوه ای دارم باید منتظر پریود شم انگاری باز نشد.روز 25 سیکلمم هست

ان شالله لک لانه گزینیه. امیدتو از دست نده.

اگه همراه آمپولا بخوام عسل و سیاهدونه بخورم مشکلی داره؟

بنظر من عسل و سیاهدونه رو قبل از سیکل باید استفاده کنین. اگه سیکلتون شروع شده بنظر من بهتره نخورین.

پرپرییی جونم، چطوری؟؟ صبح دیدم پست گذاشتی انقدر خوشحال شدم گفتم حتما پرپری باردار شده. به فال نیک بگ ...

لييييلا جوووونم عششششگم خوبي ؟؟؟ دكترم گفت اقدامو داشته باش، مرسي روحيه ميدي دوستم، اميدوارم خبراي خووووب باشه هر روز اينجا و به زودي ليلاي مهربونمونم مامان فينگيلاي ناز و سرحال بشه

خوب میتونی فقط بگی هیستروی تشخیصی بده و خراش بده واست بعد بر اساس نتیجه هیسترو میبینی چی کار میشه کر ...

مرسي عزيزم همين كارو ميكنم دكتر جديده كه رفتم هم تخصص اينجور چيزارو داره احتمالا بگم خودش انجام بده اگه نشد خداي نكرده مرحله آخر ميرم تهران

این چیزیه که در نهایت خودت باید تصمیم بگیری هر کدوم از ما حرفی بزنیم شاید باز ته دلت یه ترسی بمونه ...

مرسي از راهنمايياتون به خدا هر جمله اي كه ميگين كلي كمك ميكنه به آدم، اميدوارم زودي مامان شي عزيزم