2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
😂😂واااای آب شیر، 😂😂، خداااااا الهی که همچین بتات تپل مپل بشه ، کلیییی بخندیم و شاد باشیم. منفجر ...

ظرفهارو بزار تو لگن توی حمام میشوریم واست والا بوخودا اگه ظرفهارو نشوریم و بریم از خونت حتی شده باشه ی هفته تو خونت بمونم میمونم ولی ظرفهاتو میشوریم😆

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ...این درسته که بعد انتقال جنین سبزیجات پخته به جای خام استفاده کنیم؟؟؟ 

عزیزم دلیل اینکه میگن بعد از انتقال یا توی دوران بارداری از میوه جات یا سبزیجات خام استفاده کنین اینه که ، برای جلوگیری از توکسوپلاسما توی دوران بارداریِ، یا باید سبزیحات رو خودت بشوری با مایع مخصوص ضد عفونی کننده و یا اینکه پخته بخوری که خیالت راحت باشه چون پخته در اثر حرارت از بین میره،برای همین میگن کوشت خوب بپزین یعنی طوری که رنگش قرمز نباشه یعنی مشکل حل، سعی کنین فقط خونه خودتون سبزی خام بخورین اونم به روشی که گفتم، در بقیه موارد پخته تا دلت میخواد بخور چون ریسک نداره.

ظرفهارو بزار تو لگن توی حمام میشوریم واست والا بوخودا اگه ظرفهارو نشوریم و بریم از خونت حتی شده باشه ...

ما نیستیم ، داریم میایم ایران ، دیدم شماها سختتونه بالاخره با بچه و اینهمه راه، من یه نفرم با دو تا بچه بالاخره راحت تره، میام ، مشکل حل شد، 😂😂

ظرفهارو بزار تو لگن توی حمام میشوریم واست والا بوخودا اگه ظرفهارو نشوریم و بریم از خونت حتی شده باشه ...

وای بهار خدا بگم چکارت نکنه خیلی خندیدم به این پستت...لگن حموممممممممم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
یا خدااااا😰😰😰 اصلا نمیایم تو میخوای از ما کار بکشی...بابا ما خونه مون کار نمیکنیم بعد بیایم ظرفا ...

خب پس من میام دیدی بهتره 😂😂،میام ترشی هم از بقالی میخرم میارم، واااای بچه ها از شوخی گذشته چه خوب این فکرا، هممون بچه بغل ، آخی ، چه ناز،

بهار عزیزم رستوران غذاش خوب نیست، یه پاستا میپزم دور هم میخوریم، کلا کار 5 دقیقه است.

من خونریزی یا دل درد ندارم . ایشالا صب میرم ازمایش و سونو 

پس اصلا برای چی به خودت استرس میدی دختر خوب، با خون و درد بارداری رو به پایان میرسونن ، اصلا نگران نباش، فردا میای خوش خبر.

خب پس من میام دیدی بهتره 😂😂،میام ترشی هم از بقالی میخرم میارم، واااای بچه ها از شوخی گذشته چه خوب ...

به به پاستای خانم ایتالیایی خوردن داره ها....

واقعا فکرشم شیرینه...کاش میشد همچین اتفاقی بیفته دور هم جمع شیم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان ...این درسته که بعد انتقال جنین سبزیجات پخته به جای خام استفاده کنیم؟؟؟ 

شاید بخاطر مشکل تیرویید اینو گفتن. چون بعضی سبزیجات خامش مانع جذب ید میشه اما پخته اش این اثرو نداره!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
به به پاستای خانم ایتالیایی خوردن داره ها.... واقعا فکرشم شیرینه...کاش میشد همچین اتفاقی بیفته دور ...

کلا یه دیگ آبجوش یه سس گوجه است ، انقدر من عاشق آشپزیم، فکر کن خیلی خونه رو تمیز میکنم، دوست دارم همه چیز برق بزنه ولی آشپزی دوست ندارم فقط چون شکمو هستم غذا درست میکنم، به هیکلم نمیاد ولی من غذا خیلی دوست دارم، 

خدارو چه دیدی شاید شد ایشالله 

واااای کاش میشد پیامای اضافیمو پاک کنم، از همین جا از همه دوستان عذر خواهی میکنم ، خواستم جو یکم شاد و خنده بشه .

با تشکر.

خب پس من میام دیدی بهتره 😂😂،میام ترشی هم از بقالی میخرم میارم، واااای بچه ها از شوخی گذشته چه خوب ...

لیلا هعی خدا با بچه هامون تو غذا درست میکردی میرفتیم پارک با بد مینتون و بلال با من جوجه هم رز میاورد لی لا کباب میکرد واسمون هعی خداااااا ....ی لحظه برید تو حس....با چادرای گل گلی رو سرمون تخمه شکوندنهای یواشکیمون زیر چادر سر پا گرفتن و جیش کردن پشت درختای بچه هامون😊

من بی بی چک گذاشتم کمرنگ تر شده انگار بتا پایین اومده هیچ علاعم ندارم اون یه ذره حساس شدن سینه هام ه ...

نه هيچي نشده عزيزم بي بي ر و ول كن ازمايشت عالي بود نهايت دوباره تكرارش كن استرس دعوا تاثيري نداره تجربه دارم كه ميكم بهت .