2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام لاله جون، منم میدونم و همینو گفتم که اگر فرمول رو داشته باشن میتونن خودشون تولید کنن و اسمشو بز ...

لیلا نگفتم هیچ کشوری نمیتونه تولید کنه، گفتم هیچ کشوری حق نداره با اسم تجاری کشور دیگه دارویی وارد بازار کنه

اصولا هم این اتفاق نمیوفته که کسی بتونه عینا خود فرمول رو بسازه ، برای همین اصولا یه تفاوت جزیی تو اسم ها هست
البته من تو لیست داروها نگاه نکردم ، اما اگه ایتالیا و کانادا یا هر کشوری دیگه هم گونال دارن حتما فرمولش رو پیدا کردن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا دومی رو باید بدم . عزیزم بخاطر بی بی نیست کلا یه ذره سینه هام دو سه روز پیش حساس شده بودن الان ...

عریزم دیدی که سوگل و مینو هم گفتن تا 6 هفته علایم نداشتن بعد تو از روز اول انتقال دنبال علایمی و خودتو اذیت میکنی....

الان برو قران یا دعا بخون فکرای بد رو هم از خودت دور کن و فردا صبح از بده ببین چه رشد خوشگلی کرده بتات بیا بهمون بگو ما هم ذوق کنیم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم نگران نباش ، این قرص هیچ ضرری نداره ، عدد 5 هم زیاد، باز آزمایشگاه و استانداردها ممکن یکم متفا ...

فدات عزیزم ممنون انشالله همه منتظرا مامان شن 😙 

خداجونم شکرت       
فدات لیلا جون . یعنی هورمون پایین میاد ؟ خدا کنه به خیر بگذره  

بزار یه چیزی برات بگم از تاپیک اجنبیا 

😂😂 یه نفر مثل خودت شده بود بی بی زد مثبت شد رفت آزمایش داد بتا مثبت شد بعد باز بی بی زد بی بی کمرنگ شد بعد هم خونریزی داشت دیگه گفت تموم، اتفاقا بهش گفتم نترس برو دوباره بتا بده، خیالت راحت بشه، بتای دومشو داد خیالش راحت شد، اونم دو تا جنین داشت.

عزیزم خدای نکرده چیزی بشه بتا چنان افتی میکنه، ببین من اونسری سقط شد ، رفتم بیمارستان ازم بتا گرفتن خیلی بالا بود، ولی من خونریزی داشتم به منم گفتن توی سونو ختم بارداری ، فرداش بتا دادم یهو رسید به 140، وقتی توی سونو ساک رو میبینن بتا خیلی بالاست. در حد وحشتناک افت میکنه.

درضمن اون علامت سینه ها که داشتی مال هورمون و مخصوصا پروژسترون، پس فدات شم تو آزمایش خونو ول کردی به علایم داری خودتو اذیت میکنی. 

سس قرمزش با لی لا😂😂😂😂خیار شور و اون ترشی هایی ک میزارن تو نونش با لیلا....فلافل ک من کامل نمیدم ...

خداییش ما دیگه اخر دست و دلبازا هستیم... یه فلافل با شرکت دهها نفر...

لی لا کجایی بیا سس افتاد گردنت...

منم برا اینکه گرون درنیاد برام اب شیر پر میکنم تو کلمن میارم یخم میندازم قشنگ تگری هم میشه....😜😜

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لاله ، من حتی اونموقع هم که مثبت شدم بی بی چکم قبلش منفی شد ، یعنی بی بی اینجوریه با من ، کلا بی بی ...

😐 نگوووووووووووووووووو

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بزار یه چیزی برات بگم از تاپیک اجنبیا  😂😂 یه نفر مثل خودت شده بود بی بی زد مثبت شد رفت آزمای ...

من خونریزی یا دل درد ندارم . ایشالا صب میرم ازمایش و سونو 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان ...این درسته که بعد انتقال جنین سبزیجات پخته به جای خام استفاده کنیم؟؟؟ 

من نشنیدم عزیزم تا حالا
اما شاید بقیه دوستان تجربه داشته باشن

خداییش ما دیگه اخر دست و دلبازا هستیم... یه فلافل با شرکت دهها نفر... لی لا کجایی بیا سس افتاد گردن ...

😂😂واااای آب شیر، 😂😂، خداااااا الهی که همچین بتات تپل مپل بشه ، کلیییی بخندیم و شاد باشیم. منفجر شدم از خنده، من ماشین ظرفشویی ندارم، نمیشه ظرف بشوریم چون سینک ظرفشویی هم برای اینکه برق بیفته با سرکه میشورم دیگه نمیشه هی ظرف بشوریم جرم آب میگیره بعد هی باید بسابم، دور فلافلا کاغذ بپیچین .