2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
لیلا شماها ب من نزدیکین من ب شماها دورم😂😂😂😂😂😂

من اصلا مسافت برام اهمیتی نداره، یعنی خیالت راحت، تو بشین ما هر جوریه خودمونو میرسونیم 😂😂😂😂😂

الان پریود نشدم نمیدونم چرا، چیکار کنم پریود شم؟

مردم از خنده بهار 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا ب خدا تو ی هر پستی ک جواب بچه ها رو دادی ی ناهار مهمون بهار هستیم اون گوشه موشه های پستت هست😂😂😂😂😂ولی خارج از شوخی چشمم قدمتون رو چشمام بالاخره ی کلبه درویشی و ی نون پنیری هست ک در خدمتتون باشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا مسافت برام اهمیتی نداره، یعنی خیالت راحت، تو بشین ما هر جوریه خودمونو میرسونیم 😂😂😂😂😂 ا ...

اصلا چرا تو بیای من خودم میام با قورمه سبزی و فسنجون و ته چین😂😂😂😂......ی بی بی بزن عشقم شاید خبرایی باشه انشاااااااااالله

اصلا چرا تو بیای من خودم میام با قورمه سبزی و فسنجون و ته چین😂😂😂😂......ی بی بی بزن عشقم شاید خبر ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وااااای تو اصلا یکی یه دونه خودمی ، منفجر شدم از خنده،خب از همون روز که با لی لا هی حرف غذا میزدین منم یه جایی بودم وقتی پستارو خوندم ، هوس کردم گفتم برم انتقام بگیرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خودم که نمیتونم درست کنم کجا بهتر از خونه بهار 😂

اتفاقا رز قرار بود اتوبوس بگیره بیاد خونه من به خاطر دستشویی دسته جمعی با همه گروه ، بیاین، غذاتونم که میارین 😂😂😂😂 یه لحظه فقط تصور کن اینایی که گفتمو 

بی بی زدم منفی بود ، مرده شور این بی بی رو ببرن ، نشد مثبت بشه یه بارم ما شاد بشیم ، بی بی چک 50 تا خریده بودم دفعه پیش الان شد 48 😂😂😂😂😂😂

عزیزم یه نکته ای رو خواستم بهتون بگم در مورد داروها...💐🌹 اینکه میگین نمیتونه با نام تجاری یکسان ب ...

لیلا جان اینکه من گفتم جزو قوانین داروسازی و بین المللی هست
و مطمئنم درسته
اینکه الان ایتالیا یا کانادا مثلا گونال تولید میکنن ، یعنی فرمول تولید دقیقا همون مولکو لهایی که تو گونال هست رو دارن وگرنه نمیشد اسمش رو بذارن گونال
و علت اینکه ایران اسمش رو گونال نذاشته به این خاطر هست که یه تفاوت هایی  داره مولکول این دارو با مولکول گونال واقعی ، حالا میتونه این تفاوت خیلی جزیی باشه ، مثل انواع پروژسترونی که تولید شده و همه هم اسمشون فرق داره با هم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
من هم مشکل انعقادیم زیاده،باید تا اخر بارداری بزنم، گفتن سلکسان جوابگوی مشکلم نیست بهتره هپارین بزنم ...

اره عزیزم نگران نباش هپارین برای خود بچه مشکلی ایجاد نمیکنه و داروی امنی هست 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

من بی بی چک گذاشتم کمرنگ تر شده انگار بتا پایین اومده هیچ علاعم ندارم اون یه ذره حساس شدن سینه هام همش چند ساعت بود اون استرس لعنتی مطمعنم کار دستم داده چون گریه کردم بدجور استرس گرفتم بعد اون دیگه اون یه ذره علاعم رفت . خدایا اخه چرا هنوز جنینم رشد نکرده اینجور شد یعنی رشدش متوقف شده ؟ یعنی چی ش اومده دارم دیوونه میشم       فک کردم بدبختیام و روزای سخت تموم شده حالا چه خاکی به سرم بریزم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وااااای تو اصلا یکی یه دونه خودمی ، منفجر شدم از خنده،خب از همون روز که با لی لا ...

فداااااااات بشم عزیزم تو هم جیگر سکرت منی😂😂😂😂😂😂😂اتوبوس با رز غذاش با من ....اون دوتای دیگه هم بزن خیال خودت و بی بی چکات راحت شه....اشکالی نداره بی بی چک واسه تفریح ماست ولی اگه تا دو سه روز دیگه نشدی برو آزمایش بده

لیلا جان اینکه من گفتم جزو قوانین داروسازی و بین المللی هست و مطمئنم درسته اینکه الان ایتالیا یا ک ...

سلام لاله جون، منم میدونم و همینو گفتم که اگر فرمول رو داشته باشن میتونن خودشون تولید کنن و اسمشو بزارن گونال.

ولی شما چون تو پستت گفتی هیچ کشوری نمیتونه گونال تولید کنه، و وارد بازار کنه ، اینو گفتم.

ممنون بابت توضیحت، چون تو پستم هم گفتم نمیدونم چرا اسامی دارو رو تغییر میدن که متوجه شدم به خاطر تفاوت در فرمولِ.

میتونه نشون بده ولی ممکن بتا پایین باشه، چند تا جنین انتقال داده؟  اینجا به ما میگن برای جنین ...

يه دونه جنين ،شنبه روز هفتم ميشه ،بله شنيدم جنين ٥روزه رو ميگن بعد از ده روز آزمايش بدين 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وااااای تو اصلا یکی یه دونه خودمی ، منفجر شدم از خنده،خب از همون روز که با لی لا ...

لیلا جانم فعلا استراحتم نمیتونم بیام بذار نی نیم دنیا بیاد یهو میارمش که گند بزنه خونه و دستشویی خاله لیلاش....ناهارم بهار قراره بهمون فلافل با اب معدنی بده میاریم همونجا دور هم میخوریم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
من بی بی چک گذاشتم کمرنگ تر شده انگار بتا پایین اومده هیچ علاعم ندارم اون یه ذره حساس شدن سینه هام ه ...

عزیزم، میخوای آرامش داشته باشی برو بتا بده، نشین که نگرانی از همه چیز بدتر، بچه هم خدای نکرده با غم و غصه و گریه و زاری چیزیش نمیشه، خیالت راحت باشه، به نظر من برو یه بتا بده عددشو ببینی آرامش میگیری.