2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
از چی راحت بشه اگه چیزی نشون نده که بدتر استرس میگیری...... به احتمال زیادم نشون نده.....

انا جون خب اگه بشه ۲۰۰۰ مگه ساک حاملگی با سونوی واژینال مشخص نیست

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
فكر كنم همون gcsf هست كه بچه ها زدن من ديروز از دكتر پرسيدم واسم ميزني ؟ گفت پي ار پي روش جديدتريه ا ...

پی آر پی رو چقد قبل انتقال انجام میدن؟ پی آر پی همون پلاسمای خون همسره؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه سلولاش 10بود زیاد نبود که

اتفاقا تو این مراحل شانس تقسیم شدن بالاتره هر چه قدر بگذره شانس تقسیم شدن کمتر میشه و هر کدوم همون یه قل میمونن.....

البته اگه اطلاعاتم درست باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب پس هیچی نمیدونستم لاپرا و هیسترو هم شدین دکتر آصف جاه دکتر خوبیه اگه ننوشته یعنی چیزی نبوده

خيييلي با دقت و مطمئن بود دكتر آصف جاه، منم بعيد ميدونم باشه و دكتر نديده باشه، پس از فكرش بيام بيرون نرم الكي هيسترو بشم ؟ ميترسم شرايط ثابت الانمو بدتر كنه راستش، واسه اينه كه ميپرسم 

اتي جون بتاي ١٥٠٠به بالا فقط ساك رو نشون ميده اونم واژينال بهتره تا هفته هفتم صبر داشته باشي بعد با ...

البته اگه بتای ۱۵۰۰ مال یه جنین باشه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اينم ميشه، فعلا ذخيره رو بدم اگه تا جوابش بياد سكته نكردم احتمالا همين كارو ميكنم، راستي هيسترو سرپا ...

parpar جون

می شه بگی هیسترو سرپایی به چه صورته؟

احتمالا دکتر آصف جاه تو اسفند می خواد برام انجام بده؟

شما چه مشکلیت رو با هیستروسرپایی برطرف کردند؟با کدوم دکتر؟

ثمین جان دکتر ظهیری چه داروهایی میده برای پانکچر؟ یه سوال دیگه عزیزم تخت معاینه دکتر ظهیری ملافه ی ...

عزیزم به من سینال اف/مریونال/ORGALUTRAN/ستروتایدداده بود بله عزیزم هم زیرانداز یکبار مصرف داره هم رو انداز هم کاند وم برا سونو

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
البته اگه بتای ۱۵۰۰ مال یه جنین باشه!!!!!!

به این زودی که 1500نمیشه برا ی جنین میشه؟فکر کنم دوتاست احتمالا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستای عزیز یه سوال داشتم، آمپول چسب جنین چیه؟ کی باید زده بشه؟ خودشون میزنن یا باید خودمون درخواست ...

والا من هنوزم دقیق نمیدونم کدوم یکی از ایناست......

جی سی اس اف

یا

هاش سی جی بعد انتقال.......

من هر دو رو داشتم.......

جی سی اس اف رو زیر جلدی نیم ساعت قبل انتقال که اخیرا بعضیا از نوع رحمی رو داشتن که یکی دو روز قبل فکر کنم داشتن.......

هاش سی جی رو هم روز ۲ و ۵ انتقال داشتم........

مامان سبحان جون خوبی؟ دخملیت خوبه؟ انشاالله که مسئله ای نیست و باقی هفته ها رو هم به سلامتی طی میکنی ...

سلام به همه دوستان ، خدا رو شكر من هم بد نيستم ، والله به خدا ما بعد از قرني باردار شديم اون وقت سال ٩٦ هم پرشده از اتفاقات غيرمترقبه . 😂😂😂😂 البته ما هم كه توي شكم مامانامون بوديم يا انقلاب بوده يا جنگ بوده و كلي از اين اتفاقات بوده فكر كنم اون موقع ايمان مردم قوي تر بوده واقعا . حالا من كه با اجازت هيچي وزن اضافه نكردم عملا ، ان شا الله خدا به شما هم كمك كنه و حتي همين روزهاي سخت رو نصيب دوستان منتظرم بكنه . 🌷🌷🌷😘😘😘😍😍😍

دوستای عزیز یه سوال داشتم، آمپول چسب جنین چیه؟ کی باید زده بشه؟ خودشون میزنن یا باید خودمون درخواست ...

لی لا جان در واقع هالیورونیک اسید چسب جنین واقعی هست اما انگار تو ایران به تزریق هاش سی جی قبل و بعد از انتقال ، همون چسب جنین اطلاق میشه
در حالی هاش سی جی واقعا چسب جنین نیست

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لی لا جان در واقع هالیورونیک اسید چسب جنین واقعی هست اما انگار تو ایران به تزریق هاش سی جی قبل و بعد ...

به من که هیچ کدومو ندادن تا حالا تازه انتظارم دارم مامان بشم