2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

ببخشیدا دوستای گلم ان شالله همگی زود زود نی نی هاتونو بغل کنین. توروخدا فکر نکنین ضدحال میزنم. اما من تجربه خودمو میگم. خدا کنه ناراحت نشین. من خودم از روزی که بچه ام بدنیا اومد تا یکسالگی که کارم فقط شیر دادن و بچه عوض کردن و بچه بغل کردن برای آروم کردنش بود. فقط دو یا سه ساعتی که میخوابید وقت میکردم غذا درست کنم برای ناهار وشام باهم! جاروبرقی که خیلی کم وقت میکردم بکشم. الانم که 4 سالشه خونمون همیشه بازار شامه. بخاطر بچه هر جایی نمیتونم برم. تا سه سالگیش که تا میرفتیم بیرون یه بادی بهش میخورد، مریض میشد وگاهی کارش به بستری شدن هم میکشید. بخدا تازه افسردگیم خوب شده! و بفکربچه دوم افتادم تاپارسال اسم نی نی کوچولو میومد یاد بیخوابیهای اوایل بدنیااومدنش میافتادم! البته بگم من توشهر غریب کمک نداشتم همه کارامو خودم باید انجام میدادم برای همین انقدر بهم سخت گذشته! توروخدا حلالم کنین! 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشیدا دوستای گلم ان شالله همگی زود زود نی نی هاتونو بغل کنین. توروخدا فکر نکنین ضدحال میزنم. اما م ...

حق داری عزیزم
برای همینه که میگن نداشتن بچه یه غمه، داشتنش هزار تا غم
این بچه ها تا اخر عمر هر روز یه مساله ای دارن که باید براش استرس داشته باشیم
اما خب چه میشه کرد
عشق مادری فراتر از این حرفهاست انگار

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

دوست جونیا من ترشح قهوه ای دارم باید منتظر پریود شم انگاری باز نشد.روز 25 سیکلمم هست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مگه میشه ادم هم روزی 3تا استرادیول بخوره هم 3تا شیاف سیکلوژست بازم پریودشه بدون اینکه وقفه بندازه تویه شیاف گذاشتن؟اعصابم بهم ریخت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین من خونریزی قرمز داشتم روز دوازدهم .نگران نباش.منتظر ازمایشت باش

دیگه اصلا نمیتونم آروم باشم دقیقا من همیشه 1روز قبل از پریودم همین رنگ ترشح رو دارم و همین شکم درد .

سلام به همه شیطونا و دوستای خوبم. بهار جون فکر فلافل رو کلا بیخیال به من نمیسازه!! خخخ

لیلا جونم من پاستا دوست ندارم!!!! البته خیلی چیزا دوست ندارم، مثل مرغ، سیب زمینی چه پخته چه سرخ شده، تخم مرغ و خیلی چیزای دیگه، همسرم یه وقتایی به شوخی بهم میگه بابات خدابیامرز تو تربیتت کوتاهی کرده!!!!!! 

رز جون آب شیر تو کلمن!!!!

اما چون عاشق آتیش درست کردنم باشه کباب با من. لیلا جون برا اینکه آشپزخونه ات بهم نریزه ظرف یه بار مصرف میگیریم!!!

راستی دخمل آناجون عاشق ژله است، یکی زحمت ژله رو بکشه. 

رز جون هم کیک میگیره شیرینی مثبت شدن بتاش

ایشالا همیشه شاد باشین همتون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دیگه اصلا نمیتونم آروم باشم دقیقا من همیشه 1روز قبل از پریودم همین رنگ ترشح رو دارم و همین شکم درد .

ثمین جون واسه قضاوت زوده به خدا. انقد خودت رو آزار نده، بعدم با اینهمه هورمونی که داری مصرف میکنی که پری نمیشی.

من یه خانومی رو تو مطب دکترم دیدم، میکرویی بود اومده بود وقت زایمان رو دکتر بگه بهش. بعد میگفت تو این 9 ماه سر موعد پری همون حالتای پری رو داشته، و حتی کمی لک و خونریزی خفیف. پس دلیل نمیشه شما مثبت نشه آزمایشت عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ثمین جون واسه قضاوت زوده به خدا. انقد خودت رو آزار نده، بعدم با اینهمه هورمونی که داری مصرف میکنی که ...

نمیدونم والا لی لا جون از روزی که پردنیزولون رو خوردم دقیقا سه روزه امروز هر روز ترشح زرد داشتم ولی الان چک کردم قشنگ رنگش قهوه ای کمرنگ شده شکم درد پریودی دارم من اصلا کار نمیکنم تویه خونه استراحتم فقط دیروز ی برنج پختم خم و راستم نشدم خیلی ناراحتم .یعنی ممکن نیست با اینقدر شیاف و استرادیول پریود بشم؟

امروزم جمعست اصلا نمیتونم بزنگم مطب دکترم سرگردون موندم یعنی شیافمو بیشتر نکنم؟

امروزم جمعست اصلا نمیتونم بزنگم مطب دکترم سرگردون موندم یعنی شیافمو بیشتر نکنم؟

سلام ب همگی

ثمین جون اصلا نگران نباش،اتفاقا نشونه خوبیه،من خودم از روز پنجم ترشح کرم رنگ داشتم ک چند روز بعدش قهوه ای شد گاهی قشنگ خونی رقیق، و تا ۸ هفته هم ادامه داشت همراه با درد پری طوریکه گریه میکردم، ولی خداروشکر باردار بودم،الان تو اون تایپیک اقدامی ها دیدم نگذانی گفتم حتما بیام بهت بگم ک بیخود ب بدنت استرس ندی

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام ب همگی ثمین جون اصلا نگران نباش،اتفاقا نشونه خوبیه،من خودم از روز پنجم ترشح کرم رنگ داشتم ک چن ...

خواهری واقعا؟الان ترشحم قهوه ای کمرنگه خیلی پررنگ نیست ولی قبل پریود یکروز قبلش همیشه همینن انگار داخل شکمم اتیش گرفته انقدر داغه