2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
نه اتفاقا دکتر بسیار مهربونیه بهش بگی مطمئن باش برات مینویسه مگه سینال و مریونال ایرانیه؟فقطم داروها ...

عزیزم سینال اف تا حایی که میدونم ایرانیه اما مریونال من خارحیشو داشتم.......

والا انقدر خارجی و ایرانی قاطی پاتی شده دقیق نمیشه چیزی گفت......

مثلا من منوتروپین ایرانیم داشتم آلمانیم داشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سینال ایرانیه مریونال خارجیه اون موقع داروخونه ی خود مرکز مهر میخریدم راحت بودم از این نظر همه ی ...

داروخونه ی آراد زیر مطب دکتره .داروخونه ی دادرس هم 4راه میکائیل هستش.روی جعبه های سینالم 1کلمه هم ایرانی نوشته نشده بود دونه ای هم 49هزار بود فکر نکنم ایرانی بوده باشه.نگران نباش عشقم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سینال اف تا حایی که میدونم ایرانیه اما مریونال من خارحیشو داشتم....... والا انقدر خارجی و ایر ...

سینال من اخه اصلا روش هیچ ایرانی ننوشته بود نمیدونم دقیقا شاید من اشتباه میکنم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به من که هیچ کدومو ندادن تا حالا تازه انتظارم دارم مامان بشم 

ثمین جون چه ربطی داره؟

من این هاش سی جی رو میکروی دومم هم داشتم ولی منفی شدم.......

مهم اصل کاریاست که برا تو در نظر گرفته شدن.......

پس فکرای منفی رو بذار کنار.......

به فکر سیسمونی و چیدن اتاقشون باشن.......

ایشالله دو سه تایی هم قراره بشن برا جبران این همه سال انتظارت......

پس از الان شروع کنی همین بتونی تا نه ماه کارای مقدمات تشریف فرماییشونو انجام بدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورك آنا جان شما خيلي خوب پاسخ ميدين ،خواهرم روز ٧انتقالشه ديروز لك صورتي ديده به دكترش پيام داده جو ...

فدات عزیزم.......

ببین میتونه نشونه لانه گزینی هم باشه.......

معمولا لک رو میگن یه روز استراحت رو بیشتر بکنه اگه قطع شد یعنی لازم نیست تغییری تو داروهاش بده اگه ادامه داشت داروشو بیشتر میکنن.......

ایشالله که برا خواهرت نشونه لانه گزینیه........

ثمین جون چه ربطی داره؟ من این هاش سی جی رو میکروی دومم هم داشتم ولی منفی شدم....... مهم اصل کاریاس ...

آنا جون تویه این 10سال و 7ماه مامان و خواهرام هرجا رفتن بجایه اینکه برا من سوغاتی بیارن برا بچه ی نداشتم سوغاتی اوردن.3چمدون پر از لباس نوزاد و حوله و پیشبند .و لحاف و تشک و پتو .چند روز پیش اینقدر حرصم گرفته بود میخواستم بدم شیرخوارگاه .همسرم نذاشت گفت دلم روشنه اینبار منم فعلا دست نگهداشتم .وقتی میبینمشون دلم ی جوری میشه

سینال ایرانیه مریونال خارجیه اون موقع داروخونه ی خود مرکز مهر میخریدم راحت بودم از این نظر همه ی ...

لاله جون در کل مریونال ظاهرا کم پیدا شده.......

من اون زمانم نمیتونستم پیدا کنم یعنی هر دو میکروی اول و دوم برام مریونال تجویز شد ولی پیدا نکردم معادل گرفتم اما بار سوم دیگه گفتم مجبور بشم دونه دونه پیدا کنم حتما مریونال میگیرم که شانس آوردم راحت پیدا کردم اما ظاهرا بعدا بچه ها میگفتن سخته و پیدا نمیشه......

parpar جون می شه بگی هیسترو سرپایی به چه صورته؟ احتمالا دکتر آصف جاه تو اسفند می خواد برام انجام ب ...

مثل سونو يه كم سخت تر البته درد اينا نداره، دكتر آصف جاه با لاپرا كيست و چسبندگي رو برداشت مشكلو حل كرد ظاهرا

سینال من اخه اصلا روش هیچ ایرانی ننوشته بود نمیدونم دقیقا شاید من اشتباه میکنم 

عزیزم شایدم برا شما خارجی بوده......

گفتم که دقیق نمیشه گفت.......

آنا جون تویه این 10سال و 7ماه مامان و خواهرام هرجا رفتن بجایه اینکه برا من سوغاتی بیارن برا بچه ی ند ...

خوب ایشالله به زودی ازشون استفاده میکنن........

والا من یادمه یکی از دوستان دقیق نمیدونم کی بود ولی همین دکتر ر ز ا ق ی سپتومشو از عکس رنگی حدس زده ...

دقيقا منم ميخوام خيالم راحت باشه، الان كه ميبينم ظاهرا يه مشكلاتي بعد از هيسترو واسه بعضي از بچه ها پيش اومده دودل شدم

خوب ایشالله به زودی ازشون استفاده میکنن........

ان شاء الله