2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048321 بازدید | 684650 پست
شما جوووون بخواه مهربون شيريني فقط ؟  آنا جانم اگه سپتومي در كار بود دكتر آصف و افلاطونيان نمي ...

والا من یادمه یکی از دوستان دقیق نمیدونم کی بود ولی همین دکتر ر ز ا ق ی سپتومشو از عکس رنگی حدس زده بود و با هیسترو تشخیص قطعی داده بود در حالی که خیلیا میگفتن نداره.......

برا همین یه کم دو به شکم میگم شایدم داری.......

من بودم تا خیالم راحت نمیشد بیخیال نمیشدم فکر کنم تو هم مثل منی.......

ببین من نمیتونم با اطمینان بگم ر ز ا ق ی درست میگه یا اشتباه میکنه اما اگه یه درصد خق باهاش باشه چی؟

من بودم لااقل یه هیسترو باهاش انجام میدادم

اما رلستشو بخوایی چون با دکترای خوبیم تحت درمان بودی صد درصدم نمیتونم بهت توصیه کنم یعنی یه جورایی خودمم دو دلم تو توصیه کردن......

اما میتونم بگم اگه جات بودم حتما چک میکردم......

یعنی با دکتری که تاکید داره سپتوم داری هیسترو میکردم خیالم راحت بشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خيييلي با دقت و مطمئن بود دكتر آصف جاه، منم بعيد ميدونم باشه و دكتر نديده باشه، پس از فكرش بيام بيرو ...

این چیزیه که در نهایت خودت باید تصمیم بگیری
هر کدوم از ما حرفی بزنیم شاید باز ته دلت یه ترسی بمونه
به نظرم خودت سعی کن تصمیم بگیری
ببین کدوم کار بیشتر دلت رو اروم میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دوباره با کوله باری ناامیدی اومدم.شهریور ماه گه هیسترو شدم پیش دکتر رزاقی دیگ بعد اون اندمتر ...

سلام سها ستاره عزيز ، من هم با نظر آنا جون موافقم به نظرم بگذار بدنت يه كمي استراحت كنه ، ان شا الله همه چيز درست ميشه خانمي .

اينم ميشه، فعلا ذخيره رو بدم اگه تا جوابش بياد سكته نكردم احتمالا همين كارو ميكنم، راستي هيسترو سرپا ...

خوب میتونی فقط بگی هیستروی تشخیصی بده و خراش بده واست بعد بر اساس نتیجه هیسترو میبینی چی کار میشه کرد.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به من سینال اف/مریونال/ORGALUTRAN/ستروتایدداده بود بله عزیزم هم زیرانداز یکبار مصرف داره هم رو ...

ثمین جان من خیلی به ایرانی نبودن دارو ها عقیده دارم
به نظرت اگه بهش بگم که گونال روی من خوب جواب داده سری های قبل ، ناراحت میشه؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون خب اگه بشه ۲۰۰۰ مگه ساک حاملگی با سونوی واژینال مشخص نیست

عزیزم گفتم که اگه بتای ۲۰۰۰ مال یه جنین باشه میشه اما چه تضمینی هست که یه جنینه!!!!!

ثمین جان من خیلی به ایرانی نبودن دارو ها عقیده دارم به نظرت اگه بهش بگم که گونال روی من خوب داده سر ...

نه اتفاقا دکتر بسیار مهربونیه بهش بگی مطمئن باش برات مینویسه مگه سینال و مریونال ایرانیه؟فقطم داروهارو داروخونه ی آراد .و دادرس دارن بیخود بقیه ی جاها رو نگرد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
به من که هیچ کدومو ندادن تا حالا تازه انتظارم دارم مامان بشم 

ثمین داری حرفای بد بد میزنی ها
اینا همه اش یه مقدار جزیی فقط شانس رو میبره بالا
در نهایت خواست خداست عزیزم که باید بخواد و بشه
پس توکل کن به خودش

به این زودی که 1500نمیشه برا ی جنین میشه؟فکر کنم دوتاست احتمالا

ثمین جون سوال دوستمون عاطی جون این بود اگه شنبه بتاش بالای دو هزار برسه سونوی واژینال ساک رو نشون میده یا نه.......

گفتم خوب بستگی داره بتات مال یهجنینباشه یا بیشتر از یه جنین.......

اون قانون که میگن معمولا بتای بالای ۱۵۰۰ ساک دیده میشه برا یه جنینه!!!!!!!!

تورك آنا جان شما خيلي خوب پاسخ ميدين ،خواهرم روز ٧انتقالشه ديروز لك صورتي ديده به دكترش پيام داده جواب نداده ،لكه بيني به چه علته ؟نشانه خوبيه يا بد؟داروش رو نبايد بيشتر كنه ؟دل درد پريودي وكمي لكه بيني داشته ممنون از دوستان هركس تجربه داره بگه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
ثمین جون سوال دوستمون عاطی جون این بود اگه شنبه بتاش بالای دو هزار برسه سونوی واژینال ساک رو نشون می ...

ممنون متوجه شدم آنا جون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین داری حرفای بد بد میزنی ها اینا همه اش یه مقدار جزیی فقط شانس رو میبره بالا در نهایت خواست خدا ...

خل شدم رفت خواهر

نه اتفاقا دکتر بسیار مهربونیه بهش بگی مطمئن باش برات مینویسه مگه سینال و مریونال ایرانیه؟فقطم داروها ...

سینال ایرانیه
مریونال خارجیه

اون موقع داروخونه ی خود مرکز مهر میخریدم راحت بودم از این نظر
همه ی دارو ها رو هم داشتن

الان این سری پس باید استرس اینکه دارو دارن یا نه هم داشته باشم