2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
آنا جون تویه این 10سال و 7ماه مامان و خواهرام هرجا رفتن بجایه اینکه برا من سوغاتی بیارن برا بچه ی ند ...

من  برس موی نوزاد گرفتم بعد چند وقت دیدم باز شده رو میز توالته!

همسرم خوشش اومده بازش کرده ریشش رو باهاش شونه میکنه!!!!!!!!

بعد میخنده میگه میرم واسه نی نی خوشکلترش رو میخرم خخخخخخخ

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من  برس موی نوزاد گرفتم بعد چند وقت دیدم باز شده رو میز توالته! همسرم خوشش اومده بازش کرده ریش ...

ان شا ءالله بزودی میرین باهم برس نینی جونی میخرین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  برس موی نوزاد گرفتم بعد چند وقت دیدم باز شده رو میز توالته! همسرم خوشش اومده بازش کرده ریش ...

این ی قلم رو ندارم خوب شد یادم انداختی 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باسلامتی گلم 😊😊🌹 انشااله از این به بعدتا آخر عمر مامانی صدات کنن🙏🙏🙏 رز جان اگه تونستی ب ...

ممنون عزیزم...

دو ماه قبل سیکل ب6 ب12 داشتم و اسپرین

همراه ال دی پردنیزولون شروع کردم

2 تا از ال دی مونده بود یک سوم دیفرلین تزریق کردم

روز اول پری سونو شدم و از روز سوم استرادیول داشتم

یک هفته قبل انتقال پرد رو قطع کردم

11 روز قبل انتقال ای وی ای جی زدم

و روز 11 سیکلم مجدد سونو شدم ضخامت تری لاین 7 و نیم بود

از روز 11 مدت 5 روز پروژسترون شبی یکی زدم 

و امروز روز 16 پری ساعت 11 انتقالم شد

جنینم رو روز سه شنبه ساعت 12 ظهر از فریز دراوردندکه بلاست بشن و از پنج تا جنین سه تاش به رحمت ایزدی پیوستن و دوتاش بلاست شدن و مناسب انتقال

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ممنون عزیزم... دو ماه قبل سیکل ب6 ب12 داشتم و اسپرین همراه ال دی پردنیزولون شروع کردم 2 تا از ال ...

انشالله که مامان شدی چند روز دیگه باید منتظر بتای تپل مپل باشیم؟

لی لا جون جوابش رو گرفتم ۱۴۳۷ الان دو هفته بعد از انتقالمه جنین ۵ روزه یعنی تقریبا سه هفته . خوبه به ...

مبارکه عزیزم...دست راستت رو سر من.خخخخ

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
انشالله که مامان شدی چند روز دیگه باید منتظر بتای تپل مپل باشیم؟

اووووه حالا کو تا بتا....28 و 30 دی نوشته ازمایش...

اووووه حالا کو تا بتا....28 و 30 دی نوشته ازمایش...

انشالله که مثبته برا من تاریخ نزده ولی من احتمالا 19 ام برم

ممنون عزیزم... دو ماه قبل سیکل ب6 ب12 داشتم و اسپرین همراه ال دی پردنیزولون شروع کردم 2 تا از ال ...

رز جانم انتقالت مبارکه. انشاءالله با یه بتای تپل شادمون کنی و این دو تا نی نی محکم بچسبن به دل مامان رزشون

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سری پیش بهم هپارین داده بودن سختم بود و تنم کبود بود چون روزی دو تا باید میزدم.اینبار گفتم سلکسان بدین روزی یکی بزنم دکتر توکلی قبول نکرد گفت اونا ضعیفترن افاقه نمیکنن برای مشکل تو باید هپارین بزنی...

از اون ور هم قرار بود هفت روز بعد انتقال پرد رو شروع کنم باز توکلی گفت نه نیاز نیست بخوری!!!گفت مگه میشه خودش گفته بهم پرستار سه بار رفت پرسید گفت نیاز نداره....

بعد برداشتن برام قرص ویتامین دی 1000 دادن.حالا جالبه که قبل انتقال اومد توضیحات بده گفت ویتامین دی مصرف نکنید!!! رفتم پرسبدم میگن چون هپارین داری ویتامین دی افت میکنه،گفتم باعث سقط و نگرفتن جنین نشه؟میگه نه 5000 ضرر داره این 1000 مشکلی نیست،....

میگم کلسی کر میخورم دی هم داره خب میگن نه کلسیم ساده بخور با دی...

الان میترسم هم بابت پرد هم ویتامین دی...

بتظرتون پرد رو بخورم؟دی رو نخورم بجاش همون کلسی کر رو ادامه بدم...؟؟؟؟

امروز از شانس من پنجشنبه بود و همه عجله رفتن داشتن...اصلا نتونستم به حرفاشون اعتماد کنم

جنینامم دیدم گفتن بد نیست خوبه...بین مرحله کامپکت و بلاست هستن،یعنی بلاست رو رد کردن؟

راستی gcsf هم نیم ساعت قبل انتقال زیر جلدی به بازو زدم