2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
مينو جون عزيزم من هم بد نيستم ، فكرم مشغول آزمايش قندم هست ، آزمايش با قند ٥٠ گرم گلوكز دادم يك مرحل ...

مامان سبحان بامیه قند رو می یاره پایین اگر تو فریزر داری خورشت درست کن واسه بچه هم ضرر نداره. ی چیز دیگه هم چوب پرک وسط گردو هست دم کرده اش اما تو بارداری نمی دونم

عاطی،شکر خدا  خیلی خوشحال شدم ان شاءالله  نه ماه بارداریت به سلامت بگذرونی نی نی سالم بدنیا بیاری 

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهی کوچولو هیچ خبری ازش نیست ان شاءالله خیر باشه

بخاطرتمام داده هایت شکر   یا ارحم الراحمین    خدا یا به خودم خانواده ام سلامتی بده خدایا بهم فرزندانی،صالح وسالم عطا بفرما من ضعیفم تو قوی رحم کن بر من ضعیف یا ارحم الراحمین 

من امشب دلم خیلی گرفته چقدر زن ها بعضی ها شکرخدا شکرخدا راحت باردار طبیعی  میشن  بقول خودشون شوهرشون کنارش رد میشن باردار میشن  نه از خارج از رحمی میدون چیه نه میکرو  البته شکرخدا خدا برای همه همینطور باشه بچه ها دیگه از اینکه خبر بارداری کسی رو بفهمه میترسم  خجالت میکشم دست خودم نیست 

وقتی میشنم جایی همه به جاریم میگن بزار یه بچه دیگه  بیار  هی شوهرش میگه یه دختر داشته باشیم (دوتا گل پسر ما شالله دارن)قلبم انگار فشرده میشه چکار کنم  لوله هام بخاطر خارج از رحمی ازدست دادم 

دوبار میکرو منفی 

هر بار در انتقال پردنیزلون  میخوردم قرص تقویتی  امپولی برای رشد ضخامت رحمم بهم تزریق واژینال کردن چسپ جنین  نمیدونم چکار کنم 

من امشب دلم خیلی گرفته چقدر زن ها بعضی ها شکرخدا شکرخدا راحت باردار طبیعی  میشن  بقول خودش ...

عزيزم دركت ميكنم منم ٥بار منفي شد چقدر عمل كردم چقدر بدو بدو تهران رفتن اينجا اين دكتر اون دكتر چقدر خرف خوردم از عزيزترين و نزدكترين افراد تا دور ترين الان خداروشكر ني ني اومده ولي كلي مشكل دارم امشب تنهام خيلي دلم گرفته ميترسم همش ميكم عاقبت اين راه چي ميشه خدا بخير بكنه خوشبه حال اون افراد كه راحت باردار ميشن ولي ماها هم چكاركنيم دست خودمون نيست كه بايد خودمونو بسپاريم بخدا و تاجاييكه دست خودمونه تلاش كنيم توكل به خدا

بچه تا میگن تو بارداری باید هپارین با وزن مولکولی کم تجویز بشه مثل انوکساپارین  ولی هپارین وزن مولکولی پایین نداره که نکنه خوب نباشه..وای خدا من وسواس گرفتم همش درگیر داروهامم...لاله جان شما فکر میکنم سردربیاری لطفا نظرتو بگو....😢

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
طول دهانه رحم اگر اشنباه نكنم 

شما مشکل پایین یودن جفت هم داشتی یا نه؟ معمولا غربتل اول طول سرویکس هم تو گزارش نوشته می شه. می خوای باز گزارش غربالت رو ببین .‌سونوگراف می نویسه

بچه تا میگن تو بارداری باید هپارین با وزن مولکولی کم تجویز بشه مثل انوکساپارین  ولی هپارین وزن ...

هپارین رو برا چی تجویز میکنن عشقم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خانما همه باید قبل از میکرو هیسترو یا لاپارا کنن؟ 

نه بابا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
پس چه کسایی باید انجام بدن؟

خوب اصولا کسانی که میکرو میکنن قبلش عکس رنگی میگیرن برا من که اینطور بوده من به شخصه پولیپ داشتم هیسترو شدم.لاپرا هم شدم انسداد لوله چپ داشتم اصلا برا خودم کلکسیونی بودم انتظار ننه شدنم داشتم 

قربونت عزیزم دوتا جنین ۵ روزه

مباركه گلم ايشالا صحي وسالم بغل بگيريشون عزيزم 😘🤗🤗🤗🤗🤗

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤